Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Mercedes-Benz E-sarja on yksi tärkeimmistä E-segmentin sedaneista. Sen elinkaari, sellaisena kuin me sen tunnemme, juontaa juurensa vuoteen 1993. Tietysti, jos olemme tiukkoja, meidän on puhuttava vuodesta 1974, jolloin W123 tuli julkisuuteen ja tuli markkinoille. Oli miten oli, kaikkien näiden vuosien aikana se on onnistunut vangitsemaan asiakkaiden huomion, jotka etsivät ylellistä, mukavaa ja laadukasta mallia. Ja uusin sukupolvi ei ole epäonnistunut missään suhteessa.

Se syntyi vuonna 2016, ja pysyäkseen tuoreena se sai suuren uuden muotoilun vuonna 2020. Kuitenkin, kun aika kuluu ja Mercedes-Benz antaa sille ansaittua helpotusta, he ovat päättäneet käytä uutta muotoilua. Hänen debyyttinsä on tulossa pian, mutta kun se tapahtuu, ja ei, tässä meillä on joitain renderöittejä, jotka haluavat antaa meille vihjeitä siitä, millainen niiden suunnittelu tulee olemaan. Ja jos olemme oikeudenmukaisia, meidän on sanottava, että muutos on erittäin myönteinen, koska se on lähempänä isoveljeään…

Päivitetty Mercedes-Benz E-sarja tulee olemaan hyvin samanlainen kuin viimeaikainen S-sarja…

Kolesan uusi Mercedes-Benz E-sarjan takamalli

Näiden rendereiden muotoilusta vastaa Kolesa-tiimi. Tätä varten he ovat ottaneet perustan valokuvia, joita vakoojavalokuvaajat ovat keränneet viime kuukausina ja viikkoina. Ei turhaan valokuvatut yksiköt «puolustivat» itseään paksulla naamiointikerroksella, mikä teki niiden luomisesta monimutkaisempaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ilves ymmärtääksesi, että Mercedes-Benz E-sarjan esteettinen tulevaisuus liittyy Oppitunnit.

Siksi uudistetun E-sarjan etuosa käy läpi aivan uuden hillitympi etusäleikkö ja repeytynyt Full LED -optiikka. Puskuri on puolestaan ​​yksinkertaisempi, ja valitusta versiosta riippuen se käyttää tyylikkäämpää tai urheilullisempaa tyyliä. Takaosa puolestaan ​​avaa myös tyyliteltympää ja repeytynempää optiikkaa, joten lopputulos on tyylikkäämpi ja hienompi. Lopuksi, puskurin muotoilu näyttää siistimmältä ja minimalistinen.

Toistaiseksi meillä ei ole virallisia kuvia sisustuksesta, vaikka tiedetään jo «minne laukaukset menevät». Eli luokka E lisätään S-sarjan tyyli suurempilla näytöillä ja paremmalla resoluutiolla. Tekninen osa pysyy uskollisena jo tuntemillemme ohjeille, eli että sähköistystä laajennetaan koko valikoimalle versioilla, jotka bensiinissä ja dieselissä ne ovat mikrohybridejä, ja mukana tulee myös ladattava hybridi.

Tämä sähköistys saavuttaa myös AMG-versiot. Syy on hyvin yksinkertainen: Mercedes-Benz poistaa V8-lohkon sähköjärjestelmään liittyvän V6:n hyväksi. Tällä tavalla ne pystyvät vähentämään päästöjä ja kulutusta ilman, että teho ja suorituskyky heikkenevät. Kaiken kaikkiaan näyttää todennäköiseltä, että uusittu E-sarja saapuu tämän vuoden lopussa tai 2023, joten seuraamme jatkossakin Stuttgartista saapuvia uutisia.

Lähde – Kolesa