Saltar al contenido

Vinkkejä käytetyn auton ostamiseen

25 de septiembre de 2021
Vinkkeja kaytetyn auton ostamiseen

Käytetyn auton ostaminen se on hyvä tapa saada autosi halvemmalla, mutta yhtä hyvällä suorituskyvyllä kuin uudella autolla. Mutta se on prosessi, joka vaatii useita vihjeitä ja vaiheita sen varmistamiseksi, että valittu auto on tyydyttävä. Määritä ensin budjetti käytettyä ja käytettyä autoa varten, sekä realistinen määrä kilometrejä, ja sieltä haku alkaa, joka voi olla yksityishenkilöiden tai sertifioitujen online -jälleenmyyjien, kuten Clicarsin, sivujen kautta, joilla saat takuun ostoksestasi.

Varmasti kysymättä, ensimmäinen kysymys, joka sinulla tulee olemaan kun ostat käytetyn ja käytetyn auton on tietää kuka tai ketkä ovat olleet sen aiempia omistajia. Saadaksesi nämä tiedot, Sinun on pyydettävä ajoneuvoraportti DGT: ltä, voit tehdä toimittamalla käytetyn ja käytetyn auton rekisterikilven numeron. DGT: n ajoneuvoraportissa saat tietoja, kuten nämä:

 • Tiedät, onko autolla lupa liikkua ja kaikki verot ovat ajan tasalla
 • Voit saada tietoja omistajan tai yhteisomistajien tiedoista
 • Sinulla on tiedot rekisterikilvestä, kehyksestä, merkistä, mallista tai rekisteröintipäivästä
 • Samoin kaikki auton tekniset tiedot sekä vakuutustiedot
 • Maksut tai pantit, kuten panttioikeudet tai oletukset
 • Kilometrien historia sekä ITV: n tulos
 • Tietoa ympäristömerkeistä
 • Tuloksesi Euro NCAP -turvatestissä

Mikä käytetty auto on parempi?

Suositeltavinmitä tulee käytettyjen ja käytettyjen autojen omistukseen, että sillä oli vähän omistajia, koska se varmistaa ostettavan auton paremman jäljitettävyyden. Neuvo ostaa käytetty auto katsoo myös ikäänsä. Jos valitset jopa viisi vuotta vanhan auton, kuten useimmat Clicarsin autot, sinulla on ajoneuvo koko elämän Toisin kuin jos valitset hyvin vanhan käytetyn auton, joka rikkoutuu useammin ja on vaikeampi ratkaista, koska sen varaosat eivät ole yhtä yleisiä.

Tietojen lisäksi muita neuvoja kun ostat käytetyn ja käytetyn auton on tarkistaa vartalo hyvin, josta löydät yhdellä silmäyksellä oireita tämän auton elämästä. Jos näet eroja sävyissä eri osista, huomaat, mitkä niistä on maalattu tai vaihdettu. Esteettisyyden lisäksi nämä käytetyn ja käytetyn auton viat ovat saattaneet vaikuttaa johonkin sisäiseen elementtiin.

On yrityksiä, jotka tarkistavat autojen kunnon magneeteilla ja muut laitteet, joiden avulla voit tunnistaa millimetrillä mitkä osat ovat alkuperäisiä ja mitkä ovat varaosia ostettavaan autoon. Mutta olisi myös hyvä, jos katsoisit auton alle, koska alhaisella voi löytää vikoja, joita on vaikea havaita nopeassa analyysissä. Autot, jotka on pysäköity kauemmin kadulle tai paikkoihin, joissa sääolosuhteet ovat äärimmäisemmät, ovat kärsineet enemmän ja se on helppo erottaa niiden alaosasta.

Voinko testata käytettyä ja käytettyä autoa?

Ole kohtelias, mutta sinulla on oikeus tarkistaa kaikki käytetyn ja käytetyn auton osat. Pyydä testi, jotta voit nähdä auton sisältä, mistä on suositeltavaa testata joitakin tärkeitä moottoreita tai elementtejä, jos sinulla on ne, kuten ilmastointi. Pelaa tärkeimmät nupit käytetyn auton, joka todennäköisesti on ohjauspyörässä, nähdäksesi toimivatko valot tai tuulilasinpyyhkimet. Tarkista kojelaudan muovien kunto, jonka puhtaus ja kunto ovat toinen oire tilasta, jossa haluat ostaa käytetyn ja käytetyn auton. Esimerkiksi Clicarsissa 15 päivää tai 1000 km auton testaamiseen perusteellisesti, ja jos et ole vakuuttunut, palauta se!

Oli aika testata autoa. Sinun ei tarvitse tehdä monia kilometrejä tietääksesi, että kaikki on hyvin. Se voi tapahtua sinulle, kuten useimmat espanjalaiset, ja tarvitset neuvoja käytettyjen ja käytettyjen autojen ostamiseen kolmannelta osapuolelta, joten jos voit, käänny tunnetun ammattilaisen puoleen tässä prosessissa. Jos sinulla ei ole ketään käsillä, Sinun pitäisi tietää, että on olemassa useita osioita, jotka voivat antaa sinulle vihjeitä:

 1. Tarkista öljyn tasot
 2. Tarkista pakkasneste ja neste Lasinpuhdistaja
 3. Katso, että akku liittimissä ei ole ruostetta

Tunnet olosi ennen kaikkea mukavaksi ajaessasi, mikä voisi olla käytetty ja käytetty auto. Tarkista, että sopeudut hyvin auton asentoon ja että se reagoi nopeasti sekä kaasupoljinta että jarrua koskeviin vaatimuksiin. Tämä on perusneuvo, jolla tiedät, miten voit ostaa käytetyn auton, koska jos ensimmäiset tuntemukset eivät ole hyviä, saatat ajatella vikaa siitä hetkestä lähtien, kun päätät ostaa auton.

Tärkein asia on niin että käytetyn ja käytetyn auton testin aikana älä tunne nykimistä, epätavallisia hajuja tai ääniä. Katso nämä yksityiskohdat kunnolla, koska ne ovat helposti havaittavissa ja riittävät tietämään, onko auto hyvässä kunnossa. Muita neuvoja tärkeää, miten ostetaan käytetty ja käytetty auto on tarkistaa huoltokirja, josta löydät arvostelut ja mitkä laitokset auto on ottanut. Kaikki nämä huoltoa koskevat yksityiskohdat mahdollistavat hyvän kokoonpanon tulevan ajoneuvosi paikasta.

Yhteenveto vinkkejä käytetyn auton ostamiseen

Ja tähän mennessä vinkit ja käytetyn ja käytetyn auton ostaminen, postaus, jonka haluamme sulkea muistuttamalla sinua sarjasta vinkkejä, joista on sinulle hyötyä missä tahansa skenaariossa ja joka vetoaa siihen ostajan maalaisjärkeen.

 • Ei ole ihmekauppoja, joten tarkista sen auton keskihinta, jonka haluat ostaa markkinoilla
 • Yritä mennä milloinvain pystyt ammattilaisille, sekä jälleenmyyjät että akkreditoidut verkkopalveluntarjoajat
 • Vältä turhaa tinkimistä, koska jos siirryt tähän logiikkaan, olet mahdollisesti jo aloittamassa lisämaksusta. Siirry muille kanaville.
 • Yritä olla ostamatta kadulle pysäköityjä autoja, joissa on ”Myytävänä” -merkki, laitonta toimintaa monissa kunnissa ja sillä on usein kyseenalainen alkuperä.

Oliko tästä viestistä apua?