Maseratin elpyminen on juuri alkanut ja se näkyy kaikessa suunnitelmia heillä on pöydällä työn. Ja mielenkiintoisin ja tärkein malleissa, joita jo esitellään yleisölle ja kriitikoille. Ensimmäinen askel «lumoamaan meidät» on Grecale, mutta hänen jälkeensä tulee paljon enemmän ja parempia. Kyse ei ole siitä, että D-maastoauto olisi huono, mutta se on viimeinen sukulinjasta, joka ei koskaan palaa: tehokkaat bensiinimoottorit ja jumissa.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan muutaman kuukauden kuluttua GranTurismo Folgore debytoi. Jos olet unohtanut tai et enää muista, se on ensimmäinen sataprosenttisesti sähköinen malli italialaisen yrityksen historiassa. Pian sen jälkeen on Grecale Folgoren vuoro, jolloin siitä tulee painajainen kilpailijoilleen. No, brändi tietää, että herättääkseen yleisön huomion sen on lanseerattava «syöttejä» ja nämä heidän julkaisemansa kuvat ovat hyvä esimerkki…

Maseratin historian ensimmäinen sähköauto on GranTurismo Folgore, mutta Grecale Folgore seuraa pian…

Carlos Tavares toimitusjohtaja Stellantis ja D. Grasso toimitusjohtaja Maserati - Maserati Grecale Folgore

Ensimmäistä kertaa näimme Maserati GranTurismo Folgore -taideteoksia se oli muutama viikko sitten. Tarkemmin sanottuna, kun tridentin talo julkaisi taloustuloksen tilikaudelta 2021. Yllätykseksemme myös saimme tietää, että punaiset numerot oli hylätty saadakseen mustat takaisin. No, muutama päivä sitten palasimme asiaan katso itäinen urheiluauto lähes ilman naamiointia Formula E -tapahtumassa.

Eikä se ole viimeinen, kun italialainen talo on juuri julkaissut pari uutta kuvaa. Tässä tapauksessa Carlos Tavares on ohjauksessa ja mielenkiintoisinta on, että hän tekee sen rullaavat julkiselle liikenteelle avoimilla teillä. Niiden avulla he antavat lähtösignaalin, jotta ne tuhansia kilometrejä, jotka ovat edessä validointitesteissä, on suoritettu. Eikä vain sitä, he käyttävät tilaisuutta muistuttamaan meitä siitä, että he ovat ensimmäinen italialainen tuotemerkki, joka on saavuttanut Formula E.

Lopulta meillä on ensimmäinen virallinen kuva Maserati Grecale Folgoresta. Carlos Tavares itse ja italialaisen talon päällikkö Davide Grasso poseeraavat tilaisuudessa. Kuten näet, siellä on a Valkoinen Grecale, jossa näkyy sähkösinisellä viimeistelty merkkilogo konepellissä ja ovissa. Se on sama, jonka tiedämme jo GranTurismo Folgoresta, mutta se näkyy tämän yksikön valkoisessa sävyssä entistä selvemmin.

Ensi silmäyksellä ei vaikuta siltä, ​​​​että monet asiat olisivat muuttuneet sen suunnittelussa lämpö Grecaleen verrattuna. On kuitenkin joitain silmiinpistävä yksityiskohta kuin grilli, puskuri aallot kevytmetallivanteet. Jos niitä on enemmän, ne ovat edelleen piilossa, mutta niiden löytäminen ei kestä kauan. Joka tapauksessa Maserati saa mitä se haluaa näillä kuvilla: kiinnitä huomiomme ja pidä meidät reunalla. Hyvä peli…

Lähde – Maserati