Saltar al contenido

Vertailu Volkswagen Golf vs. Peugeot 308: kaksi hienoa kompaktia

31 de enero de 2023
Vertailu Volkswagen Golf vs Peugeot 308 kaksi hienoa kompaktia

Jos luet tätä viestiä, olet aikeissa ottaa yksi elämäsi tärkeimmistä päätöksistä. Haluat ostaa auton ja olet päättänyt ostaa sopimuksen. mitävolkswagen golf vs. Peugeot 308? Vastaus ei ole helppo, koska molemmat ovat kompakteja takuita.

VW Golf vs. Peugeot 308: erittäin monipuoliset autot

Mutta kuten aina Clicarsissa, aiomme antaa sinulle avaimet volkswagen golf ja Peugeot 308 auttamaan sinua päätöksessäsi. Muista, että digitaalisessa jälleenmyyjässämme on hyvä määrä käytettyjä ja käytettyjä näitä malleja!

Kuten hän volkswagen golf Kuten Peugeot 308 He ovat pitkän matkan mallit, jotka toimivat täydellisesti, sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Niitä on saatavana laajalla moottorivalikoimalla, ja ne ovat arvokkaita melkein kaikkiin olosuhteisiin.

The volkswagen golf ja Peugeot 308 liikkua segmentissä C, eli kompaktit tunnetaan, missä ne esiintyvät muut vastaavat autot, kuten Ford Focus, Seat León tai Mazda3. Molemmilla malleilla, joita vertaamme tänään, on hyvin erityisiä malleja.

Volkswagen Golf vs. Peugeot 308

The volkswagen golf ja Peugeot 308 eivät ole mitä tahansa autoja, vaikka ne myyvät paljon, koska ne mahdollistavat paljon räätälöintiä.

Volkswagen Golf on maailman autoalan klassikko, joka on kehittynyt taukoamatta vuodesta 1974 lähtien. Yksi malleista, joka on onnistunut voittamaan kaikki muutokset tullakseen referenssiksi kaikentyyppisille kuljettajille.

Volkswagen Golf on täydellisesti tunnistettavissa oleva auto aivan edestä, jossa valoklusterit ovat sen paras saatekirje. Se on erittäin moderni auto sekä teoriassa että käytännössä..

Ikään kuin nämä olisivat vähän ainesosia, Volkswagen Golf GTI herättää entistä enemmän kiinnostusta estetiikkaan erittäin urheilullisen puskurin, suuren etusäleikön, suuren takahajottimen kahdella pakoputkella ja kauniilla kynnyksillä.

Lyhyesti sanottuna volkswagen golf Se on malli, joka voittaa monipuolisuutensa ansiosta, koska se antaa enemmän kuin mitä kompaktilta odotetaan, ja se on myös referenssi useimmille perheille, jotka etsivät käytettyä ja käytettyä autoa.

The Peugeot 308 Se on toinen täydellinen esimerkki siitä, että kaikille yleisöille tarkoitetun auton ei tarvitse olla tylsää. Päinvastoin, sen on oltava erottuva saavuttaakseen ostajien sydämet, joilla on yhä enemmän vaihtoehtoja.

Kuten Volkswagen Golfin tapauksessa, paras saatekirje Peugeot 308 on edessä kevyellä allekirjoituksella avautuu kuin «hampaat». Peugeot 308 on erittäin mukava auto rutiiniin ja tielle ilman, että sinun tarvitsee edetä koko- tai tavaratilakiintiöissä.

Peugeot 308:aa, kuten kaikkia kompakteja autoja, ei enää myydä kolmiovisella korilla. Kuten Volkswagen Golfin tapauksessa, kompakti on avannut ja säilyttänyt koko malliston kuvan. Siten Peugeot 308 tarjoaa suljetussa muodossa kaikki suurempien autojen, kuten Peugeot 508 tai Peugeot 2008, mahdollisuudet.

vertaileva pegueot 308

Volkswagen Golf vs. Peugeot 308

Sisustus on tärkeä vertailussa volkswagen golf vs. Peugeot 308. Volkswagen Golfin sisustus on hienostunut veto, joka asettaa Volkswagenin kompaktin «premium»-autojen tasolle. Viimeistelytaso on muovia huomioimatta erittäin korkea, ja se on rakenteeltaan erittäin kattava.

Volkswagen on luonut kuljettajalle erittäin houkuttelevan ympäristön. Kojelaudassa on a iso kosketusnäyttö, joka voi olla 8,25 tai 10 tuumaa valitusta viimeistelystä riippuen. Tästä hallitaan kaikkia auton vaihtoehtoja.

Volkswagen Golf on luopunut fyysisistä painikkeista ja kaikki on uskottu tekniikalle. Saatavilla on kolme infotainment-järjestelmää, jotka ovat yhteensopivia Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa. Kaiken tämän tietysti täydentää We Connect -palveluvalikoima. Huippuna edistykseksi uusi volkswagen golf se voi kommunikoida muiden autojen kanssa Car2X-tekniikan ansiosta.

Ajoapuvälineiden osassa Volkswagen Golfissa on järjestelmiä, kuten:

  • Mukautuva vakionopeussäädin, joka toimii jopa 210 km/h
  • kaistanpitoapu
  • signaalin tunnistus
  • Varoitus kuolleista kulmista
  • Autonominen hätäjarrutus
  • Ennakonpidätysvelho

volkswagen golfin sisätilojen vertailu

Sisällä Peugeot 308Tärkeintä on Peugeot i-Cockpit, hämmästyttävä ajoasento, jonka ranskalainen merkki on onnistuneesti toteuttanut lähes kaikissa malleissaan.

Jopa viisi matkustajaa voi matkustaa mukavasti Peugeot 308:ssa. Se on kompakti, joka tarjoaa runsaasti tilaa sekä etu- että takapenkillä. Tavaratila on toinen Peugeot 308:n kohokohta, jonka tilavuus on yli 400 litraa.

The Peugeot 308 Se on saatavana neljällä varustetasolla. Nämä ovat kunkin niistä tärkeimmät ominaisuudet.

  • Peugeot 308 Active Pack: Siinä on elementtejä, kuten Peugeot Connect Radio 6 kaiuttimella, 10 tuuman kosketusnäyttö, Apple CarPlay ja Android Auto, pysäköintitunnistin takana; handsfree-käynnistys; liikennemerkkien tunnistus, kaistanpitoavustin, automaattinen hätäjarrutus…
  • Peugeot 308 Allure: Se on varustettu elementeillä, kuten kameralla ja tutalla ohjattu automaattinen hätäjarrutus, Peugeot Connect Nav navigoinnilla, sähköiset takaikkunat, Full LED -ajovalot, sähköiset taustapeilit, sävytetyt ikkunat…
  • Peugeot 308 Allure Pack: Lisää kaikkiin yllä oleviin avaimeton käynnistys, langaton latauspiste matkapuhelimille tai 17 tuuman renkaat.
  • Peugeot 308 GT: Siinä on omat elementtinsä, kuten pysäköintianturit edessä ja takana, mukautuva vakionopeudensäädin Stop&Go-toiminnolla, kuolleen kulman valvonta, takaliikenteen valvonta tai 18 tuuman pyörät.

peugeot 308 sisätilojen vertailu

Volkswagen Golfin moottorit vs. Peugeot 308

Sekä Volkswagen Golf että Peugeot 308 ovat saatavilla a laaja valikoima moottoreita. Monet ostajat valitsevat kaksi suosittua mallia, minkä vuoksi merkit ovat luoneet suuren tarjouksen tässä suhteessa.

The volkswagen golfbensiinistä löydämme sen 1,0 litran lohkot, jotka jakautuvat 90 ja 110 hvsillä aikaa jos valitsemme 1,5 litran, saamme tehot 130 ja 150 hv.

Näillä moottoreilla on mahdollisuus lieviin hybridiversioihin 48 voltin eTSI:llä. volkswagen golf joka ansaitsee DGT ECO -merkinnän, joka mahdollistaa rajoittamattoman ajon ja alennettuun pysäköintiin. Kuten paineistettua maakaasua (CNG) käyttävät yksiköt, joissa on 130 CV 1,5 TGI -moottori.

Lisää vaihtoehtoisia versioita tällä alueella: volkswagen golf «plug-in» hybridit, 204 hevosvoimaa, joka jakautuu 1,4 TSI -bensiinimoottoriin, sähkökäyttöön ja 13 kWh akkuihin. On olemassa ylivoimainen muunnelma nimeltä Volkswagen Golf GTE, joka kehittää jopa 245 hevosvoimaa ja on luonteeltaan urheilullinen.

Volkswagen miellyttää edelleen niitä, jotka pitävät dieselversioista, ja on säilyttänyt 2.0 TDI -moottorin sekä 115- että 150hv-versioissaan. Kaikki volkswagen golf Ne yhdistetään kuusivaihteisiin manuaalivaihteistoihin tai seitsemännopeisiin DSG-automaatteihin verrattuna. Molemmat erittäin tehokkaita.

Siinä tapauksessa että Peugeot 308 Emme saa unohtaa Peugeot 308 SW -perheversiota, jonka pituus on jopa 4,64 metriä ja tavaratilan tilavuus yli 600 litraa. Se on saatavana samalla moottorivalikoimalla kuin kompakti viistoperä.

Peugeot 308:aa myydään diesel-, bensiini-, mutta myös «plug-in»-hybrideillä. Kuljettajat etsivät a Peugeot 308 -dieselissä on vaihtoehtona 1,5 BlueHDi 130 hevosvoimaasaatavana manuaalivaihteistolla tai kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla (EAT8).

The Peugeot 308 myydään bensiinimoottoreilla: sekä 110 että 130 hv, molemmat nivelletty 1.2 Puretech -moottoriin, kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. Tehokkaimmassa versiossa on automaattivaihteisto.

Volkswagen Golfin hinnat vs. Peugeot 308

Etsitkö hintaa Volkswagen Golf vs. Peugeot 308?

Uusi Volkswagen Golf alkaa 30 000 eurosta, mutta Clicarsissa sinulla on erinomainen Volkswagen Golf käytettyjä ja tilaisuuksia alkaen 14 000 euroa.

Uusi Peugeot 308 alkaa 28 100 eurosta, mutta Clicarsissa sinulla on upea Käytetty ja käytetty Peugeot 308 alkaen 13 000 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?