Saltar al contenido

Täydellinen opas käytetyn auton rahoittamiseen

19 de junio de 2023
Taydellinen opas kaytetyn auton rahoittamiseen

Harkitsetko käytetyn ja käytetyn auton ostamista ja etsitkö tietoa autosta vähimmäispalkka sen rahoittamiseksi? Tässä viestissä aiomme kertoa sinulle kaikki avaimet tietääksesi kuinka prosessi auton rahoittaminen.

Miten aiomme tehdä sen? Teemme sen kertomalla sinulle kaikki tätä prosessia varten tarvittavat vaatimukset ja asiakirjat. Kaikki, kuten aina Clicars-blogissa, askel askeleelta ja odottaa vastausta kaikkiin kysymyksiisi.

Mitä tarvitaan käytetyn auton rahoittamiseen?

Jos pidät rahoittaa autoa Sinun on täytettävä tietyt vaatimukset. Nämä ovat sen rahoituslaitoksen asettamat ehdot, jonka kanssa teet tämän vaiheen. Jotkut vaatimuksista ovat:

  • Ole täysi-ikäinen
  • Sinulla on voimassa oleva henkilöllisyystodistus
  • Taloudellinen vakavaraisuus: jos työskentelet jonkun muun palveluksessa, he hakevat kolme viimeistä palkkalaskelmaa sekä työsopimuksesi, kun taas jos olet yrittäjänä, sinun on esitettävä viimeiset kolme kuukausittaista laskua sekä tuloslaskelma ja viimeinen raportti työelämästä
  • Ei kuulu rikollisten rekisteriin, jota kutsutaan teknisesti ASNEFiksi, lyhenne sanoista National Association of Financial Credit Establishments
  • Todiste tavarasta nimessäsi, joka toimii takuuna

Tarvitseeko vähimmäispalkka auton rahoittamiseksi? Ei aivan, se mikä otetaan huomioon että maksu, jonka aiot maksaa autostasi, on enintään 20 % palkkasummastasi. Muuten rahoitusta on vaikea hyväksyä.

Millainen on auton rahoitusprosessi?

Seuraavaksi kerromme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka prosessi rahoittaa autosi

  1. Rahoituslaitoksen riskiarviointi: ottaen huomioon kaikki elementit, jotka kerroimme sinulle edellisessä osiossa
  2. Rahoitusajan ja maksujen asettaminen: Auton arvon laskeessa vuosien varrella rahoitus kestää yleensä neljästä vuodesta (48 erää) tai kuusi vuotta (72 erää).

Milloin maksu suoritetaan, kun ostat auton jälleenmyyjältä?

Auton maksaminen jälleenmyyjältä riippuu suurelta osin itse toimipaikan käytännöistä ja käytännöistä. Merkittävässä osassa tapauksia jälleenmyyjä pyytää sinua maksamaan auton ennen toimitusajankohtaa. Siksi sinulla on oltava rahaa – joko käteisellä tai rahoitettu– ennen kuin myyjä luovuttaa sinulle avaimet.

Kuitenkin, yhä useammin autot ovat joustavuuden ja maksamisen helppouden vuoksi Rahoittaa. Tällä tavalla maksat kuukausimaksun ajoneuvon hankkimisesta. On tärkeää, että tunnet kaikki rahoitusehdot hyvin.

Kuinka kauan rahoittaja vastaa?

Aika, jonka rahoittaja voi kestää, vaihtelee yhdestä tunnista viiteen päivään, mutta Clicarsissa pystymme antamaan sen käytännössä tällä hetkellä. Teemme yhteistyötä tärkeimpien talousyksiköiden kanssa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin auton valinnasta.

Onko mahdollista rahoittaa auto digitaalisella prosessilla?

Parhaan mukavuuden takaamiseksi Clicars mukautuu tarpeisiisi riippumatta siitä, valitsetko digitaalisen tai perinteisen reitin. Voit tehdä sen muodostamalla yhteyden verkkopankkiisi. Tarvitset vain DNI/NIE:n turvallisessa, luottamuksellisessa ja nopeassa prosessissa.

Clicarsissa voit myös rahoittaa jopa 100 % autosta, mukaan lukien vuokrattavaan ostoon liittyvät palvelut. Rahoitusaika riippuu valitsemasi auton iästä.

Paljonko autolippu maksaa?

Clicarsilla sopeudumme sinulle osana olemusta. Käytetyn ja käytetyn auton sisääntulo on joustava digiliikkeessämme. Normaalisti kun puhumme panoksesta, se on summa, joka meidän on maksettava omasta pussistamme ilman rahoitusta, osa ajoneuvon kokonaishinnasta.

Rahoita autosi Clicarsissa nopeasti ja turvallisesti

Mistä me sen tiedämme auton rahoitus on tärkeä askelClicarsissa, Euroopan ykkönen autojen online-myynnissä, Suosittelemme rahoittamaan käytetyn ja käytetyn autosi. Teemme sen ilman papereita, välittömästi, ilman siteitä ja joustavasti tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Oliko tästä viestistä apua?