Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Stephan Winklemankuka on nykyinen Lamborghinin toimitusjohtaja (myös Bugatti), on vahvistanut hyvämaineiselle autoihin erikoistuneelle viestintävälineelle, että Huracán-malli korvataan uudella superautolla. Hän on varustettu a plug-in-hybridivoimansiirto (PHEV), josta ei ole paljoakaan kerrottu, ja se tuodaan Euroopan markkinoille klo vuoden 2024 lopussa jos muutoksia ei ole.

Puhumassa digilehdelle Road & Trackerittäin suosittu Yhdysvalloissa, Winklemann on sanonut sen Lamborghini Huracánin seuraajan rakentamiseen käytetään monia auton osia, jotka lopultakin vapauttavat Lamborghini Aventadorin koko tämän vuoden 2023 ajan., valikoiman arvostetuin tuote. Tarkoituksena on lisätä teknistä tehokkuutta ja alentaa valmistuskustannuksia italialaisen brändin omistamassa tehtaassa Sant’Agata Bolognesessa.

Lambo pakokaasu

Kuitenkin, «uuden Aventadorin» moottori (vielä ei tiedetä, mikä sen uuden sukupolven nimi tulee olemaan), se on a V12-bensiini, jonka iskutilavuus on 6,5 litraa, joka ei missään tapauksessa peri «uutta Huracánia» (Ei myöskään tiedetä, kutsutaanko sitä samalla nimellä vai onko sillä jokin muu kauppanimi). Äskettäin on raportoitu, että kyseessä olevan ponneaineen mukana tulee kolme lisäsähkömoottoria, jonka ansiosta on mahdollista saavuttaa yli 1 000 CV maksimi yhdistetty teho. Täydellä turvalla, pienemmällä ja «edullisemmalla» autolla on alhaisemmat edut.

Tässä mielessä vuoden 2024 mallia ohjaavan järjestelmän lämpöosassa on «yli 6, mutta alle 12 sylinteriä”, tarkentamatta, onko se V8 vai V10, joka lopulta asennetaan Huracánin taka-keskialueelle. Se on vahvistettu, ja sen toteutumisesta on annettu takeet polttomoottorin mukana tulee yksi tai useampi sähkömoottori ja akku joka mahdollistaa määrittelemättömän matkan ajamisen EV-tilassa (ilman suoria CO2-päästöjä).

Lamborghini on juuttunut, kuten useimmat tämän alan yritykset, a sen ajoneuvoluettelon syvällistä sähköistämisprosessia. A:n saapuminen Urus ladattava hybridi lyhyellä aikavälilläsekä ensimmäinen täyssähköauto sonniyhtiöltä vuonna 2028. Ehkä se on toinen katumaasturi tai hieman korotettu sedan, konseptit ovat alalla erittäin kysyttyjä ja jotka takaavat taloudellinen toteutettavuus yhtiöstä tulevaisuutta ajatellen.

Lähde – Road & Track