Saltar al contenido

Kuinka poistaa tupakan haju autosta?

30 de junio de 2022

Jos tupakoit, olet ehkä koskaan miettinyt, miten poista tupakan haju autosta. No, aiomme antaa sinulle temppuja autosi ärsyttävän hajun poistamiseksi. Kuten kaikessa, taikuutta ei ole olemassa, joten jos haluat, että autosi ei haise tupakalta, sinun tulee ensin lopettaa tupakointi sisällä tai ainakin tupakoida vähemmän ja puhdista se säännöllisesti.

Muita viestejä auton puhdistamisesta:

Samoin nämä ovat joitain temppuja, jotka auttavat parhaiten poistamaan tupakan hajun autosta. Pistä muistiin!

  • tyhjennä tuhkakuppi aina kun käytät autoa. Lisäksi, jotta tämä temppu olisi tehokas, sinun on pestävä tuhkakuppi saippualla ja vedellä ennen kuin laitat takat sen sisään.
  • Puhdista säännöllisesti auton sisäpuolelle. Viitataan paneeleihin ja istuimiin ja se on, että tupakansavu jää kyllästyneeksi ajoneuvon tekstiileihin.
  • täytä tuhkakuppi autoon jollakin nesteellä tai tuotteella, joka poistaa tupakan hajuja. Temppuna voit käyttää laventelinjyviä tai kissanhiekkaa, jos sinulla on lemmikki kotona.
  • Laita kuppi ammoniakkia autossa koko yön. Ota seuraavana päivänä kuppi pois ja huomaa, että tupakan haju autossa on vähentynyt tai käytännöllisesti katsoen hävinnyt.
  • Käytä appelsiinin kuoria tai sitruuna- tai kahvipapuja astiaan ja aseta se ajoneuvon matkustamoon. Nämä ainesosat imevät voimakkaita hajuja, kuten tupakkaa.

Nyt kun olet piilottanut tai poistanut kaiken tupakan hajun autosta, suosittelemme, että vältät tupakoinnin sen sisällä ja puhdistat sen säännöllisesti. Jos joudut tupakoimaan hinnalla millä hyvänsä, tee se ikkunat auki, jotta kaikki haju pääsee tuulettumaan. Vältä jättämästä tupakantumppeja tuhkakuppiin, mutta muista, että kesällä tulipalon vaara on erittäin korkea, sen lisäksi, että tupakantumpien heittäminen juoksemisen aikana aiheuttaa vakava sakko pisteiden poistamisella ajokortista.

Turvallisuutesi ja terveytesi vuoksi suosittelemme, että et tupakoi autossa ajon aikana.

Oliko tästä viestistä apua?