Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Brittiläisen Top Gear -lehden haastattelussa Martin ten Brinkjoka on presidentti ja Mazdan toimitusjohtaja Euroopassaon osoitettu olevan erittäin kriittisesti Euroopan unionin politiikkaa päästöjen rajoittamisen suhteen kaasuista, jotka vaikuttavat erityisesti autoteollisuuteen. Tämä mies ilmoitti muutama päivä sitten toisessa viestintävälineessä nähneensä mTehtaan rakentaminen brändillesi Vanhalle mantereelle on erittäin vaikeaa. huolimatta teollisesta sopimuksesta Toyotan kanssa. Lisäksi hän on sanonut niin urheilullinen MX-5-malli ei koskaan poistu tuotannosta.

Martijn ten Brink on lännen korkein edustaja niin perinteinen autoyritys kuten Mazda. Hänen mielipiteensä tämän päivän autosta on tämä Eurooppa sekaantuu liikaa alansa yritysten toimintaan, sillä EU päätti äskettäin, kuinka vuoden 2035 jälkeen myytävien autojen tulee olla: 100 % sähköisiä. Kuten toimitusjohtaja selittää, tämän planeetan alueen poliitikot estävät moottorimaailmaa säätämästä innovaatioiden tahtia ja tukahduttaa kuluttajien todella tarvitsemat edistysaskeleet.

Japanilaista alkuperää oleva yritys on sijoittanut paljon rahaa erittäin korkean hyötysuhteen ja «puhtauden» polttomoottoreiden kehittämiseen.. Merkit pitävät mercedes tai renault mutta toisin kuin Mazda, he eivät ole suhtautuneet asetettuihin toimenpiteisiin skeptisesti. Vaikka rehellisyyden nimissä voidaan sanoa, että jälkimmäisillä on suurta kiinnostusta unionin julkisiin varoihinkoska niitä on useita tuotantolaitoksia Euroopassa, mikä japanilaisten mielestä on erittäin monimutkaista jos asiat jatkuvat näin huonosti.

Ten Brinkin mukaan Mazda on valmis kaikkiin skenaarioihin tai lainsäädäntöön, joten se ei poistu tältä markkinoilta. Hän ei kuitenkaan jaa yhtiönsä virallista viestiä. «Se ei ole poliittisten johtajiemme tehtävä. Sinun tehtäväsi on ajaa päästötöntä tulevaisuutta, mutta miten pääsemme siihen? pitäisi riippua yrittäjyydestä ja luovuudesta«, on julistanut. Toisena aikana Mazda ilmoitti kiinnostuksestaan ​​synteettisiin polttoaineisiin ja moniratkaisu lähestymistapa hiilineutraaliuden saavuttamiseksi.

Puolustaessaan lämpömoottoria ja sensaatioita ratin takana, hiroshimalaiset ovat julkistaneet saman henkilön kautta, että Mazda MX-5:n, sen pienen «roadsterin», rakentaminen ei lopu koskaan. Ten Brink myöntää sen strategiaa tämän lupauksen täyttämiseksi ei ole vielä määritelty mutta joka tulee joka tapauksessa olemaan a iso haaste. «Kuinka pysyä uskollisena konseptille tietäen, että sen on mukauduttava seuraavan sukupolven teknologioihin? Sitä ei ole vielä päätetty, mutta uskon, että se ei koskaan kuole.»

Lähde – Valmentaja