Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kuten sanonta kuuluu (oletettavasti Napoleon Bonaparten lausumana) «Pue minut hitaasti, minulla on kiire». Tämä lause saattaa tuntua hämmentävältä, jos sen merkitystä ei tunneta, ja vielä enemmän, jos sovellemme sitä autoteollisuuteen. Varsinkin kun tarkastellaan tasoa dynaamisuus ja nopeus, jolla tapahtumat tapahtuvat tässä alan osassa. Ja selkein esimerkki kiireestä on se, kuinka brändit sähköistävät.

Käytännössä kaikki yritykset haluavat olla ensimmäisiä, mutta on monia tapoja tehdä asioita. Yksi rauhallisimmista on otettu ensimmäisen sähkömallinsa luomiseen Valovuosi. Muistatko tämän merkin ja One-merkin? Ehkä ei, koska se näki valon ensimmäisen kerran noin kolme vuotta sitten, emmekä ole sen jälkeen kuulleet heistä. Tähän asti, kun he ilmoittavat debyytti ja Lightyear 0:n tuotannon aloittaminen. Ota huomioon sen hyveet.

Lightyear 0:n tuotanto on rajoitettu 946 yksikköön lähtöhinnalla 255 tuhatta euroa…

valovuosi 05

Kuten kuvista näkyy uuden Lightyear 0:n linja ei ole juurikaan muuttunut kolmen vuoden takaisesta prototyypistä. Se on edelleen coupé-tyylinen sedan, jossa on erittäin sujuvat iskut, jotka tarjoavat erittäin alhaisen ilmanvastuksen. Sen lisäksi, että sisällytämme peltiin integroidut ovenkahvat tai digitaalikameroihin perustuvat ulkopeilit, voimme tarkastella aurinkopaneeli, joka peittää sen pinnan ja se on kooltaan 5 neliömetriä.

Brändin mukaan hyödyntämällä auringon energiaa aurinkopaneelit (vakiokuormalla jopa 1,05 kW) pystyy matkustaa 70 km päivässä plus. Jos siis lisätään 60 kWh:n akun 555 kilometriin, toimintasäde on yhteensä 625 kilometriä. Figuuriin pääsemiseksi allekirjoitus kertoo tempun: a erittäin tehokas sähköinen voimansiirto voi tarjota a kulutus 10,5 kWh 100 kilometriä kohden.

Tietenkin tämä data saavutetaan tietyissä olosuhteissa: a vakionopeus 110 kilometriä tunnissa. Täydennyksenä kaikkiin 0-yksiköihin on asennettu alhaisen vierintävastuksen Bridgestone Turanza Eco -renkaat. Vastapuoli on eduissa, joista ei kannata kirjoittaa kotiin. Toisin sanoen kulku nollasta 100 kilometriin tunnissa pysyy «diskreetissä» 10 sekunnissa kärjen ollessa 160 kilometriä tunnissa.

Teknisesti Lightyear 0 sisältää 10,1 tuuman kosketusnäytön ja Internet-yhteyden, AppleCar Playn ja Android Auton. Lisäksi koko sisustus on valmistettu kasviperäisistä vegaanisista materiaaleista ja kierrätetyistä PET-pulloista. Kaiken kanssa, «0»:n tuotanto on jo alkanut mutta on huonoja uutisia. rajoitetaan vain 946 yksikköä virallisella perushinnalla 255 tuhatta euroa. Ja sinä, uskaltaisitko ostaa sellaisen vai et…?

Lähde – Lightyear