Saltar al contenido

Kuinka kuljettaa polkupyöriä turvallisesti autossa?

12 de enero de 2023
Kuinka kuljettaa polkupyoria turvallisesti autossa

Oletko koskaan halunnut matkustaa perheesi tai ystäviesi kanssa ja sinun on täytynyt lähteä polkupyöriä kotona, koska niitä oli mahdotonta kuljettaa autossa? Älä huoli, koska sisään napsautuksia Aiomme opettaa sinulle parhaat tavat ottaa polkupyörät autoon. Etkö usko sitä?

Kun otat pyörät autoon, voit nauttia parhaista reiteistä missä tahansa, mukavuutta unohtamatta ja ennen kaikkea riippumatta kolmansien osapuolten aikatauluista. Totuus on, että niitä on jo laaja valikoima ratkaisuja polkupyörien turvalliseen kuljettamiseen autossa.

Auttaaksemme sinua tekemään päätöksen, aiomme selittää joitakin mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista, joita voimme löytää markkinoilta.

Tuo pyörät autoon

Yksi halvimmista ja helpoimmista tavoista kuljettaa pyörää autossa on aseta ne sisään. Tämän vaihtoehdon positiivinen puoli on, että sinun ei tarvitse ostaa mitään kiinnityselementtiä, se ei lisää kulutusta ja sinulta on vähemmän todennäköistä, että sinut ryöstetään. Huono puoli on, että matkatavaratila loppuu, auto voidaan kytkeä pistorasiaan ja pyörä voi vaurioitua.

The DGT Polkupyöriä ei suositella kuljettamaan autoon, koska se on vaarallista onnettomuuden sattuessa. Muista, että polkupyörät on kiinnitettävä ajoneuvon kiinteisiin osiin.

Kuljeta pyörät portille sijoitetussa pyörätelineessä

Ensimmäinen asia, joka on pidettävä mielessä hänkuljettaa polkupyöriä pyörätelineessä, joka on sijoitettu portille Se on autosi tyyppi, ja tämä elementti vaihtelee sen mukaan, onko kyseessä pakettiauto, sedan vai kompakti. Tämän kiinnityksen etuna on, että tavaratilassa on vapaata tilaa matkatavaroille. Ne ovat yleensä edullisempia kuin pallomaiset. Haittoja ovat tarve purkaa tavaratilan avaamiseksi ja mahdollisuus naarmuttaa koria.

Sinun pitäisi tietää, että voidaksesi liikkua pyörien kanssa pyörätelineessä sinun on asetettava V20 signaali ja polkupyörät eivät voi peittää rekisterikilpeä tai takavaloja. Ne eivät myöskään voi ulkoneda sivuilta.

Pyörän kantaminen autossa pallopyörätelineellä

Kuorma ei saa ulottua enempää kuin yksi 15 % ajoneuvon pituudesta. Tämä etäisyys saat kertomalla autosi pituuden 0,15:llä. Sinun on myös asetettava kyltti V20. Suositeltavimmat vaihtoehdot ovat ne, joissa on sisäänrakennetut valot ja tilaa rekisterikilvelle. Ne voivat kuljettaa jopa neljä polkupyörää.

Tämä pallopyöräteline mahdollistaa tavaratilan avaamisen polkupyöriä purkamatta, tilaa on matkatavaroille ja useita polkupyöriä voidaan kuljettaa. Päinvastoin, tämä elementti on kalliimpi kuin aiemmat ja vaatii vetopallon asentamisen.

Nyt kun tiedät eri vaihtoehdot polkupyörien kuljettamiseen autossa, mitä odotat valitaksesi seuraavan käytetyn autosi? Mennä napsautuksia ja löydä suosikkisi.

Oliko tästä viestistä apua?