Saltar al contenido

Tehokkaita vinkkejä auton viilentämiseen kesällä ilman ilmastointia

17 de julio de 2023
Tehokkaita vinkkeja auton viilentamiseen kesalla ilman ilmastointia

Varmasti luet tätä viestiä ilmastointilaitteen ollessa päällä tai tuulettimen ollessa lähellä. Mutta älä huoli, muutamassa minuutissa tiedät kuinka jäähdyttää autoasi kuumina kesäpäivinä.

Tutkimme erilaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita, vaikka autossasi ei olisi ilmastointia tai se olisi rikki. Tutkimme erilaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita, joilla voit nopeasti laskea autosi sisälämpötilaa, jäähdyttää sitä altistumisen jälkeen aurinkoa ja ylläpitää sitä turvautumatta yksinomaan ilmastointiin.

Samoin tässä uudessa Clicars-blogin merkinnässä tiedät arvioitu ajan auton jäähtymiseen ja kuinka välttyä kuumuudelta ilman ilmastointilaitetta. Oletko valmis laskemaan lämpötilaa?

Kuinka nopeasti laskea auton lämpötilaa

Monta kertaa käy niin, että palaat rannalta ja autosi on kuuma. Kuten blogissamme aina kerromme, tärkeintä on ehkäistä. Käytä aurinkosuojaa aina kun voit ja yritä pysäköidä varjoisille alueille. Vaikka, kuten tiedämme, sopivan paikan löytäminen ei aina ole helppoa, varsinkaan vilkkaimmilla alueilla.

Mutta tässä on vaiheittainen opas, jonka avulla voit laskea autosi lämpötilaa mahdollisimman nopeasti kesällä:

  1. Avasimme auton lukituksen ja rullasimme kuljettajan ikkunan alas.
  2. Menemme matkustajan ovelle ja avaamme ja suljemme sen 10 kertaa, hitaasti avattaessa ja nopeammin, kun suljemme sen

Jos suoritat tämän menetelmän ohjeiden mukaisesti, luomme sarjan voimakkaita virtoja, jotka päästävät ilman sisään kuljettajan ikkunasta. Päinvastoin, kuuma ilma lähtee auki olevan oven läpi. Täten, on mahdollista pudottaa 5-10 astetta muutamassa minuutissa.

Kuinka jäähdyttää autoa auringolle altistumisen jälkeen

Jatkamme auton jäähdytysmenetelmien tutkimista. Tässä vaiheessa kannattaa muistaa yhtä perustavanlaatuinen teoria kuin se, joka sen väittää tummemmat autot imevät enemmän lämpöä, kun taas vaaleammat hylkivät enemmän lämpöä. Se on jotain, jonka koet itse kesällä käyttämiesi vaatteiden mukaan.

Autosi väristä riippuen sinun on siis tehtävä enemmän tai vähemmän työtä sen jäähdyttämiseksi. Koska auton jäähdytysongelma on yleinen, DGT julkaisee säännöllisesti vinkkejä auton jäähdyttämiseen näinä päivinä.

Ensimmäinen asia, jota suositellaan, heti kun pääset autoon, jas rullata ikkunat alas, jotta kertynyt kuuma ilma pääsee karkaamaan ulos ja siten ilmastointi kestää vähemmän aikaa jäähtyä. Tarkoittaen, tärkeintä on, että ilma kiertääkoska se on tapa, jolla lämpö poistuu autosta.

Joka tapauksessa, kun ilmastointi on asennettu ulostuloritilöiden suunta on tärkeä. Sinun pitäisi tietää, että kylmä ilma on tiheämpää kuin lämmin ilma ja pyrkii uppoamaan, joten se suosittelee niiden asettamista, jotta ne jakautuvat paremmin koko autoon.

Kuinka laittaa auton aurinkosuoja oikein?

On erittäin tärkeää sijoittaa auton häikäisysuoja hyvin, koska se vie meiltä ponnistelut auton jäähdytykseen. Lisäksi asettamalla häikäisysuoja tai suojus hyvin vältytään vahingoittamasta matkustamoa, johon muovi voi kulua. Myös verhoilu voi vaurioitua.

Aurinkosuojat estävät auringonsäteiden pääsyn suoraan auton sisätiloihin ja vähentävät sekä haitallisia vaikutuksia että ajoneuvon lämpötilan nousua.

Sen sijoittaminen on yhtä helppoa kuin pitää sitä tuulilasin yhdeltä puolelta toiselle ja asettaa se taustapeiliin. Joissakin on kumi, joka pitää sen itse peilissä, jotta se ei liiku.

Mutta tärkeintä aurinkovarjon oikein sijoittamisessa on muistaa, että metallipuolen, joka heijastaa lämpöä, on sammuttava. Jos laitat sen ylösalaisin, suojaava vaikutus menetetään.

Oliko tästä viestistä apua?