Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

JD Power on itsenäinen yritys analysoi puolueettomasti kaikkien autonvalmistajien luotettavuuden toiminnan kanssa Yhdysvaltain markkinoille. Tämä on yhteenveto hänen viimeisestä ja kuuluisasta opiskella, joka julkaistaan ​​vuosittain tarjotakseen kuluttajille arvokasta ja täsmällistä tietoa alasta. Tehdä se kysely kymmenille tuhansille omistajille, joilla on enintään kolme vuotta vanhoja autoja. Tässä tapauksessa ajoneuvot ostettiin vuosien 2019 ja 2022 välillä.

on kerätty luotettavuustiedotjotka luokitellaan myöhemmin yhteensä yhdeksän kategoriaa (propulsiojärjestelmä; multimediajärjestelmä; ajon apujärjestelmät; ilmastointi; näytöt, säätimet ja erilaiset toiminnot; istuimet; ulkotila; sisätila; ja kokemus koneesta), a luettelo, joka järjestää tuotemerkit vähiten ongelmallisimpiin Yhdysvalloissa suurin volyymi autoista. Käytetty mittayksikkö on xPP100, eli virheiden tai vikojen määrä 100 ajoneuvoa kohti. Mitkä ovat ne yritykset, jotka ovat saaneet paremman ja huonomman aseman?

JD Virran luotettavuus 2023

Aiempien analyysien mukaisesti itämaiset yritykset (erityisesti japanilaiset ja eteläkorealaiset) ovat jälleen kerran osoittautuneet luotettavin. Lexus (1), Genesis (2) ja KIA (3) sijoittuvat palkintokorokkeelle. JD Powerin tutkimista 32:sta kaksi pohjoisamerikkalaista alkuperää täydentävät «Top 5» ja sen omistaa General Motors teollisuuskonserni. Asia on kyseessä Buick (4) ja Chevy (5).

Taulukon alin vyöhyke, jossa huonoimmat tulokset kyseessä olevasta tutkimuksesta, koostuu «premium» tai huippuluokan valmistajat Isosta-Britanniasta, Saksasta ja Yhdysvalloista. Syy on yksinkertainen. Se johtuu siitä, että heidän tuotteissaan on paljon laitteita ja paljon teknologiaa, joka on altis ohjelmistoon liittyville häiriöille. Ne on järjestetty näin: Land Rover (32), Lincoln (31), Audi (30), Mercedes-Benz (27) ja Jaguar (26).

The paikat 28 ja 29 vastaavat kahta muuta tunnettua amerikkalaista tuotemerkkiä: Tesla, joka ei ole tarjonnut palveluita asiakkailleen kehittää analyysiä, eikä se siksi täytä oikeudenmukaisia ​​kriteerejä, joihin tutkimus perustuu, ja Ford, joka saa huonon paikan valtavirran yritykselle.. Ottaisitko nämä tiedot huomioon uuden ajoneuvon ostoprosessissa?

Lähde – JD Power