Ehkä se johtuu sen rento imagosta tai siitä, että se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle Kia Soul on yksi myydyimmistä maastoautoista Yhdysvalloissa.. Sen aura ei kuitenkaan ole yhtä kirkas sellaisilla alueilla kuin Euroopassa, jossa tyypillinen asiakas näkee muun tyyppisiä tuotteita, kuten vanhempi veljensä Sportage. Siitä huolimatta eteläkorealainen yritys on luottanut häneen, vaikka hänen myyntiargumentillaan ei ole mitään tekemistä amerikkalaisten kanssa.

Kyllä, koska Riippuen maasta, josta puhumme, Kia Soulilla on erilainen «sielu». Itse asiassa nyt, kun vuosi 2023 on tulossa lähemmäksi elämäämme, Yankee-divisioona on päättänyt soveltaa hienovaraista uudelleenmuotoilua. Jos unohdat sen, nykyinen sukupolvi on ollut myynnissä lähes neljä vuotta eivätkä he halua kilpailijoidensa syrjäyttävän heitä. Huomaa, koska jotkut näistä muutoksista voivat saavuttaa maanosamme myytävän version. Tulet näkemään…

Kia Soulia myydään, toisin kuin Euroopassa, vain bensiinimoottorilla…

Kia soul 2023

syöttö, Silmiinpistävintä uudistetussa Kia Soulissa on sen etuosa. Ei sillä, että se muuttuisi paljon tai olisi radikaalisti erilainen, mutta säleikkö ja sumuvalot on päivitetty. Myös LED-päiväajovalo on uusi, samoin kuin suuntavilkut. Sivunäkymä on puolestaan ​​se, jossa oletetaan rajoitetumpia muutoksia, vaikka se avautuukin 17 tai 18 tuuman kevytmetallivanteet täysin uudella muotoilulla.

Lopuksi on takaosa, joka on rajoitettu tyylitellympään puskuriin tai a huomaamaton keskuspoistoaukko. Myös tavaratilan luukun alaosaan sijoitetut logot tai merkkiä tunnistava logot vaihtelevat. Täydennyksenä, päivittää väripalettiasi esittelee ensimmäistä kertaa mahdollisuuden, että se on kaksisävyinen. Esimerkiksi värit Clear White ja Surf Blue voidaan yhdistää mustaan ​​Fusion Black -kattoon.

Pohjois-Amerikan Kia Soul MY23 ei saa suuria muutoksia. Turvallisuutta on kuitenkin tarkasteltu lisäämällä uusia paketteja aktiivisilla ajoapuvälineillä, joita ei ollut aiemmin saatavilla tai joita ei voitu asentaa. Nyt peruskäyttöversio «LX» kiinnityssarja kuolleen kulman törmäyksen välttäminen (BCA)takaristikkotörmäyksen esto (RCCA) ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Siinä on myös GT Line -turva- ja teknologiapaketti mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, eteenpäin suuntautuvan törmäyksen välttämisen apu risteyksen kääntymiskyvyllä. Lopuksi puhumme sen mekaniikasta. Toisin kuin Euroopassa, se on saatavana vain a vapaasti hengittävä bensiinimoottori 2.0 DOHC 147 hv teholla ja 179 Nm vääntömomentilla. Vaihteisto on puolestaan ​​automaattinen kaikissa sarjan versioissa.

Lähde – Kia