Saltar al contenido

Kuinka poistaa naarmut autosta

28 de marzo de 2023
Kuinka poistaa naarmut autosta

Haluatko tietää kuinka poistaa naarmut autostasi? Tässä uudessa Clicars-blogin artikkelissa annamme sinulle temppuja, sekä kotitekoisia että kaupallisia, jotta voit poistaa ärsyttävät naarmut autostasi.

Naarmuuntuminen on paljon yleisempää kuin uskotkaanjoten älä huoli. Itse asiassa ne ovat merkkejä, jotka eivät estä sinua ajamasta. Mutta on ihmisiä, jotka eivät kestä niitä estetiikan vuoksi, jotain täysin normaalia. Siksi autamme sinua.

Pitääkö naarmut korjata?

Naarmut voivat johtua virheestä pysäköinnissä, toista autoa vastaan ​​ajettaessa tai oven huolimattomasti sulkemisesta ja avaamisesta. Joka tapauksessa sinun tulee tietää, että tarjoamamme ratkaisut ovat pieniä naarmuja varten. Jos se on kolhu, sinun on mentävä peltityöntekijälle..

Suosittelemme joka tapauksessa korjaamaan naarmut, koska jos niillä on jotain merkitystä, on normaalia, että ruostetta syntyy ajan myötä. Tämä voi vahingoittaa auton metallilevyä.

Voiko naarmut poistaa kotona?

Naarmun poistaminen autosta riippuu siitä, kuinka autosi maali on. Näissä tuotteissa on yleensä kolme kerrosta: pohjamaali, itse väri ja pintalakka sekoitus lakkaa.

Kotona voit poistaa naarmut autostasi, mutta sinun tulee tehdä se varoen. Jos naarmu on erittäin syvä, on parasta mennä ammattilaisen puoleen. On pinnallisia naarmuja, jotka voidaan korjata, toiset vaativat puuttumista korjaamoon.

Menetelmät naarmujen poistamiseen

Voit poistaa naarmut autostasi eri menetelmillä:

  • Raaputuskynä tai sivellin: on läpinäkyviä, jotka levittävät lakkakerroksen naarmun päälle ja yrittävät piilottaa sen; toiset ovat värillisiä ja peittävät naarmun paremmin
  • Kiillottaa: helpoin vaihtoehto hakea. Sitä käytetään poistamaan eri toiminnoissa syntyviä hiekkapaperijälkiä tai naarmuja
  • spray-maali: naarmuille, jotka ovat merkittäviä ja näkyvämpiä. Ne tarjoavat hyvän viimeistelyn. Sinun on tiedettävä maalin värikoodi hyvin.

Parhaat naarmujen poistotuotteet

Jotta sinulla on kaikki käsissäsi, kerromme sinulle nopeasti sarjan tuotteita naarmujen poistamiseksi.

  1. G27 scratch pyyhekumi: ihanteellinen tuote ennen kaikkea mustien tai tummien ajoneuvojen hoitoon. Se mahdollistaa tasaisen värisen pinnan jättämisen.
  2. Turtle Wash Scratch Remover: on halpa ratkaisu. Se on tahna kevyille restauroinneille ja pienille naarmuille. Se levitetään helposti ja sopii kaikentyyppisille maaleille, myös metallimaaleille.
  3. Maddox Scratch Repair: Se on tehokas kiillotus- ja korjaustuote, koska se on suunniteltu syvimmille naarmuille. Voidaan levittää käsin ja jättää tyydyttävän kiiltotason.
  4. Michelin-auton naarmujen poistoaine: merkkikorjaaja, jonka avulla voidaan poistaa kevyet naarmut ja palauttaa maalin kiilto. Sopii kaikille pinnoille.
  5. Liitä naarmuja vastaan ​​Meguiarin autossa: kompakti muoto, erityisesti mikronaarmuille, jotka ilmaantuvat koriin ajan myötä.

Autosi on Clicarsissa

Clicarsista voit ostaa omasi käytetty ja käytetty auto älä huoli. Toimitamme autosi hyvistä käsistä markkinoiden parhaaseen hintaan!

Oliko tästä viestistä apua?