Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kesäkuussa 2019 Lamborghini yllätti kaikki Huracan Sterratolla. Sen valikoima ei ollut ensimmäinen kerta, kun se pohti mahdollisuutta kasvaa «kyvykkäämmällä» ajoneuvolla, mutta se oli tämän muodon kanssa. Ja ollakseni rehellinen, Huracanin kaltaisen superauton suunnittelun ja Urus-tyylisen maalaismaisempien tapojen yhdistäminen onnistui erittäin hyvin. Ei siis ollut outoa, että päiviä myöhemmin huhut sen tuotannosta nousivat pilviin…

Kuitenkin näiden kuukausien ja vuosien ajan italialainen talo on ollut hiljaa. Huhut ovat kerran saaneet ylellisyyttä ilmoittaa hänen debyyttistään uudelleen, mutta sitä ei ole vielä tähän mennessä vahvistettu virallisesti. Jos koko projekti menee suunnitelmien mukaan, ennemmin tai myöhemmin Lamborghini Huracan Sterrato saavuttaa kaikki markkinat. Älä tietenkään odota, että siitä tulee brändin myydyin malli, ja tiedät jo syyt.

Lamborghini Huracan Sterrato perustuu Huracan Evoon ja sen teho on 640 hv…

Lamborghini Huracan Sterrato 2

Ilmoittaakseen Huracan Sterraton syntymästä Lamborghini-pojat eivät ole särkeneet päätään. He ovat julkaisseet a virallinen lehdistötiedote, jossa he yhdistävät kuvia, videoteiserin ja «arvoituksellinen» lause. Leikkeen avulla he ovat antaneet vaikutuksen, sillä he vertaavat Huracan Sterraton dynaamisia ominaisuuksia maastopyörän vastaaviin. Näin ollen kilpailuna ne kiertävät poluilla, raiteilla ja kaikenlaisilla alueilla «avoimalla» kentällä…

Mitä tulee kuviin, voimme pohtia, kuinka Huracan Sterraton muotoilu kehittyy. Näkemäsi yksikkö on täynnä naamiointia, mutta siinä on kaksi elementtiä, joita he eivät voi piilottaa: omansa maavara ja kuinka he antavat a väännä osaan runkopaneeleista. Näistä uusista off-road «herkuista» voidaan mainita lokasuojat, mustat muoviset suojalistat pohjassa tai LED-päiväajovalot edessä.

Lopuksi meidän on puhuttava lauseesta «arvoituksellinen». Lehdistötiedotteessa voit lukea «Beyond The Concrete» tai mikä on sama, «Beyond the Concrete». Lyhyesti sanottuna he ilmoittavat, että tämä Lamborghini Huracan Sterrato on enemmän kuin kaunis kasvot korkeammalla maavaralla ja muoveilla, jotka koristavat sen koria. Tästä syystä brändin tekninen tiimi on ottanut kehitystyöhönsä EVO-version, johon on lisätty uusia «makeisia».

Eri lähteiden mukaan Huracan Sterraton teho on 640 CV, täydellinen AWD-järjestelmä vääntömomenttivektorilla ja nelipyöräohjauksella. Ongelmana on, että emme tiedä, milloin se tulee virallisesti markkinoille. Siksi ei jää muuta kuin olla kärsivällinen ja odottaa, että Lamborghini lausuu enemmän dataa ja ennen kaikkea Kuinka monta yksikköä aiot valmistaa ja mihin hintaan?. Se lienee avain, eikö?

Lähde – Lamborghini