Saltar al contenido

Kuinka liittää taustapeili, askel askeleelta

3 de abril de 2023

Onko autosi peili rikki? Älä huoli, tänään tarjoamme sinulle oppaan taustapeilin liimaamiseen auto. Vaikka suosittelemme myöhemmin, on parasta tehdä se ammattikorjaamossa.

Mutta joskus joudumme sekaisin jatkaaksemme ajamista, joten tässä on vaihe vaiheelta, kuinka liimaa auton taustapeili. Muista se peilit ovat keskeinen osa ajamistakoska niiden kautta meillä on visio siitä, mitä ajoneuvon takana ja sivuilla tapahtuu.

Voinko liittää minkä tahansa peilin?

Sinun pitäisi tietää, että kaikissa autoissa ei ole samoja peilejä. Nykyaikaisimmissa autoissa on elektronisia elementtejä kuljettavat peilit, osa ajoneuvoista on jopa korvannut ne kameroilla.

Jos autosi rikkinäinen peili on sähköinen, vaikka onnistuisit palauttamaan sen sivustolleen, et voi palauttaa toimintoja. Samoin automaattinen taitto tai sen elektroninen säätö ei myöskään toimi.

Liitä autosi peili vaihe vaiheelta

Jos olet päättänyt liimata autosi peilin käsin, tässä on opas, jota sinun tulee seurata vaihe vaiheelta:

  1. Etsi liimaa: sen on oltava vahva ja materiaaliin sopiva, koska muuten et saavuta tarkoitustasi. Valitse liima, joka kestää tärinää ja lämpötilan muutoksia
  2. Puhdista pinta: on tärkeää, että teet sen käyttämällä tuotteita, kuten alkoholia, ja terällä, jolla raaputat liimalle altistuvaa osaa
  3. Älä unohda laukaisinta: Liimassa on yleensä joitain arkkeja, jotka sinun on mitattava leikataksesi ja mukauttaaksesi ne tukeen. Laita pinnalle liimaa ja sitten aktivaattori
  4. Liimaa peili paikalleen: pidä sitä painettuna jonkin aikaa, mikä on yleensä järjestelmän ohjeissa. Se voi vaihdella: kolmesta minuutista 15:een. Tämä riippuu tuotteen tyypistä

Parhaat liimat taustapeilin liimaamiseen

Helpottaaksemme autosi peilin liimaamista, kerromme sinulle, mitkä ovat parhaat liimat tähän toimenpiteeseen.

  • Pattex-liima: liima, joka toimii myös nopeasti ja voi liimata jopa muita auton osia, ei vain peilejä. Se mukautuu mihin tahansa pintaan.
  • Ceyn liimaa: myydyin liima, joka sisältää liiman, verkon ja ruiskun. Se toimii nopeasti ja kestää monia epäsuotuisia olosuhteita.
  • Loctite-liima: toinen klassinen tuote, jonka mukana tulee erittäin hyödyllinen aktivaattori. Se on helppo levittää, mutta sinun on oltava kärsivällinen, jotta se vaikuttaa.

Liitä autosi taustapeili korjaamoon

Kuten olemme alussa kertoneet, sinun on parasta mennä luotettavaan korjaamoon tätä korjausta varten. Parasta on aina kääntyä ammattilaisten puoleen, kuten Clicarsissa, auttamaan sinua ostamaan käytetty ja käytetty auto. Älä ota riskiä ja luota markkinajohtajaan!

Oliko tästä viestistä apua?