Saltar al contenido

Kuinka vaihtaa auton öljyt kotona

8 de marzo de 2023
1666925657 589 Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

Haluatko vaihtaa autosi öljyt? kotona oikealla ja yksinkertaisella tavalla? Kerromme siitä tässä Clicars-viestissä. Se on toiminto, joka voi olla yksinkertainen, mutta se vaatii salasanasi.

Ensinnäkin meidän on muistutettava teitä siitä Normaalia ja suosituinta on kääntyä ammattilaisten puoleen tämän tehtävän suorittamiseen, erityisesti tappioiden välttämiseksi. Se on kuitenkin mahdollista tehdä kotona noudattamalla joitain ohjeita.

Kuka tahansa tämän toimenpiteen suorittamisesta on vastuussa, sinun tulee tietää, että öljyn vaihto autossa on välttämätöntä vaurioiden estämiseksi. Se on tehokkain tapa pidentää autosi käyttöikää.

Kuinka paljon säästän vaihtamalla auton öljyt kotona?

Jos päätät vaihtaa autosi öljyt kotona, voit säästää hyvän summan rahaa. Pajassa öljynvaihdon hinta on 80-120 euroa. värähtelyä Se riippuu öljyn tyypistä ja valmistuksesta.. Mutta muistamme, että on suositeltavaa mennä ammattilaisen puoleen varmistamaan, että muutos tapahtuu virheettömästi.

Kuinka usein öljyt vaihdetaan?

Öljyn vaihto autossa on tärkeää. Konkreettista vastausta ei ole, mutta öljyt kannattaa vaihtaa 15 000 ja 30 000 kilometrin välillä. Tietyn ajokilometrin selvittämiseksi on parasta nähdä, mitä merkki sanoo.

Vanhemmissa autoissa öljyt kannattaa vaihtaa 10 000 kilometrin välein. Se on paras tapa moottorin voitelemiseen ja kaikkien sen osien toimintaan.

Kuinka havaita viat öljyllä?

1670010106 193 Miksi auton Start Stop ei toimiNopein tapa havaita ongelmat auton öljyssä on tarkistaa se mittatikun avulla.. Parasta on mitata kuukausittain, jotta nähdään, ettei ole liikaa kulutusta.

Toinen hyvin visuaalinen tapa on nähdä tahra maassa, johon pysäköimme. Se osoittaa, että meillä on vuoto.

On myös helppo tietää, että meillä on ongelma öljyn kanssa, jos automme pakoputkesta tulee sinertävää savua.

auton öljynvaihtotyökalut

Auton öljyn vaihtamiseksi vaihe vaiheelta tarvitsemme:

 • öljykannu
 • Öljynsuodatin
 • magnetoitu ruuvi
 • Kiinteä tai säädettävä jakoavain
 • Suppilo

Kuinka vaihtaa autosi öljy, askel askeleelta

Seuraavaksi aiomme kertoa sinulle, kuinka öljyt vaihdetaan autossa vaihe vaiheelta.

 1. Älä koskaan vaihda öljyä auton käytön jälkeen: Öljyt pitää vaihtaa auton ollessa lämmin. Odota vähintään viisi minuuttia.
 2. Nosta auto: voit kiinnittää pari kannettavaa ramppia tai kaksi tunkkia nostamalla auton auton etuosasta.
 3. Paikanna kampikammion pultti: Katso auton ohjekirjasta missä tyhjennystulppa on. Aseta sitten öljynkerääjä juuri alle.
 4. Irrota ruuvi: Tarkista uudelleen, ettei auto ole kuuma. Löysää tulppa kiintoavaimella tai jakoavaimella,
 5. Vaihda suodatin: Avaa konepelti ja katso auton ohjekirjaa. Ota uusi suodatin ja voitele kumitiiviste pienellä määrällä öljyä sen suojaamiseksi.
 6. Täytä moottori öljyllä: varmista auton käsikirjasta paras tapa täyttää se. Tartu suppiloon ja kaada siihen öljyä pikkuhiljaa.
 7. Tarkista tulpat: varmista, että olet sulkenut korkit hyvin, jotta mikään ei tipu. Käytetty öljy on käsiteltävä. Se on parasta viedä työpajaan.

Osta autosi Clicarsista parhaalla virityksellä

Clicarsista voit ostaa omasi käytetty ja käytetty auto kaiken valmiina. Ajoneuvomme läpäisevät markkinoiden laajimman katsauksen! Katso heitä!

Oliko tästä viestistä apua?