Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volkswagen on jättänyt joitakin vihjeitä uuden sähköautonsa urheiluversiosta, jota kutsutaan nimellä Volkswagen ID.7 GTX. Saksalainen tuotemerkki on tuonut tämän markkinoille kollaasi kuvia, joissa voit nähdä joitain auton ominaisuuksia, mutta ei mitään, mikä tuo suurta uutuutta. Vähintään, he ovat ilmoittaneet joitain yksityiskohtia.

gtx ovat lyhenteitä, joita autoyhtiö käyttää korkean suorituskyvyn versioita sähköautoistaan. ID.4 ja ID.5 GTX jälkeen VW ID.7 sedan on kolmas malli, jossa on tämä tehokkaampi versio. Kuten Volkswagen itse raportoi, tämän version virallinen esitys pidetään Münchenin hallissasyyskuun alussa.

Volkswagen ID.7 GTX:ssä on neliveto, vaikka tehoa ei tunneta

Tällä hetkellä Volkswagen ID.7, jonka tuotemerkki meille esitteli muutama viikko sitten, lanseerattiin yksinomaan taka-akselimoottorilla, joka tuottaa 286 CV:tä ja 545 Nm, ja sen voimanlähteenä on joko 77 kWh tai 86 kWh akku. Pro S -versio antaa hyväksytyn 700 kilometrin autonomian.

Kuitenkin GTX-versio, joka juuri vahvistettiin Siinä on kaksi moottoria, eli se on neliveto.. Teho-, suorituskyky- tai autonomiatietoja ei ole vielä paljastettu, mutta voimme odottaa sitä ylittää helposti 300 hv ja periaatteessa se varustaa akun suurimmalla kapasiteetilla. Joka tapauksessa ne ovat oletuksia.

Se on sarjan huippu ja haluaa ilmaista, että se on urheiluversio

VW:lle, ID.7 GTX tulee olemaan ID-perheen lippulaivamalli. Ole varovainen, en sano sitä, niin he julistavat sen itse. Tässä autossa ei ole puutetta «kävelydynamiikan johtaja”, joka on ohjelmisto ohjaamaan voimansiirtoa, ohjausta, alustan ohjausta ja jopa jarrutusta valitusta ajotilasta riippuen. Samalla tavalla siinä on erityiset säädöt asetuksissa ja suunnassa, jotka poikkeavat muusta valikoimasta.