Nyt sukupuuttoon kuolleiden FCA- ja PSA-ryhmien yhdistymisen jälkeen uutiset eivät ole lakanneet. Liiton tuloksena on syntynyt universumi, jota monille tuntui lähes mahdottomalta hallita vakavaraisesti. Esimerkki johtamisesta, joka yhdistää tehokkuuden mutta myös hitauden, on Volkswagen-konsernin esimerkki, joka ei usein ole hyvästä. He olivat kuitenkin pitäneet hihassaan ässän: Stellantisin komentaja on Carlos Tavares yksi parhaista toimitusjohtajista.

Ja asiat sellaisina kuin ne ovat, vaikka kaikki olisi häntä vastaan, hän on valinnut kaikki Stellantisin muodostavat tuotemerkit. Lancia on yksi uhanalaisista koska hänen toimintansa rajoittui hänen kotimaahansa Italiaan ja veteraanimalliin. Ja jos ei olisi ollut synergiaa, jota olet ajatellut, olisin luultavasti kuollut. Mutta se jäi taakse ja nyt on aika puhua tulevaisuudesta ja sitä varten he ovat tavanneet Torinossa. Ja katso, koska Espanjassa se myydään hyvin pian

Francesco Colonnese on Lancian uusi «brändipäällikkö» Espanjassa…

Uusi Lancia Ypsilon Alberta Ferretti 2022

Kuten hyvin tiedät, koska olemme kertoneet sinulle siitä täällä, vuonna 2024 Lancia Ypsilonin uusi sukupolvi saapuu. Kaupunkilegenda muuttuu päivittääkseen myyntiargumenttejaan ja ennen kaikkea mukautuakseen sähköistykseen. Nyt siitä tulee isompi lähestyy 4 metriä ja se sijaitsee segmentissä B, ja siinä on sähköinen voimansiirto. Vuoteen 2026 katsottuna Lancia-lippulaiva saapuu. Kutsutaan Aureliaon 4,6 metriä pitkä ja sähköinen.

Nyt, vuoteen 2028 mennessä, on aika palata myytti. Uusi Lancia Delta tulee olemaan 4,4 metriä pitkä ja se on veistoksellinen ja lihaksikas malli, jossa on geometrisia linjoja, jotka tuovat mieleen sen primitiivisempiä edeltäjiä. Näillä kolmella mallilla he haluavat kattaa 50 prosenttia markkinaosuudesta alan ja ennen kaikkea huippuluokan taajuuksia. Tällä tavalla he noudattavat strategista suunnitelmaa «Dare Forward 2030», jonka Stellantis ilmoitti muutama kuukausi sitten.

Tämän hallinnan tulos on seuraava. Vuodesta 2026 alkaen he myyvät vain 100-prosenttisesti sähköautoja ja vuoteen 2028 mennessä niiden myynti rajoittuu tämäntyyppisiin ajoneuvoihin. Kaikki tämä alla a uusi myyntimalli mikä on heidän mukaansa innovatiivista. Onko tuo 50 % hoidetaan suoraan verkkokanavan kautta Tämä vaikuttaa myydyn yksikön liikevoittomarginaaliin, koska se on korkeampi, kun välittäjät eliminoivat jälleenmyyjät.

Ja mikä tärkeintä, näiden tavoitteiden saavuttamiseksi heidän on palattava Eurooppaan. Italian ulkopuolelle tulee yhteensä 100 uutta jakelijaa 60 suuressa kaupungissa. Itse asiassa Lancia on jo valmis ja on nimittänyt viisi Brand Manageria Ranskaan, Saksaan, Espanjaan, Belgiaan ja Alankomaihin. Maallemme valittu on kuitenkin Francesco Colonnese emme vielä tiedä, milloin he aloittavat toimintansa virallisesti.

Myöhemmin, ehkä kun he esittelevät uuden Ypsilonin, meillä on enemmän tietoja. On aika olla kärsivällinen…

Lähde – Lancia