Saltar al contenido

Kuinka poistaa jäätä auton tuulilasistaKuinka poistaa jäätä auton tuulilasista

29 de octubre de 2021
Kuinka poistaa jaata auton tuulilasistaKuinka poistaa jaata auton tuulilasista

Kuinka poistaa jäätä auton tuulilasista

Käynnistämme moottorit tänään antaaksemme sinulle vinkkejä jään poistamiseen tuulilasistasi ja valmistautumiseen talvella tien päälle. Jos olemme jo puhuneet kanssasi siitä, kuinka auto käynnistetään kylmänä, toinen talvisista ongelmista on ikkunoiden jäätyminen.

Tämä on tärkeä artikkeli, koska se säästää sinua monilta vaivoilta viisaiden vihjeiden avulla autosi jäänpoistoon.

Auton jääkaavin

Jos olet päättänyt käyttää klassista autojääkaavin menetelmää, et ole valinnut parasta järjestelmää. Ensinnäkin se ei estä tuulilasin lasia jäätymästä, eikä se myöskään estä käsiäsi käymästä läpi samaa prosessia naarmuuntuessaan.

Toiseksi, näkyvyys ei normaalisti ole täydellinen ja kolmanneksi on erittäin todennäköistä, että matkasi ensimmäisten metrien aikana lasille vielä kertyneet roskat jäätyvät uudelleen. Tämä luo läpikuultavan patinan, joka tuskin anna sinun nähdä ja vaarantaa sinun ja muiden kuljettajien turvallisuuden.

Kuinka poistaa jäätä auton lasista kuumalla vedellä

Selittääksemme kuinka jään poistaminen auton lasista kuumalla vedellä, meidän on ensin varoitettava, että tämä järjestelmä voi vaurioittaa ikkunaa äkillisten lämpötilamuutosten vuoksi. Varsinkin jos kuu on vaurioitunut.

Se ei myöskään ole suositeltava järjestelmä. Ellei kuivaa tiukasti veden kaatamisen ja jään sulatuksen jälkeen, ja silti heti kun kylmä ulkoilma joutuu kosketuksiin märän pinnan kanssa miniminopeudella, vesi kiteytyy muodostaen ohuen jäälevyn kovempaa. ja vaikeampi poistaa kuin edellinen.

Pysäköinti autotallissa

Se on varmasti yksi parhaista tavoista välttää jäätä tuulilasilla. Vaikka ulkona on pakkasta, lasin pinta on kuiva ja autosi lämpötila nousee lämmityksen ja moottorin myötä, lasi ei enää jääty ulkona.

Peitä ikkunat tuulilasipeitolla tai pahvilla

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta autotalliin, se ei ole huono vaihtoehto. Sinun on vain ryhdyttävä tiettyihin varotoimiin peittäessäsi tuulilasia, jotta se on hyvin kiinni. Jos käytät pyyhkimen varsia, varmista, ettet vahingoita niitä, varsinkin irrottaessasi niitä, koska niillä on tapana tarttua jäähän ja voit vahingoittaa pyyhkimen sulkien kumia.

Käytä lämmitystä

Yksi parhaista tavoista poistaa jäätä tuulilasilta on käyttää autosi omaa lämmitintä. Voit tehdä tämän pitämällä sitä käynnissä muutaman minuutin ajan, kunnes moottori lämpenee hieman, ja käynnistämällä lämmitysjärjestelmän ulostulot tuulilasiin päin.

Muutamassa minuutissa näet kuinka jää sulaa ja alkaa saada vetistä rakennetta. Silloin voit käynnistää tuulilasinpyyhkimet, jotka hoitavat loput.

Käytä vesisäiliössä pakkasnesteitä

Yksi useimpien ihmisten käyttämistä ratkaisuista on lisätä jäätymisenestoainetta tuulilasinpesusäiliön veteen. Se ei ole sopivin. On olemassa erityisiä nesteitä, jotka eivät vahingoita kumia ja huolehtivat lasista, jotka palvelevat sitä paremmin.

Lisäksi nämä nesteet estävät lasin jäätymisen paremmin tuulilasinpyyhkimiä käytettäessä kuin sulattavat, koska itse jää voi tukkia ulostulokohdat.

Käytä ehkäiseviä suihkeita ja nesteitä

Jotkut autoalan tuotteiden valmistajat ovat kehittäneet tuotteita, jotka levittämällä niitä tuulilaseille tai ruiskuttamalla niitä vähentävät jäätymisen vaikutuksia. Varsinkin tiettyihin lämpötiloihin asti. Jos valitset jonkin näistä vaihtoehdoista, olet varmasti oikeassa.

Kuumennetut kuut

Autoa, jonka kaikissa ikkunoissa ja jopa ajovaloissa ja ulkopeileissä on lämmitetyt ikkunat, ei tarvitse odottaa montaa vuotta. Tämä on epäilemättä paras järjestelmä päästä eroon tuosta ärsyttävästä jäästä, ja se löytyy jo monista käytetyistä ajoneuvoista. Nyt kun tiedät kuinka poistaa jäätä autosi tuulilasista, älä unohda etsata ikkunoitasi estääksesi autosi varastamisen. Olemme moottori, olemme vallankumous.

Oliko tästä viestistä apua?