Kia, joka on nähnyt sinut ja kuka näkee sinut. Jos meille olisi kerrottu pari vuosikymmentä sitten, että eteläkorealainen yritys tulee olemaan johtava sähköistys, olisimme nauraneet ääneen. Kaiken kanssa, hyvällä strategialla ja tarvittavilla investoinneilla on osoittanut, että pääset minne haluat. Todiste on, että he ovat voittaneet kilpailijat, jotka ovat yhtä kovia ja luotettavia kuin Volkswagen-konserni tai kaikkivaltias Toyota. Silti he uskovat, että tämä on vasta alkanut…

Soittaako PBV-ajoneuvon segmentti kelloa? ei me vaan Kia haluaa olla johtaja. Ja jotta ymmärrät heidän suunnitelmansa, kerromme sinulle, mikä se on ja kuinka he tekevät sen. Are «erityisesti suunniteltuja ajoneuvoja» kaupallisiin ja virkistystarkoituksiin. Ensimmäinen esimerkki hänen strategiastaan ​​on Kia Niro Plus ja myöhemmin julkaistavan virallisen lehdistötiedotteen mukaan niitä tulee lisää. kaikki ollakseen «Kestävän liikkuvuuden ratkaisujen tarjoaja» johtaja maailmassa.

Kia Niro Plus on toistaiseksi saatavilla Etelä-Koreassa ja Australiassa…

Kia Niro Plus - Kia aloittaa

ja tulet ihmettelemään Millainen on Kia Niro Plus? No, kerro ensin, että se on muunnos SUV:sta, jota he ovat myyneet tähän mennessä. Siksi he ovat päättäneet erottaa sen toisesta sukupolvesta, jonka he ovat saaneet myyntiin muutama viikko sitten. Joka tapauksessa suunnittelutiimi on tehnyt muutoksia tehdäkseen siitä asuttavamman. Esimerkiksi, lisäpituus 1 senttimetri tai 8 senttimetriä aiempaa korkeampi katto.

Lisäksi se tarjoaa suuremman leveyden ohuemmat istuimet ja ovien verhoilut kuin alkuperäinen Niro EV. Täydennyksenä ja sisätiloihin pääsyn helpottamiseksi se tarjoaa tartuntakahvat «B»-pilareissa. Viimeisellä paikalla ovissa on heijastimet jotka auttavat lisäämään turvallisuutta tekemällä tämän elementin näkyvämmäksi. Matkustamoon ei tehdä suuria suunnittelumuutoksia sen lisäksi, että se sisältää all-in-one-näytön taksiversiossa.

Kuitenkin, Kia on vahvistanut tuen puheohjaukselle ja OTA-päivityksille. Näin ollen myös navigoinnin viimeisimmät edistysaskeleet, taksimittarisovellus ja digitaalinen ajopiirturi eivät jää ilman. Heidän tavoitteensa on myy enemmän tilaa sisältävä SUV PHEV:nä ja EV:nä. Lisäksi jälkimmäisellä tulee olemaan taksijohdannainen, joka on aluksi saatavilla Etelä-Koreassa. Myöhemmin se saapuu muihin maihin, kuten Australiaan.

Virallisen lehdistötiedotteen mukaan Kia haluaa olla PBV-segmentin johtaja vuoteen 2030 mennessä. Tätä varten se luo erillisen alustan, jolla voidaan kehittää erilaisia ​​ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin. Ensimmäinen PBV, jonka he kehittävät tyhjästä, näkevät päivänvalon vuonna 2025 silloin he ajattelevat tämän segmentin olevan kypsempi. Sillä on keskikokoinen ja luontainen «skaalautuvuus». Tuleeko se Eurooppaan vai ei?

Lähde – Kia