Päivän kuluessa odotamme innolla pääsiäisen Jeep Safarin ovensa avaamista. Ei turhaan, vaan pikemminkin se, että jenkkifirma ei tee muuta kuin lämmittää tunnelmaa teaserien pohjalta ja jännittää meitä kovasti. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan pidetään saman huhtikuun 9. ja 17. päivän välisenä aikana. Mutta päivämäärän lähestyessä joudumme tyytymään kuviin, jotka Stellantis julkaisee mielellään virallisilla verkkosivuillaan.

Jälkimmäisessä tapauksessa he ovat julkaisseet a teaser, joka herättää enemmän epäilyksiä kuin varmuutta. Muistatko Jeep Magneton? Tai pikemminkin nimi, jonka he rekisteröivät Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastossa (USPTO). No, jos olet unohtanut sen merkityksen, selitämme uudelleen, mikä se voisi olla markkinoille tulevien sähkömallien käyttämä nimitys markkinoille. Ja kaikkein huolestuttavin asia on, että se voi olla Wrangler….

Jeep Magneto perustuu Wrangleriin ja näkee päivänvalon pääsiäisafarilla…

The Trail to Easter Jeep Safari 2022 Teaser – Trail Marker 6

Kyllä, koska Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Jeep työstää sähköistä Wrangleria. Itse asiassa meillä on jo ollut tilaisuus nähdä satunnainen prototyyppi, vaikka toistaiseksi kukaan ei ole virallisesti nähnyt valoa. Sen sijaan he ovat työskennelleet sen teknologian parissa ja arvioineet vaihtoehtoja sen tuomiseksi markkinoille. Tietysti 4xe ladattava hybridiversio, jonka tunnemme myös Euroopassa, on jo myynnissä, ja erittäin hyvin. Mistä tässä teaserissa sitten on kyse?

No, siinä näkyy hyvin vähän, vaikka siinä on kolme tärkeää tietoa. Ensinnäkin se vahvistetaan Se on Wrangler ja se näyttää hänen optiikkastaan sekä konepellin ja pyöränkaarien perussuunnittelulinjat. toiseksi koska sana Magneto menee konepellin kylkeen ja lisäksi siihen liittyy seuraava koodi «2.0». Kolmanneksi, koska sarja on maalattu sähkösininensama, jota he käyttivät jo ensimmäisessä näkemässämme sähköisen Wrangler-prototyypissä.

Joten sinun ei tarvitse olla ilves päätelläksesi sen edessämme on Wrangler Magneton toinen versio. Ne tekevät sen erittäin selväksi 2.0-koodilla ja sen ympärillä olevilla vihjeillä. Ongelmana on, onko Stellantis valmis ottamaan seuraavan askeleen vai jatkaako se hankkeen toteutettavuuden arviointia. Toistaiseksi merkiltä ei ole virallista vahvistusta, mutta jos katsomme Lehdistötiedote meillä on viesti…

”Kuten kaikki hyvät comebackit, pysytkö todistetussa mallissa sen hämmästyttävässä sähköistetyssä loistossaan vai siirrätkö legendaarisen Jeep 4×4 -kyvyn ja off-road-kehityksen rajoja entisestään? On reilua sanoa, että harrastajat tietävät jo vastauksen. Tarina jatkuu…»

Meidän on oltava kärsivällisiä, mutta tämän vuoden 2022 pääsiäinen Jeep Safari näyttää hyvältä…

Lähde – Jeep