Pitkän odotuksen ja monen dimesin jälkeen Maserati Grecale on nähnyt valon. Käytännössä me kaikki tiesimme, mitä tuleman pitää, mutta on myös totta, että kolmijarkan talo on yllättänyt meidät niin monella muullakin asialla. Yksi seikoista, joista pidimme eniten, on sen sisustus, yllättävän tekninen ja laadukas, jota monet premium-yritykset haluaisivat itselleen. Kuitenkin «katu»-versiot ovat alkupala siitä, mitä tulee.

Jos unohdat Trident talossa on myös erikoisvalmisteiden osasto. From fuoriserie Olemme puhuneet teille jossain muussa yhteydessä, mutta nyt se on järkevää. Syy niin suuriin odotuksiin liittyy siihen, että he kohtaavat valikoimassaan ennennäkemättömän mallin, jota kukaan ei ole vielä pystynyt laittamaan mieleisekseen. Siksi siihen ei mennyt 24 tuntia mainostaa viehättävää Maserati Grecale Fuoriseriea. Silmä…

Maserati Grecale Fuoriserie on puettu erityiseen Galactic Orange maaliin…

Uusi Maserati Grecale Fuoriserie erikoistilaus Mars 9:ltä

Kuten näet, Maserati Grecale Fuoriserien muotoilua muovaavat linjat eivät vaihtele. Tämä on tärkeää, koska kyseessä on tuote, joka on juuri nähnyt valon ja jota ei tarvitse käsitellä. Edelleen erikoisversio edessämme, Käytä tilaisuutta hyväksesi ja anna sille mielenkiintoinen käänne. Ensinnäkin erittäin silmiinpistävän sävyn valinnasta sen koriin, jota italialaisen talon luova tiimi on kutsunut Galaktinen oranssi.

Tällä nimellä he viittaavat suoraan syy, joka on inspiroinut heitä: Mars-tehtävä. Itse asiassa ne osoittavat, että maalaus on erityinen, sulaa metallia muistuttava, voimakkaalla, futuristisella ja melkein huurteisella punaoranssilla hartsilla. Täydentääkseen tätä ulkonäköä se näyttää Vortex kevytmetallivanteet erikoisviimeistely musta ja kromi. Lopuksi siinä on erikoistarroja, jotka muistuttavat meitä siitä, mikä erikoisversio meillä on edessämme.

Grecale Fuoriserien sisällä on myös alkuperäisiä yksityiskohtia. Ensinnäkin vain katso panoraamakattoluukkua löytääksesi tähtikartan«erityinen. Se näyttää tähtikuvioita ja on ihanteellinen kuljettaaksesi itsesi tiloihin, jotka ovat useimpien standardikarttojen ulkopuolella. Istuinten suunnittelu puolestaan ​​simuloi sähkövirrat marsissa ja ne on luotu nahasta ja Alcantarasta lasertekniikalla.

Mukaan virallinen lehdistötiedote merkin julkaisija…

«Grecale-tehtävä Marsista heijastaa Maseratia tulevaisuuteenrohkeana synteesinä avantgardista, intohimosta ja rajattomasta mukauttamisesta, jonka Fuoriserie mahdollistaa»

Ja kun näemme tuloksen, meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hänen kunnianhimonsa tulevaisuutta kohtaan olisi liiallinen. Kyllä, ostaisitko sen?

Lähde – Maserati