Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen Scirocco vs. Volkswagen Golf: löydä ihanteellinen kompakti

14 de febrero de 2023
Vertailu Volkswagen Scirocco vs Volkswagen Golf loyda ihanteellinen kompakti

Etsitkö Volkswagenia? Epäröitkö välillä a Volkswagen Scirocco ja Volkswagen Golf? Tänään autamme sinua valitsemaan ihanteellisen autosi. Mikä tahansa se on, voit löytää sen Clicarasista parhaaseen hintaan. Automme ovat hyvistä käsistä!

Jos valintasi on välillä a volkswagen scirocco ja a volkswagen golf on se, että etsit kompaktia autoa tai urheilucoupea. sinä etsit Ajoneuvo, joka toimii joka päivä, mutta jonka avulla voit myös päästä eroon rutiinista.

Volkswagen Scirocco Se on kompakti coupe-auto. julkaistiin vuonna 2008 ja joka liittyy suoraan volkswagen golf. Se on moderni ajoneuvo, jossa on kolme ovea, mutta ajan myötä se on väistynyt muuntyyppisille malleille.

Hänen puolestaan hän volkswagen golf se on klassinen kompakti joka kerää kahdeksan sukupolvea. Se on auto, joka on kyennyt parantamaan itseään vuosien varrella ja joka vastaa käytännössä kaikkiin tarpeisiin, versioita jokaiseen makuun, niin esteettiseen kuin polttoainetyyppiseenkin.

Volkswagen Scirocco vs. volkswagen golf

Muotoilu on aina ollut yksi niistä korteista, joita kompaktit autot ovat pelanneet. Enemmän tapauksessa volkswagen scirocco, jolla on hyvin erikoinen kuva. Sillä on siluetti, jota ei ole enää helppo löytää markkinoilla, joilla on yhä enemmän katumaasturia.

Hän volkswagen scirocco on suunnittelu, joka erottuu urheilullisuudestaanjoka vaikuttaa sen sisustukseen, jossa neljä ihmistä matkustaa mukavasti. Muistamme, että Volkswagen Scirocco on kolmiovinen auto, jonka tavaratila on lähes 300 litraa. Se erottuu ennen kaikkea aistimuksistaan, mutta myös käyttämistään materiaaleista.

Hän volkswagen scirocco Se on auto, jossa yhdistyy modernius ja klassismi yksityiskohtineen, kuten keskikonsolin yläpuolella olevat kellot. Sen imago tekee siitä ainutlaatuisen auton, joka ei kuitenkaan ole vanhentunut ajan myötä. Se on näin ollen, loistava vaihtoehto käytettyjen ja käytettyjen markkinoilla.

Kuten olemme jo kertoneet, suunnittelusta volkswagen golf on mukautettu eri sukupolvien aikana. Kaikkien kanssa volkswagen golf Se on auto, joka on säilyttänyt identiteettinsä maailmassa, joka on yhtä kiistanalainen kuin kompaktit. Ensi silmäyksellä sen muotoilu antaa sinun tunnistaa sen huolimatta loogisista muutoksista, joita se on sisällyttänyt.

On jo tiedossa, että nyt auto tunnetaan sen «ulkomuodosta». Eli etupuolella näkyvän LED-teknologiajärjestelmän ansiosta. Mitä tulee mitoihin, evoluutiosta huolimatta kahdeksas sukupolvi on pysynyt vakiona, pituus 4,28 metriä, leveys 1,78 metriä ja korkeus 1,45 metriä, kun taas taistelu sijaitsee 2,63 metrissä.

volkswagen golf design

Volkswagen Scirocco vs. volkswagen golf

Kyllä, on totta, että sekä Volkswagen Scirocco että Volkswagen Golf ovat kaksi autoa, jotka tulevat sisään ulkoisen katseen kautta, mutta loppujen lopuksi vietämme suurimman osan ajasta sisällä, joten matkustamolla on joka tapauksessa valtava merkitys.

Sisään hän volkswagen scirocco korostaa kaikkia instrumentteja, alhaisempi kuin muissa saksalaisen tuotemerkin malleissa. Ennen kuin ostat Volkswagen Sciroccon kaltaisen auton, sinun tulee olla tietoinen ostamasi auton tyypistä. Ajoneuvo, jossa matkustaa neljä henkilöä ja jossa siksi tilaa takarivillä on rajoitetumpi kuin muissa malleissa.

sisusta volkswagen scirocco

Omalta osaltaan sisätilat volkswagen golf Se on yksi niistä ongelmista, jotka ovat muuttuneet eniten vuosien aikana. Loogisesti ympäristöstä on tullut yhä enemmän virtuaalista ja muotoilua yksinkertaistettu, kunnes se näyttää tiedot minimalistisella tavalla. Volkswagen Golfissa meidän on korostettava 10,25 tuuman kojetaulua. Se on digitaalinen sisustus, joka on jättänyt suurimman osan painikkeista.

Tärkein asia volkswagen golf se on kaikkea, mikä on näkemisen ulkopuolella, kuten We Connect -palvelut, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa muiden ajoneuvojen kanssa. Sekä kuljettajan apuvälineet, joita on useita ja erilaisia. Mukautuva vakionopeudensäädin erottuu edukseen, joka toimii jopa 210 km/h nopeuksissa. Muita elementtejä on lisättävä, kuten kaistan huolto, signaalintunnistus tai kuolleen kulman ilmaisin.

volkswagen golfin sisustus

Volkswagen Scirocco -moottorit vs. volkswagen golf

Varsinkin tapauksessa volkswagen sciroccoTärkeintä on moottori. Se on urheilu- ja suorituskykyauto, ja siksi saksalaisen brändin tälle ajoneuvolle suunnittelema valikoima on tärkeä, ja sitä myydään vain etuvetoisena.

Jos valitsemme a Volkswagen Scirocco -bensiini meillä on moottoreita, kuten 1.4 TSI ja 125 CVjoka tarjoaa hyvän suhteen suorituskyvyn ja kulutuksen välillä. On vieläkin tehokkaampi versio, jonka 2.0 TSI-lohko on 180 CV. Jälkimmäinen moottori on saatavana sekä kuusivaihteisella automaatti- että manuaalivaihteistolla.

Vaikka viimeaikainen trendi on ollut dieselmoottorien poistaminen, volkswagen scirocco on auto, joka on säästänyt dieseliä. Se on tehnyt niin 2.0 TDI yhteispaineruiskutusmoottorilla, joka kehittää 150 hv tehoa ja liitetään kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon, vaikka sen voi ostaa myös manuaalivaihteistolla.

volkswagen scirocco

Volkswagen Golfin valikoima se on laaja, mallina, joka pyrkii valloittamaan kaikenlaisia ​​yleisöjä. Bensiinimoottorien joukossa on vaihtoehtoja, kuten 90 CV:n 1.0 TSI ja sen 110 CV versio. Jos siirrymme 1.5 TSI:ään, se jakautuu myös kahteen tehoon: 130 ja 150 CV.

On olemassa tapa tehdä näistä moottoreista hybridi. Sen sallii eTSI-sarja, joka on varustettu 48 voltin akuilla. Kaikki nämä Volkswagen Golfit ovat ECO-merkin arvoisia. Saksalaisen merkin kompaktia myydään myös 130 hv:n 1,5 TGI-moottorilla. Eli maakaasuversio.

Kuten se tapahtuu kanssa volkswagen scirocco, hän volkswagen golf Siitä on myös dieselversio.. Se on 2.0 TDI-moottori, jota myydään kahdella tasolla: 115 tai 150 CV. Lisäksi Volkswagen Golf on täysin avattu sähköistykselle «plug-in» -hybridiversiot jotka saavuttavat jopa 245 CV:n tehot. Mitä ei ole Volkswagen Golfin nykyisestä valikoimasta, on 100% sähköinen versio, jotta se ei aiheuta ristiriitoja muiden mallien, kuten Volkswagen ID.3:n, kanssa.

volkswagen golf

Jos olet ruokailija, voit silti löytää Volkswagen Sciroccon, joka rikkoo kaikki rajat. Vain käytettynä ja tilaisuudessa on saatavilla Volkswagen Scirocco GTS tai Volkswagen Scirocco R.

Volkswagen Scirocco hinnat vs. volkswagen golf

Koska volkswagen scirocco ja volkswagen golf Kaksi mallia, joilla on erittäin laaja kirjo, samoin niiden hinnat.

Volkswagen Sciroccoa ei ole myyty uutena vuosiin. voit ostaa a Volkswagen Scirocco käytettyjä ja tilaisuuksia Clicarsissa alkaen 17 000 euroa.

Itse Volkswagen Golfia markkinoidaan edelleen uutena. Pääsyversio maksaa 25 500 euroa. Voit kuitenkin ostaa a Volkswagen Golf käytettyjä ja tilaisuuksia Clicarsissa alkaen 14 000 euroa.

Kummasta sinä pidät enemmän?

Kuten olet nähnyt, nämä ovat kaksi autoa, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Jos aiot käyttää autoa urheilullisemmin, etkä tarvitse takaistuimia, ehkä paras vaihtoehto on Volkswagen Scirocco. Mutta jos aiot käyttää takaistuimia säännöllisesti ja tarvitset suuren tavaratilan, Volkswagen Golf saattaa sopia paremmin rutiinisi.

Oliko tästä viestistä apua?