Saltar al contenido

Ostatko uuden vai käytetyn auton? Hyödyt ja haitat

16 de febrero de 2022
Ostatko uuden vai kaytetyn auton Hyodyt ja haitat

Osta uusi auto tai a käytetty ja käytetty auto? Tämä on varmasti yksi niistä kysymyksistä, joita kysyt itseltäsi. Tässä viestissä kerromme sinulle kunkin vaihtoehdon edut ja haitat.

Selvittääksemme, mikä on sinulle parasta tällä hetkellä, ostatko uuden vai käytetyn auton, teemme sen ottamalla huomioon esimerkiksi hinnan tai auton tyypin.

Ensinnäkin aiomme kertoa sinulle erityyppisistä autoista, joita on olemassa niiden iän mukaan.

Käytetty ja käytetty auto:

 • Se myydään jo rekisteröitynä, joko yksityishenkilön tai jälleenmyyjän toimesta
 • Se on muutaman vuoden vanha, vaikka Clicarsissa sen työikä ei yleensä ylitä viittä vuotta
 • Sillä on useita kilometrejä, jotka voivat vaihdella ja se määrää myös sen hinnan

Cokäytetty:

 • Jälleenmyyjä myy sen jo rekisteröitynä
 • Ne ovat autoja, joiden keski-ikä on pienempi
 • Hyvä tapa päästä autoon ilman uuden hintaa

Auto Km0:

 • Jälleenmyyjä myy sitä myös jo rekisteröitynä
 • Se on auto, joka ei yleensä ylitä kahta vuotta vanhaa
 • Kilometrejä ei ole montaa, korkeintaan 25 000

Uusi auto:

 • Jälleenmyyjä myy sen ilman rekisteröintiä
 • Se on kalliimpi kuin käytetty, mutta sillä ei ole ajettu kilometrejä

Käytetyn ja tilausauton etuja

A käytetty ja käytetty auto Se on hyvä tapa saada hyvä auto halvemmalla. Lisäksi se on ajoneuvotyyppi, jonka arvot vähenevät ajan myötä.

Tämän tyyppisen auton ostoprosessi eroaa jonkin verran uuden auton ostamisesta. Toisessa blogissamme opastamme sinua prosessin läpi:

Clicarsilla tarjoamme myös mielenkiintoisia Km0-autoja, joilla on vähemmän kilometrejä, vaikka niiden hinta on korkeampi. Ne ovat kuitenkin aina halvempia kuin vastaava uusi auto.

Käytettyä ja käytettyä autoa ostettaessa on tärkeää ottaa huomioon mm.

 • Dokumentaatio
 • Hienosäätö

Ostamisen edut käytetty ja käytetty auto Esimerkiksi Clicarsilla yksilöiden välinen myynti tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle täydelliset neuvot koko prosessin ajan. Lisäksi automme läpäisevät 250 pisteen tarkastuksen.

Uuden auton oston edut

Uuden auton ostamisen ensimmäinen etu on se, että voit vapauttaa auton juuri sellaisena kuin olet sen kuvitellut. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan värin, varusteet ja tekniset tiedot.

The uusia autoja Heillä on aina viimeisimmät uutiset markkinoilla esimerkiksi turvallisuudesta tai päästöistä. Niiden ajo on tehokkaampaa ja niitä on yleensä helpompi ajaa.

A priori uudessa autossa on korkeampi mekaaninen takuu. Uusimman uudistuksen jälkeen uusien autojen takuu on pidennetty kolmeen vuoteen.

Käytetyn ja käytetyn auton oston huonoja puolia

Luottamus kauppaan

Käytetyn auton ostamisen suurimmat haitat ovat mahdolliset ongelmat, joita ajoneuvo voi aiheuttaa huonon kaupankäynnin vuoksi. Tästä syystä Clicarsissa suosittelemme, että teet tämän toimenpiteen valtuutettujen käyttäjien kanssa.

Vähemmän takuuta

Takuu on pienempi kuin uudessa autossa, vaikka siitä on uuden uudistuksen myötä tullut kaksi vuotta, vaikka mahdollisuus asettaa se vuodeksi aukeaa niin kauan kuin se on kirjallisesti.

vanhaa tekniikkaa

Käytettyjen ja käytettyjen autojen tekniikka on yleensä vanhempaa, kuten myös turvajärjestelmät. Lopuksi, riippuen siitä, mihin käyttöön haluat antaa, ajoneuvon kilometrimäärä voi olla toinen haitta.

Uuden auton ostamisen huonot puolet

Hinta

Yksi uuden auton ostamisen suurimmista haitoista on hinta. Teknisten komponenttien suurempi kuormitus on johtanut siihen, että yhdestä ajoneuvosta maksettava keskimääräinen summa on kasvanut.

Poistot

Tähän epäkohtaan liittyy poistot. Heti kun laitamme nimemme autoon, olemme jo menettäneet siitä rahaa. Kahden ensimmäisen vuoden aikana auto menettää arvoa enemmän. Ja kymmenennestä vuodesta alkaen se on poistettu kokonaan.

tietämättömyys

Uuden auton tarjoamien vaihtoehtojen laajuus voi olla etu, mutta se voi olla myös haitta. Joskus vuokratut lisälaitteet eivät ole niin hyödyllisiä kuin haluaisimme ja joudumme maksamaan palkkion.

Oliko tästä viestistä apua?