Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Mahindran tarina Euroopassa on hyvin samanlainen kuin Tata Motorsin. Hinduyritys saapui haluten syödä vanhan mantereen markkinoita, mutta sen sijaan se otti mahtavan «maidon». Hänen suunnitelmiinsa kuului sydämiemme voittaminen luotettavilla malleilla ja pudotushinnoilla. Suunnittelu, laatu ja hauska teknologinen ja turvallisuus saivat ne kuitenkin epäonnistumaan. Niinpä he palasivat takaisin kotimaahansa.

Ja vertaillen taas Tata Motorsin tarinaa sen menestys Intiassa on ylivoimainen. Siitä huolimatta, että heidän on jaettava suosio näiden ja «roiston» kuninkaiden kanssa: Suzuki-Maruti. Oli miten oli, nykyään he esittelevät maailmalle yhden malleista, jotka raportoivat eniten myyntiä ja voittoja. Kyse on uudesta Mahindra Skorpioni-N uusin versio hänen myyttisestä Skorpionistaan. Ehkä se kuulostaa sinulle tutulta, koska markkinoillamme myytiin mallia nimeltä tuo…

Mahindra Scorpio-N ei toistaiseksi tule myyntiin Länsi-Euroopassa…

Mahindra Scorpio-N 2022

Kuten kuvista näkyy uuden Mahindra Scorpio-N:n muotoilu muistuttaa edeltäjäänsä. Tämä ei tarkoita, että se olisi kopio, vaan se on syvällinen kehitys, jotta se ei menetä olemustaan. Ensi silmäyksellä sen optiikka tai Jeepin säleikköä jäljittelevä säleikkö herättää huomion. Keskusta loistaa päivitetty Mahindran logo josta kerroimme sinulle kuukausia sitten. Alempana puskuri näyttää voimakkaalta ja merkittävältä.

Jos menemme sivunäkymään, ymmärrämme miksi brändi määrittelee sen «#BigDaddyOfSUVs». Se on suuri malli, jonka on kilpailtava Isuzu MU-X:n, Toyota Pradon ja Mitsubishi Pajero Sportin kaltaisten mallien kanssa. Siksi hänen lyöntinsä ovat niin vaakasuoria ja merkittyjä, koska Sen hytissä on oltava 6–9 matkustajaa. Lisäksi sen optiikka pystyasennossa muistuttaa hieman tarpeeksi Volvo XC90:n optiikkaa.

Mahindra Scorpio-N:n takaosasta meillä ei ole valokuvia mutta portin pystysuoran pudotuksen ja pienen puskurin ansiosta se pyrkii tarjoamaan parhaat off-road-tasot. Toisaalta suljettujen ovien takana se näyttää olevan jalostettu. Nyt hän käyttää a konfiguroitava digitaalinen mittaristo joka jakaa tietonsa keskuskosketusnäytön kanssa. Omalta osaltaan ohjauspyörä, ilmastointilaitteen säätimet ja muut kojelaudan ja ovien elementit näyttävät vankilta ja vankoilta.

Mekaanisen tarjouksen osalta kohtaamme mallin, joka ei täytä eurooppalaisia ​​standardeja. Sisään bensiini luota lohkoon 2.0 TGDi (mStallion) 149 kW (202 hv) ja 370 Nm vääntömomentti. Diesel käyttää moottoria 2,3 mHawk kanssa 97kw (132 hv) ja 300 Nm vääntömomentti ja 128kw (174 hv) ja 370 Nm vääntömomentti. Hallitakseen yhtä ja toista se turvautuu a 6-vaihteinen manuaali ja automaattivaihteisto kanssa 4×4 neliveto lisävarusteena.

Lähde – Mahindra – Mahindra Scorpio-N – Mahindra julkaisee pelin, joka muuttaa koko uuden Mahindra Scorpio-N – Mahindra Scorpio-N