Saltar al contenido

Opas käytetyn ja käytetyn auton arviointiin verkossa

12 de marzo de 2022
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

Harkitsetko autosi myyntiä tai käytetyn ja käytetyn ostamista? Tässä viestissä kerromme kuinka arvioi autosi verkossapalvelu, joka napsautuksia tarjoaa sinulle online-laskimensa kautta. Paras tapa tietää, onko autolla kohtuullinen hinta.

Onko auton arvostaminen helppoa verkossa?

Laskelma varten arvioida autoverkossa tai muilla keinoin, ei ole helppoa. Sinun on määritettävä tila, jossa se on, mutta myös verrattava sitä muihin vastaaviin malleihin.

Autojen arvo vaihtelee. On tiettyjä käytettyjä ja tilaisuuksia käytettäviä malleja, jotka arvostetaan uudelleen ajan myötä. Täydellisessä kunnossa oleva auto ei ole sama asia kuin auto, jossa on korjattavia naarmuja tai kolhuja.

Miten auton voi arvioida?

Käytetty ja käytetty auto voidaan arvioida tietyllä tavalla ammattimaisen arvioijan kautta Clicarsissa tai jälleenmyyjällä tarjoamamme online-arvioinnin avulla.

Seuraavaksi kerromme kunkin menetelmän erityispiirteet:

Auton yksityinen arvio

1640821829 254 Viisi sahkoauton etuaAuton arvostaminen yksityisellä tavalla on perinteisin tapa tehdä se, kun otetaan huomioon tietyt ominaisuudet ja verrataan sitä muihin markkinoilla oleviin malleihin.

Huomioi tästä:

 • Brändi
 • Malli
 • antiikin
 • kilometrien määrä

Tällaista varten käytettyjen autojen arviointi ja tilaisuudessa on hyödyllinen elinkeino- ja valtiovarainministeriön BOE:ssä julkaisema virallinen taulukko, jossa kerätään käytettyjen henkilöautojen keskihinnat ensimmäisestä rekisteröintivuodesta alkaen.

Pyydä ammattilainen arvioimaan auto

Arvioi käytetty ja tilausauto Ammattilaisen puoleen kääntyminen on toinen tapa, jossa käytetään asiantuntijaa, joka löytää kaikki tiedot autosta ja asettaa enimmäismyyntihinnan.

Arvioi auto verkossa

Opas kaytetyn ja kaytetyn auton arviointiin verkossaArvioi auto verkossa Se on yksi mukavimmista tavoista tietää käytetyn ja käytetyn auton arvo. Clicarsissa voit arvioida ja myydä autosi 24 tunnissa.

Sinun tarvitsee vain syöttää laskimemme ja syöttää seuraavat tiedot:

 • Brändi
 • Malli
 • vuosi
 • Korirakenne
 • Polttoaine
 • Vaihtokurssi
 • Versio
 • Kilometrimäärä

Se on yksinkertainen, edullinen työkalu, jonka avulla voit nopeasti saada käytetyn ja käytetyn auton hinnan.

Arvioi auto jälleenmyyjältä

Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat auton arviointi, ei tarvitse ostaa uutta autoa sieltä tai ei. Arvo tässä on yleensä suhteessa markkina-arvoon ja on siksi pienempi kuin käytettyjen ja käytettyjen tavaroiden markkinoilta löytyvä todellinen määrä.

Kuinka voin arvostaa autoani verkossa?

Voit arvioida autosi verkossa, sinun tarvitsee vain syöttää online-arviolaskin ja syöttää autosta pyydetyt tiedot

Mitä tietoja tarvitsen, jotta voin arvostaa autoani verkossa?

Merkki, malli, vuosimalli, kori, polttoaine, valuuttakurssi, versio, kilometrimäärä ja joskus sinulta voidaan pyytää kuvia ajoneuvosta.

Oliko tästä viestistä apua?