Saltar al contenido

Mikä on käytetyn auton takuu?

3 de marzo de 2022

Mikä on takuu a käytetty ja käytetty auto? Tämä on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joita tämäntyyppisten ajoneuvojen ostajat kysyvät itseltään ja johon vastaamme tänään blogissamme.

Käytettyjen autojen takuun vaihto

1.1.2022 alkaen uusi Euroopan unionin takuulakijoka muutti käytettyjen autojen kattavuutta.

Sen tuoma tärkein muutos on seuraava:

  • Ennen: Takuu oli yksi vuosi ja sen aikana ostaja joutui väittämään, että vika oli peräisin ennen ostoa
  • Nyt: myyjien on maksettava näiden 12 kuukauden aikana tapahtuneiden vikojen korjaamisesta, jos se ei näy sopimuksessa

Kuinka monta vuotta käytetyllä ja käytetyllä autolla on takuu?

Laki mahdollistaa tarjoamisen Sekä vuoden että kahden vuoden takuu.

Jos ostat Km0 auton tai second hand ja tilaisuus jolla on edelleen virallinen takuu, se säilyy.

Lisäksi Clicarsissa sertifioimme meidän käytettyjä ja käytettyjä autoja markkinoiden täydellisimmällä protokollalla, joka ottaa huomioon jopa 250 tarkistuspistettä.

Eikä vain, kun olet ostanut auton, voit palauttaa sen osoitteessa 15 päivän kuluessa tai sen jälkeen 1000 kilometriä jos et ole tyytyväinen ostokseesi. Ylimääräinen takuuaste.

Kuinka monta vuotta käytetyllä autolla on yksityishenkilöiden välinen takuu?

Jos myyjä käytetty ja käytetty auto se on a tiettytakuun on oltava enintään yksi vuosi, ellei sopimuksessa toisin määrätä.

Pakollinen vähimmäisaika on kuitenkin edelleen kuusi kuukautta.

Miten käytetyn auton takuu hyödyttää ostajaa?

Takuu käytetylle ja käytetylle autolle, sekä vuodeksi että pidennetyllä marginaalilla 2, antaa paremman turvan tämän tyyppisen, yhä enemmän kysytyn ajoneuvon hankinnassa.

Clicarsin tapauksessa sopimukseen sisältyvä varmennettu takuu olettaa suuremman sitoumuksen kuin se, joka voidaan tarjota ostajan ja myyjän välisellä suullisella sopimuksella.

Mitkä ovat käytetyn ja käytetyn auton «piilotetut paheet»?

«Piilotetut paheet» ovat yksi tärkeimmistä ehdoista ostettaessa käytettyä ja käytettyä autoa. Ne ovat vakavia vikoja, jotka estävät auton käytön tai vaikeuttavat sen käyttöä.

Mikäli ostaja on tietoinen tästä viasta, hänen olisi pitänyt alentaa auton hintaa merkittävästi ylimääräisten kulujen välttämiseksi.

Kuinka kauan on aikaa palauttaa käytetty ja käytetty auto?

Kuten olemme kertoneet sinulle, Clicarsissa voit palauttaa omasi käytetty ja käytetty auto 15 kalenteripäivää sen vastaanottamisesta ja 1000 kilometrillä lisää.

Käytettyjen autojen yksityishenkilöiden välisessä kaupassa virheiden tai piilovirheiden korvausvaatimus on kuusi kuukautta.

Välttääksesi yllätyksiä ostaessasi käytettyä ajoneuvoa, suosittelemme, että suoritat tämän toimenpiteen aina valtuutettujen kuljettajien, kuten esim. napsautuksia.

Lisäksi blogistamme löydät neuvoja ja ohjeita, jotta ostoksesi on oikea.

Jos harkitset käytetyn ja käytetyn auton ostamista, muista, että Clicarsilla sinulla on käytettävissäsi täydellinen neuvonantajatiimi joka opastaa sinua ostoksessasi. Sinun ei tarvitse poistua sohvalta löytääksesi unelmiesi auton!

Oliko tästä viestistä apua?