Saltar al contenido

Uuden auton ensimmäinen öljynvaihto: milloin se kannattaa tehdä ja kuinka paljon se maksaa?

29 de junio de 2022
1640821829 254 Viisi sahkoauton etua

Kun joku ostaa a Uusi auto jompikumpi käytettyjä ja tilaisuuksia, yksi tärkeimmistä huoltokysymyksistä on: milloin minun pitäisi tehdä öljynvaihto? Tai vielä tarkempi kysymys: milloin minun pitäisi tehdä ensimmäinen öljynvaihto? Molempiin kysymyksiin on sama vastaus.

Molemmissa tapauksissa on tärkeää, että teet öljynvaihdot ajoissa, koska siitä riippuu moottorin käyttöiän pidentäminen ja siten sen oikea toiminta. Jos et vaihda öljyä Uusi auto tai siitä käytettyjä ja tilaisuuksia oikeaan aikaan se voi vaurioitua.

Kuinka tarkistaa auton öljyt?

Öljy- ja autonvalmistajat suosittelevat usein tarkista öljytaso 5000 kilometrin välein tai kasvojen neljännes. Auton öljytason tarkistamiseksi sinun on oltava sammutettuna ja tasaisella alustalla. Älä koskaan rinteessä, koska silloin taso on epätasapainossa.

Seuraava vaihe: irrota öljyn mittatikku ja katso, ovatko tasot maksimin ja minimin välillä. Jos auton öljytaso on alle minimin, auton öljy on vaihdettava. Jos se ylittää maksimiarvon, on otettava yhteyttä asiantuntijaan ylilyöntien poistamiseksi, jotka myös aiheuttavat moottorihäiriön.

Kuinka monella kilometrillä minun pitäisi vaihtaa öljyt autoon?

Uuden auton ensimmainen oljynvaihto milloin se kannattaa tehda ja kuinkaJos tarkastelemme valmistajia, ensimmäinen öljy- ja Auton öljynvaihto tulee tehdä 15 000 – 30 000 kilometrillä tai kahdessa vuodessa, enintään. Jos ylitämme tämän rajan, öljy ei toimi hyvin.

Lisäksi meidän tulee olla tarkkaavaisia ​​moottorin ja öljyn lämmössä. Auton kojelautaan syttyy hälytys, jos auton öljyssä on ongelma.

Mistä tiedän autossani olevan öljyn?

Saadaksesi selville, mitä öljyä sinun sisälläsi on käytetty ja käytetty autoAsianmukaisinta on katsoa valmistajan käsikirjaa, jossa on kerrottu bensiini- tai dieselauton erot sekä kuinka usein öljyt tulee vaihtaa.

Näiden erojen ansiosta on olemassa laaja valikoima öljyjä, jotka mukautuvat kunkin auton tarpeisiin. Samoin jotkut öljynvalmistajat, kuten Repsol heillä on omat hakukoneensa saadaksesi oikean tyyppisen öljyn.

Paljonko maksaa öljyn vaihto autossa?

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoÖljyn vaihto autossa riippuu yhteisöstä, jossa teet tämän huoltotoimenpiteen. Keskimäärin öljynvaihto autossa ensimmäistä kertaa tai säännöllisesti maksaa 90 euroa.

Baleaarien saarilla öljyn vaihto käytetty auto Se maksaa Mapfren tietojen mukaan 58,55 euroa, kun taas Toledossa tämä operaatio suodattimen kanssa on 159,72 euroa.

Normaalisti korjaamot tarjoavat auton öljynvaihtoa muiden tarkastusten, kuten jarrujen, renkaiden tai jarrunesteiden, ohella. Öljyn vaihto autossa vaatii yleensä suodattimen vaihdon.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

Oliko tästä viestistä apua?