Saltar al contenido

Klikaarit täynnä autoja tyhjensivät Espanjan

26 de octubre de 2022

Siitä asti kun Jo aikoja sitten meistä on tullut yksi vaihtoehdoista maaseudun ja Tyhjän Espanjan asukkaille, jotka etsivät autoa joutumatta poistumaan kotoa. Innovatiivisen ja digitaalisen mallimme ansiosta, jonka avulla voit valita auton verkosta ja saada sen ilmaiseksi kaikkialla niemimaalla ja Baleaarien 24 tunnissa, vuonna 2022 olemme tehneet jo 13,5 % autojemme toimituksista. autoja asiakkaiden kynnyksellä Espanjan kaupungeissa, joissa asukastiheys on alle 94 asukasta/km2, mikä on keskimäärin vähemmän kuin koko maan väestö.

Viime vuosina on ilmaantunut erilaisia ​​aloitteita maaseutualueiden palvelujen elvyttämiseksi, jotka ovat alkaneet nousta uudelleen esiin pääasiassa etätyön joustavuuden ansiosta. Nopeat Internet-yhteydet ja sitoutuminen yritysten digitalisointiin eri aloilla on ollut avainasemassa, pääasiassa synnytyksen jälkeen, auttamaan Espanjan kaupunkien sosiaalista ja taloudellista kehitystä ja vähentämään väestökadon riskiä. Mitä tulee autojen ostoon, digitaalisella jälleenmyyntimallillamme haluamme muuntaa tämän perinteisesti monimutkaisen ja erittäin epäilyttävän prosessin yksinkertaiseksi ja turvalliseksi toiminnaksi niille kaupungeille, joissa jälleenmyyjien pääsy on vaikeaa, varastojen vähäinen valikoima, kilpailukyvyn puute. hinnat ja kuljetusvaikeudet ovat osa heidän jokapäiväistä elämäänsä.

«Espanjalaisten kiinnostus käytettyjen autojen ostamiseen verkosta on kasvava trendi, joka alkaa vahvistua myös Empty Spainin maaseudulla ja kaupungeissa, jonne toimitamme jo lähes 14 % ajoneuvoistamme», selitä. Jose Carlos del Valle, Clicarsin toimitusjohtaja. «Innovatiivisen digitaalisen mallimme ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksemme ansiosta he pääsevät käsiksi yli 2 500 auton varastoomme, joissa on kaikki yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta ajoneuvosta heidän sohvaltaan missä tahansa niemimaalla tietokoneella tai älypuhelimella, ja suorittavat kaikki toimenpiteet meidän kauttamme. nettisivuilla ja vastaanota ajoneuvo yhdessä päivässä kotisi ovella”.

Kaikilla Clicars-autoilla on muutama vuosi ja kilometriä, ilman vakavia onnettomuuksia ja tiukka ja ajan tasalla oleva huoltohistoria, ne saavat myös markkinoiden täydellisimmän sertifikaatin 250 pisteessä kunnostustehtaallamme Villaverde Bajossa (Madrid). Clicarsilla tarjoamme 3 vuoden takuun ja siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että et rakastu autoosi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden testata autoa 1000 km:n tai 15 päivän ajan.

Online-autot mistä tahansa Espanjasta

Tavoitteenamme on tarjota samat tilat Empty Spainin maaseudun ja kaupunkien asukkaille, jotta he pääsevät käsiksi hyvissä käsissä oleviin autoihin läpinäkyvästi, yksinkertaisesti ja turvallisesti, kuin olisivat suurkaupungissa ja auttavat näin elävöittämään maaseutua. ympäristöissä.

Auton ostajat Espanjan kaupungeissa, joiden keskimääräinen väestö on pienempi kuin koko maan väestö (alle 94 asukasta/km2), ovat pääasiassa miehiä, joiden keski-ikä on 43 vuotta ja jotka valitsevat kompaktiautot (22 %) ja kompaktit katumaasturit (21 %) dieselpolttoaineella (74 %). Maakunnittain Badajozin, Cáceresin, Ciudad Realin, Córdoban, Guadalajaran ja Zaragozan kaupungit ovat keskittyneet useimpiin toimituksiin, joita Clicars tekee maaseudulla ja Empty Spainissa.

Tätä varten 100 % digitaalinen kaavamme antaa meille mahdollisuuden voittaa Espanjan maaseudun asettamat vaikeudet, mikä tekee ostoprosessista helpomman ja mukavamman kuin koskaan. Verkkosivuillamme voit suodattaa helposti päällirakenteen ja kilometrimäärän, merkin, polttoaineen ja vaihdon sekä maksun ja hinnan mukaan, jonka olet valmis maksamaan ajoneuvosta, kunnes löydät eniten sopiva auto tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Jokaisessa autossa on kortti, jossa on laadukkaat valokuvat ja kattavat tiedot, jotta asiakas voi analysoida kaikki yksityiskohdat (tekniset ominaisuudet, moottori, kulutus, varusteet…) ja käytön merkit. Lisäksi asiakkaat löytävät auton lopullisen hinnan ilman ylimääräisiä kuluja tai pienellä tekstillä.

ECO-ajoneuvot eivät ole vain kaupunkeja varten

ECO-autot eivät ole käyttökelpoisia vain suurissa kaupungeissa, koska myös Espanjan maaseutu on alkanut vaatia planeettaa kunnioittavia ehdotuksia puhtaamman ajotavan etsimiseksi. Täten, 4 % maaseudun asukkaista on valinnut verkkosivuillamme ECO-vaihtoehdot, joihin kuuluvat hybridi- ja ladattavat hybridi- ja sähköajoneuvot, Cuencan maakunnan kaupungit ovat osoittaneet jatkuvaa kasvua hybridiautojen toimituksissa, kun taas Córdoban maaseutualueet ovat toimittaneet eniten sähköautoja vuonna 2022.

Oliko tästä viestistä apua?