Saltar al contenido

Kuinka vaihtaa autosi pyörä, askel askeleelta

19 de octubre de 2022
10 parasta pienta sahkoautoa

Auton pyörän vaihto on yksi kuljettajien suurimmista peloista. Se on jotain, johon ei ole valmistautunut autokoulussa. Joskus luulet, että se ei tapahdu sinulle, mutta se on jotain, joka tapahtuu useammin kuin luulet.

Kuinka vaihtaa uuden auton pyörä tai second hand ja tilaisuus? Tänään kerromme sinulle askel askeleelta, miten sinun tulee tehdä vararenkaasi laittaminen. Haluatko liittää tämän selityksen mieluummin videolla?

Liitämme mukaan videon Clicarsista yhdessä meidän kanssamme #napsautusvinkkejä. Etkö tiedä mitä ne ovat? Pus on lyhyitä ja selkeitä selityksiä ongelmista, joita jokainen kuljettaja löytää jokapäiväisessä elämässään.

Vinkkejä pyörien hoitoon

Ennen kuin jatkat, suosittelemme, että tutustut johonkin näistä postauksista, joiden avulla voit huoltaa autoasi ja estää puhkeamisen. Pyörien oikea hoito, niiden oikea-aikainen vaihto tai asianmukainen huolto.

Ennaltaehkäisy, tärkeintä

Emme jää muistuttamaan sinua koko postauksen ajan siitä tärkeintä on ehkäistä. Ennen kuin aloitat matkan, tarkista, että autosi on huippukunnossa. Muista ottaa varapyörä mukaan siltä varalta, että autossasi on sitä varten reikä.

Muuten siinä onpuhkaisunestosarja‘, joka voi auttaa sinua pääsemään määränpäähäsi tai paikkaan, jossa on helpompi vaihtaa pyörää.


Jos sinulla on varapyörä, muista ottaa sellainen mukaan. pyöränvaihtotyökalu.


Mistä tiedän, onko autossani rengas rikki?

Oireita on useita.

  • Saatat tuntea jotain menetti hallinnan autosta
  • voitko tuntea sen et pysty kiihtymään kuten ennen
  • voitko tuntea todeksi epätasapaino tasapainossa autosta

Vaihda auton pyörä askel askeleelta

  • Vaihe 1: etsi turvallinen paikka.

Jos havaitsemme piston, meidän on tehtävä ensin vähennä nopeutta kunnes pysähdymme turvallisempaan paikkaan. Auto kannattaa pysäköidä a tasainen ja kiinteä paikka kytkeäksesi seisontajarrun.

Muista myös, että heijastinliivi on puettava päälle ennen autosta poistumista ja varoituskolmioiden sijoittaminen oikein.

  • Vaihe 2 – Työkalut ja vararengas

Kun pultit on löysennetty, nosta tunkkia, kunnes tyhjä rengas on irti maasta. Irrota pultit ja irrota rengas. Sieltä se on suositeltavaa laita tyhjä rengas tunkin alle vaurioiden välttämiseksi jos se epäonnistuu.

  • Vaihe 3 – Asenna vararengas

Aseta varapyörä paikalleen ja kiristä pultit käsin. Laske auto alas ja kiristä pultit avaimella.

  • Vaihe 4 – Tarkista paine

Varmistaaksesi, että koko prosessi on sujunut hyvin, sinun tulee tarkistaa rengaspaineet huoltoasemalla ja siten pystyä ajamaan turvallisesti.

Oliko tästä viestistä apua?