Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Stellantis näyttää elävän kulta-aikaa. Uuden sukupuuttoon kuolleiden FCA- ja PSA-konsernien yhdistäminen näyttää tiivistyvän ja tulos näkyy niiden vuosisaldoissa. Kun he tekivät liiton virallista, oli niitä, jotka heittivät kätensä päähän, koska sanoivat, että yhdessä he eivät pääse mihinkään. Mutta ei, he ovat osoittaneet, että jos haluat, voit ja ei vain, he ovat myös vahvistaneet, että heidän sähköistys- ja säästösuunnitelmansa ovat erittäin hyviä…

Sen lisäksi, että kehutaan heidän tekemästään hyvästä työstä, meidän on keskityttävä julkaisuihin, joiden parissa he työskentelevät. Yksi otsikoita herättävistä on Jeep B-SUV BEV josta olemme puhuneet jo jonkin aikaa. Ja syy tähän on yksinkertainen: se on myyttisen jenkkiyrityksen ensimmäinen sataprosenttinen sähköinen malli. Eikä vain sitä, koska se on malli, joka upottaa sen täysin markkinasegmentille, jolla se ei vielä ollut.

Jeep B-SUV BEV:n muotoilu on «paeta» Stellantis-tulosten esittelyssä…

baby jeep teaser

Kuukausien aikana olemme nähneet loputtomasti renderöinnit havainnollistavat, miltä tämä Jeep B-SUV BEV voisi näyttää. Mutta suuri yllätys tuli, kun Stellantis-ryhmä itse julkaisi muutaman kuvat luonnosmuodossa. Niissä ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö hänen linjansa olisi kehitystä siitä, mitä hänen vanhemmat veljensä jo käyttävät. Mutta tällä kertaa he ovat tehneet sen uudelleen hyödyntäen sitä, että he ovat julkaisseet ensimmäisen vuosipuoliskon saldon.

Jos siirrymme heidän verkkosivuillaan julkaiseman esityksen sivulle 7, voimme nähdä uuden Jeep B-SUV BEV:n. Kuva ei ole paljon, mutta paljastaa korin etuosan ja osan sivusta. Tilaisuuteen on valittu sama kromaattinen yhdistelmä kuin edellisessä tilaisuudessa. Toisin sanoen päällirakenne on maalattu kullankeltaiseksi ja katto, joka vastaa muita korin elementtejä, on viimeistelty mustaksi.

Kokonaisuutena tämä Jeep B-SUV BEV näyttää kypsemmältä, ja vaikka me kaikki uskoimme siihen aluksi, se etääntyy linjasta, jota sen vanhempi veli Renegade harrastaa. Korostaa optiikan, säleikön ja elementtien, kuten pyöränkaarien tai kevytmetallivanteiden, käsittely. Eikä vain sitä, siinä on suunnitteluyksityiskohta, joka haluaa jäljitellä kolmiovista maastoautoa: takaovien avaamiskahvat on piilotettu ovessa «C»-pilarin viereen.

Kaiken kaikkiaan tämä Jeep B-SUV BEV on sen ensimmäinen sähköinen malli ja pitäisi tulla markkinoille vuonna 2023. Emme siis unohda näkyvistä Jeepiä tai Stellantista, koska he voivat milloin tahansa ilmoittaa virallisesta debyyttistään…

Lähde – Stellantis – Stellantis H1 Results Presentation