Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Neljäs sukupolvi Kia Sorentoa, joka tunnetaan sisäisesti nimellä MQ4, syntyi vuonna 2020. Eteläkorealainen talo osoitti debyyttillään maailmalle, että jos se haluaa, se lähestyisi lähes premium-segmenttiä, jossa Volkswagenin kaltaiset talot liikkuvat haluamallaan tavalla. Tästä huolimatta, salkun nopea kehitys on saanut sen malliston näyttämään tai tuntumaan hieman vanhentuneelta. Se ei ole vielä vakavaa, mutta se korjataan pian.

Kyllä, koska Kia Sorento valmistautuu jo esittelemään syvällistä muotoilua, joka tuo sen lähemmäksi veljiään. Ja viime viikkoina olemme nähneet kuinka naamioituneiden testimuulien määrä moninkertaistuu. Siksi vakoojavalokuvaajat pyrkivät vangitsemaan sen luopumalla: toisin sanoen, että naamiointi putoaa ja sen muotoilu pysyy näkyvissä. Sillä välin Kolesa palaa tuomaan meille a uusi kierros renderöintiä Ovatko ne luotettavampia…?

Uudelleen muotoiltu Kia Sorento voisi muuttaa fysiognomiaan seuraavan sähköisen EV9:n kaltaisemmaksi…

Kolesan uusi Kia Sorento sivu-taka renderöinti

Jos muistat, muistat, että viime elokuussa toimme sinulle Kolesan suunnitteleman uudistetun Kia Sorenton ensimmäiset renderöinnit. No, jotain täytyi tapahtua (tai heidän täytyi tehdä), jotta tämä malli arvioitiin muutamassa viikossa. Ja tulos on se, mitä sinulla on näissä uusissa luomuksissa, jotka totta puhuen vaikuttavat meistä vieläkin onnistuneemmilta. Syy: etulinja on lähellä Niron, Sportagen tai uuden EV9 BEV:n linjaa.

The Täysi LED-optiikka nyt ne voisivat olla pystysuora mutta koko grilli säilyttää puolisuunnikkaan muodon. Myös etupuskuri saa muutoksia aggressiivisemmilla linjoilla. Omalta osaltaan nykyisen konepelti ja lokasuojat voitaisiin säilyttää. Sivulla ei ole suuria muutoksia, vaikka uudet kevytmetallivanteet todennäköisesti saapuvat. Myös väripaletti päivittyy uusilla vaihtoehdoilla ja sävyillä…

Lopuksi on takaosa, yksi alueista, jolla on edelleen suuri osa naamioinnista. Alusta alkaen suurta määrää muutoksia ei arvosteta, joten näyttää pitävän pystyoptiikan erillään. Asetettua muotia noudattaen näyttää kuitenkin siltä, ​​että ohut LED-nauha voisi saapua liittämään niitä keskelle. Lisäksi logo ja porttiin menevät grafiikat ja muut elementit, kuten puskuri tai diffuusorimyös päivitetään.

Yhteenvetona: Kia haluaa, ettei Sorento jää kilpailijoidensa ulkopuolelle ja tätä varten he «heittävät loput» tällä keski-iän päivityksellä. Toistaiseksi emme tiedä, milloin hänen virallinen debyyttinsä on, mutta varmasti ennen kuin vuosi 2023 tulee elämäämme. Sen mekaanisesta osasta on parempi olla puhumatta, vaikka se on selvää sähköistettyjen mekaanisten vaihtoehtojen määrä voi kasvaa merkittävästi… Katsotaan…

Lähde – Kolesa