Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen T-Cross vs. Volkswagen Golf: kaupunki- vai kompakti SUV?

8 de febrero de 2023
Vertailu Volkswagen T Cross vs Volkswagen Golf kaupunki vai kompakti SUV

Epäröitkö ostaako Volkswagen T-Cross vai Volkswagen Golf?? Clicarsilla, kuten aina, haluamme ratkaista epäilyksesi. Molemmat autot löytyvät käytettyinä ja käytettyinä digitaaliliikkeestämme.

Mutta kuten aina, käsi kädessä asiantuntijoidemme kanssa, haluamme olla mukanasi päätöksenteossa.

Volkswagen T-Cross vs. Volkswagen Golf: SUV vs. kompakti

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se Volkswagen T-cross Se on loistava vaihtoehto, jos etsit kaupunkimaastoautoa.

Jos päinvastoin valitset a volkswagen golfvalitset yhden parhaista kompakteista.

Siksi ensimmäinen ero Volkswagen T-Crossin vs. Volkswagen Golf on rungoltaan. Vaikka molempien luonnollinen elinympäristö on kaupunki, he käyttäytyvät vapaasti myös retkillä.

Siinä tapauksessa että Volkswagen T-Cross, sen suurempi vapaa korkeus maahan se antaa hyveitä hyökkäyksen ulkopuolella. Omalta osaltaan hän Volkswagen Golf erottuu edukseen ajotuntumukseltaan se tarkoittaa.

Volkswagen T-Crossin suunnittelu vs. volkswagen golf

Suunnittelu on jotain, jonka avulla voit nopeasti erottaa Volkswagen T-cross vs. volkswagen golf. Ensimmäisessä on nuorekas tunnelma, koriste-elementtejä ja laajaa räätälöintiä.

Hän Volkswagen T-cross Se on autoluokituksen mukaan kaupunkien «crossover»joka kuuluu segmenttiin B. Se esiteltiin vuonna 2018 pienimmäksi katumaasturiksi saksalaisen tuotemerkin valikoimassa.

Volkswagenin maastoautojen valikoimarakenteessa edellä ovat Volkswagen T-Roc, Volkswagen Tiguan ja Volkswagen Touareg. Vastaava henkilöautovalikoimassa on Volkswagen Polo, malli, josta se on peräisin ja jonka kanssa sillä on yhteisiä elementtejä. Molemmat valmistetaan tehtaalla, joka Volkswagenilla on Navarrassa.

Vastaavia malleja löytyy Volkswagen T-cross kuten Nissan Juke, Opel Crossland, Peugeot 2008 tai Renault Captur. Hän Volkswagen T-cross Se jakaa myös rakenteen «serkkujensa» Seat Aronan ja Skoda Kamiqin kanssa, jotka myös kuuluvat Volkswagen-konserniin.

Sen sisällä Volkswagen T-cross Takaoptiikka erottuu joukosta, jota yhdistää keskiosa, josta on tullut sen tärkein tunnusmerkki. Kuten useimmat Volkswagenin katumaasturit, sitä on saatavana monissa silmiinpistävissä väreissä: jopa 12, jotka voidaan kiinnittää myös pyöriin, saatavana 16, 17 ja 18 tuuman kokoisina.

Volkswagen T-cross

Hänelle volkswagen golf esityksiä riittää. Se on saksalaisen tuotemerkin kompakti vuodesta 1974 lähtien ja malli, jonka pohjalta merkkiä on muotoiltu siitä lähtien.

Tällä hetkellä se on myyty VW Golf 8, joka on juuri päivittänyt suunnitteluaan. Siinä on erittäin tyypillinen optiikka, joka säilyttää LED-tekniikan. Se on auto, jonka pituus on 4,28 metriä, leveys 1,78 metriä ja korkeus 1,45 metriä, kun taistelu jatkuu 2,63 metriä.

volkswagen golf

volkswagen golf

Volkswagen T-Cross vs. volkswagen golf

Sisustus on tärkeä vertailussa Volkswagen T-cross vs. volkswagenin tavoiteF. On tärkeää huomata, että sekä Volkswagen T-Crossissa että sen vanhemmassa veljessä, Volkswagen T-Rocissa, merkki valitsi aluksi konservatiivisen vedon, jonka se myöhemmin päivitti.

Volkswagen T-Crossissa korostaa sisätilojen asuttavuuttasisällöstä huolimatta. Se on 4X4 SUV, jossa on valittu monipuolisuus. Tämä selittyy täydellisesti takapenkillä, jota voidaan siirtää 14 senttimetrin marginaalilla. Tällä tavalla, Volkswagen T-cross Voit nauttia 385-455 litran tavaratilasta.

Hän Volkswagen T-crossKuten useimmissa Volkswageneissa, tekniikka erottuu joukosta. Tässä kaupunkimaastoautossa on vakionäyttö (8 tuumaa) infotainment-toimintoja varten. Huippuluokan versioissa se on varustettu mielenkiintoisella langattomalla laturilla matkapuhelimille.

Jotain yleistä saksalaisen tuotemerkin valikoimassa on myös turvajärjestelmien laaja valikoima. Siten, Volkswagen T-cross Siinä on vakiona:

 • Front Assist, jossa jalankulkijoiden havaitseminen ja hätäjarrutus kaupungissa
 • Lane Assist tai kaistavahtijärjestelmä
 • mäkilähtöapu
 • väsymyksen tunnistus

Lisäksi voit valinnaisesti varustaa:

 • mukautuva risteily
 • pysäköintiavustaja
Sisusta Volkswagen T-Cross

Sisusta Volkswagen T-Cross

Hänen puolestaan sisäpuolen volkswagen golf se on hienostunut veto Tämä asettaa Volkswagenin kompaktin «premium»-autojen tasolle. Viimeistelytaso on erittäin korkea ja löydämme jälleen tärkeän teknologisen kuormituksen.

Kaiken tämän tietysti täydentää We Connect -palveluvalikoima. Huippuna edistykseksi uusi volkswagen golf se voi kommunikoida muiden autojen kanssa tulevaisuuden autonomisissa ajoneuvoissa käytettävän Car2X-tekniikan ansiosta.

Ajoapuvälineitä käsittelevässä osiossa volkswagen golf sillä on:

 • Mukautuva vakionopeussäädin, joka toimii jopa 210 km/h
 • kaistanpitoapu
 • signaalin tunnistus
 • Varoitus kuolleista kulmista
 • Autonominen hätäjarrutus
 • Ennakonpidätysvelho
Sisusta Volkswagen Golf

Sisusta Volkswagen Golf

Volkswagen T-Cross -moottorit vs. volkswagen golf

Kuten hän Volkswagen T-cross vs. volkswagen golf Niissä on erittäin kehittyneitä moottoreita ja vaihtoehtoja erilaisilla polttotyypeillä.

Siinä tapauksessa että Volkswagen T-cross Polttomalleja on valittu. Kokoonpano on samanlainen kuin Volkswagen Polon malli, josta se on peräisin. Siten valikoima on nivelletty kolmisylinterisiin moottoreihin.

Hän Volkswagen T-cross Se on saatavana 95 hevosvoiman 1.0 TSI -lohkolla, jota myydään myös 115 hevosvoiman teholla.. Moottorivalikoima Volkswagen T-cross Sen kruunaa 1,5 TSI -bensiini ja 150 hevosvoimaa.

Hän Volkswagen T-cross Se on auto, joka kokoonpanostaan ​​huolimatta Toimii hyvin sekä kaupungissa että maantiellä.

Volkswagen T-cross moottori

Volkswagen T-cross moottori

Omalta osaltaan hän volkswagen golf Se on saatavana laajalla moottorivalikoimalla. Bensiinistä löytyy 1,0 litran lohkot, jotka on jaettu 90 ja 110 CVsillä aikaa jos valitsemme 1,5 litran, saamme tehot 130 ja 150 hv.

Näillä moottoreilla on mahdollisuus lieviä hybridiversioita 48 voltin eTSI, eräänlainen volkswagen golf kuka ansaitsee DGT ECO -merkki. Kuten paineistettua maakaasua (CNG) käyttävät yksiköt, joissa on 130 CV 1,5 TGI -moottori.

Lisää vaihtoehtoisia versioita: volkswagen golf «plug-in» hybridit, 204 hevosvoimaa, joka jakautuu 1,4 TSI:n bensiinimoottorille, sähkömoottorille ja 13 kWh:n akuille. On olemassa ylivoimainen versio nimeltä Volkswagen Golf GTE joka kehittää jopa 245 hevosta.

Volkswagen ei ole jättänyt orvoiksi niitä, jotka edelleen pitävät dieselversioista, ja on säilyttänyt 2.0 TDI -moottorin sekä sen 115 että 150 hv:n versioissa. Kaikki volkswagen golf Ne yhdistetään kuusivaihteisiin manuaalivaihteistoihin tai seitsemännopeisiin DSG-automaatteihin verrattuna.

volkswagen golfmoottori

volkswagen golfmoottori

Volkswagen T-Crossin hinta vs. volkswagen golf

Etsitkö hintaa Volkswagen T-Cross vs. VW Golf?

Hän Uusi Volkswagen T-Cross alkaa 25 470 eurostamutta Clicarsissa sinulla on upea Volkswagen T-cross alkaen 16 000 euroa.

Hän Uusi Volkswagen Golf alkaa 30 000 eurostamutta Clicarsissa sinulla on erinomainen volkswagen golf alkaen 14 000 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?