Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Luksus on sana, jota premium-ajoneuvojen valmistajat toistavat eniten. Kaikkein uteliaisin asia on, että siinä on kaksoislukemat, jotka lukijan mukaan voivat saada sen merkityksen muuttumaan. Toisaalta ovat konkreettisia ominaisuuksia, jotka antavat tähän sanaan liitetylle tuotteelle kyseisen tilan. Näissä ei ole tai ei pitäisi olla vikaa, mutta ongelma tulee, kun on aika «tunkea» aineettomien hyödykkeiden maailmaan.

Tässä jokainen brändi, joka haluaa olla premium-luokkaa, alkaa myydä ylellisyyttään. Bentley on yksi niistä yrityksistä, joita ei voida syyttää myymänsä ylellisyydestä. Heidän mallinsa ovat sellaisella tasolla, että konkreettinen ja aineeton näkyvät kaikkien huokosten läpi, eikä kukaan heitä parempaa voi hyödyntää niitä. Itse asiassa hänen divisioonansa Mulliner kokee tilausten kasvun, joka on viisinkertaistunut vuodesta 2018. Ja tämä vuosi 2022 on ollut todella hyvä…

Mulliner juhlii vuoden 2022 yksikköä 500 Bentley Flying Spur S Hybridillä, joka on viimeistelty uudessa Spark Blue -sävyssä…

Bentley Mulliner 500. provisio 0

Jos muistelet vähän, muistat, että heinäkuussa 2021 kerroimme sinulle sen Bentley juhlii ensimmäistä 1 000 erityistä Mulliner-luomusta. No, hieman yli vuosi on kulunut ja Crewen talo palaa kertomaan meille, että he ovat saavuttaneet uuden virstanpylvään, vaikkakin tässä tapauksessa rajoittuen vuoteen 2022. Heidän virallisen lehdistötiedotteensa mukaan kuluvan vuoden aikana Mulliner on tehnyt yhteensä 500 erikoisvalmistelua.

Ehkä luulet, että 500 erikoisvalmisteen kehittäminen on liian vähän koko vuodelle.. Mutta on tärkeä tosiasia, joka auttaa sinua ymmärtämään ja asettamaan perspektiiviin tällaisen saavutuksen tärkeyden. Saada valmiiksi ensimmäiset 1 000 Mulliner-yksikköä Bentley työskenteli vuosina 2014-2021. Siksi on virstanpylväs arvioida, että harvat premium-yritykset ovat pystyneet vastaamaan historiansa aikana. Ja mikä tärkeintä, yhtä menestyksekkäästi.

niin se on vuoden 2022 yksikön 500 kunniaksi Mulliner täyttää brittiläisen asiakkaan tilauksen. Valittu malli on a Flying Spur S Hybrid viimeistelty uudessa Spark Blue -sävyssä. Sitä vastoin siinä on Blackline-spesifikaatioon kuuluva verhoilusarja, joka korvaa perinteisen kromin. Äläkä unohda asentaa 22-tuumaisia ​​kymmenenpuolaisia ​​mustia kevytmetallivanteita ja valaistua Flying B -logoa.

Sisätilojen ulkonäön muutokset ovat ylellisiä. Verhoilu on Beluga-nahkaa, jossa on timanttitikkaus ja Klein Blue -aksentteja. Lisäksi kiiltävä hiilikuitu ulottuu eri alueiden läpi, jotka ulottuvat kojelaudasta oviin tai keskustunneliin. Lopuksi, tuuletusaukotohjauskehykset ja muut lisävarusteen nupit on kiillotettu viimeistely.

Lähde – Bentley