The tekninen kehitys autoteollisuudessa Se on merkkien selviytymisen kulmakivi. Eikä vain sitä, sillä vaikka niitä ei usein nähdäkään, suuri osa edistysaskeleista päätyy muille toimialoille. Kaikilla merkeillä ei kuitenkaan ole samaa suunnittelukapasiteettia. Tästä syystä aika ajoin syntyy ammattiliittoja, jotka, vaikka ne näyttävätkin oudolta, auttavat heitä pysymään aktiivisina. Viimeisin tuntemamme saa sinut hämmästymään…

Kuvittelitko, että Mahindra ja Volkswagen voisivat tehdä yhteistyötä? Kyllä, baijerilaiset ja hindut ovat saavuttaneet eräänlaisen «entente cordialen» laajentaakseen liiketoimintaansa. Uutiset ovat yllättäneet meidät, varsinkin kun uskoimme, että saksalaisryhmällä on vahva asema tällä maapallon alueella. Sen sijaan se on reilua tunnustaa Mahindra etsi kiihkeästi vahvaa kumppania parantaakseen asemaansa.

Mahindra & Mahindra luo uuden «Born Electric Platform» -alustan Volkswagenin MEB-alustan komponenteista

Volkswagen ID.3 2019

ja tulet ihmettelemään Mikä on syynä siihen, että Mahindra ja Volkswagen yhdistävät voimansa? No, ei enempää eikä vähempää kuin alustan muotoilu sähköajoneuvoille. Tässä pitäisi herätä toinen kysymys. Eikö heillä ollut SsangYong sitä varten? Se näytti siltä, ​​mutta koska hindut eivät halua mitään eteläkorealaisten kanssa, ei näytä olevan mahdollista jatkaa tällä tiellä. Niinpä baijerilaiset ja hindut ovat kokoontuneet perustaakseen tämän yhteistyön.

Molempien valmistajien lehdistötiedotteiden mukaan tulee teknologian siirtoa. Itse asiassa intialaisen talon tuotteet tarvitsevat sarjan komponentteja, jotka voimme jo löytää Volkswagenin MEB-kannasta. Tekstin ollessa kädessä voimme lukea…

«Volkswagen ja Mahindra tutkivat MEB-sähkökomponenttien käyttö Mahindran uudessa «Born Electric Platformissa»»

«Mahindra aikoo varustaa «Born Electric Platform» -alustansa MEB-sähkökomponenteilla, kuten sähkömoottorit, akkujärjestelmän komponentit ja akkukennot«

Kun otetaan huomioon projektin kunnianhimoinen luonne, voit kysyä Mitä hyötyä Volkswagenista on ja mikä on hindutalolla? No, baijerilaiset onnistuvat lisäämään mittakaavaetujaan, mikä tekee MEB-alustan tuotannosta paljon halvempaa. Mahindralaisten on puolestaan ​​helpompi sähköistää koko valikoima halvemmalla kuin jos he tekisivät sen itse. Ja tämä johtaa alhaisiin myyntihintoihin.

Itse asiassa he He selittävät sen lehdistötiedotteessaan seuraavasti…

”Kahden yrityksen yhteinen tavoite on sähköistää Intian automarkkinatyksi tärkeimmistä autoteollisuuden kasvumarkkinoista ja keskeinen tekijä liikkuvuussektorin maailmanlaajuisessa hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä»

Yhteenvetona, luoda avoimen lähdekoodin sähköautoalusta Intian sähköistämiseksi. Saavuttaako he sellaisen tavoitteen? Jos Tata Motors ehkä lepää laakereillaan vai ei…?

Lähde – Volkswagen Group – Mahindra & Mahindra