Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The KIA SORENTO Se on yksi D-segmentin maastoautoista, joka on antanut enemmän pelaamista viime vuosina. Kahden vuosikymmenen aikana se on vakiinnuttanut asemansa Etelä-Korean talon lippulaiva. Eikä vain sitä, sillä sukupolvien edetessä elintärkeät näkökohdat, kuten tekniikka, laatu tai turvallisuus, ovat kehittyneet. Sen lisäksi, että tässä uusimmassa erässä se on uskaltanut tarjota useita voimansiirtoja, joista ei ole puutetta PHEV-hybridistä…

Yhtä hyvin, kun se ei ole vielä saavuttanut elinkaarensa päiväntasaajaa, on jo niitä, jotka ajattelevat sen uudelleenmuotoilua. Kyllä, ja syy tällaiseen askeleen liittyy sen kilpailijoiden kokemaan kehitykseen. Tästä syystä aasialaisessa talossa he eivät ole laskeneet käsiään ja toimisivat jo tähän suuntaan. Siksi jotkut sisällöntuottajat ottavat askeleen esittääkseen renderöityjä siitä, mitä nykyisen Kia Sorenton kärsimä uudelleenmuotoilu. Miten…?

Kia Sorenton uudistuksen pitäisi tuoda markkinoille «takki»-versio sukunimestä X-Pro…

Kolesan Kia Sorento MK4 uusittu takarenderöinti

Näiden renderointien esittelystä vastaa Kolesa-tiimi. Antaakseen sille muodon, he ovat työstäneet nykyistä ja päättäneet tehdä hienovaraisia ​​muutoksia radikaalien sijaan. Uudistetuissa kohokohdista LED-päiväajovalon sisällyttäminen pääoptiikkaan samoin kuin grillin kehitys. Nyt se on ohuempi ja se on viimeistelty kromilla yksityiskohdilla, jotka yhdistävät tämän elementin optiikkaan, sekä nauhalla, joka jakaa sen keskialueelle.

Toisaalta puskuri myös vaihtuu. Lisää nyt vähän pystysuora optiikka ja ylemmän ja alemman alueen välinen jako koostuu yhdestä kappaleesta. Sivunäkymässä muutamia muutoksia, vaikka ne voidaan tiivistää seuraavasti: uusi kevytmetallivanteiden valikoima. Lopuksi, takana tulee muutoksia optiikkaan, joka on tyylitelty, ja a puskurit tarkistetuilla jännityslinjoilla.

Uudistuneen Kia Sorenton sisätiloista tai mahdollisista teknisistä muutoksista tiedetään vähän. Yritys hyödyntää tilaisuutta parantaakseen esimerkiksi liitettävyyttä tai viimeistelyn laatua. Sen lisäksi, että tarkistat omasi mekaaninen jotta he olisivat säästäväisempi ja ekologisempi. Emme kuitenkaan tiedä, käyttävätkö he tilaisuutta sataprosenttisesti sähköisen version sisällyttämiseen vai odottavatko he päinvastoin uuden sukupolven ottavan tällaisen askeleen.

Mitä me jo tiedämme, kiitos tietokannan Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastoonko tuo tulee versio camperos X-Pro -väreistä. Jäljellä oleva kysymys on tietää, tuleeko se Eurooppaan vai jääkö se sellaisiin maihin kuin Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Siksi uutisten saapuessa on aika olla varovainen ja pysyä rauhallisena…

Lähde – Kia Sorento X-Pro USPTO – Kolesa