Saltar al contenido

Mikä on Nissanin e-POWER?

30 de julio de 2021
Mika on Nissanin e POWER

Kun Nissan Qashqain kolmas sukupolvi esitetään keväällä 2021, e-POWER-tekniikalla varustettujen mallien kaupallistaminen Euroopassa alkaa. Kerromme, mistä se koostuu.

Nissanin e-POWER-käyttöjärjestelmä on viimeaikainen tekniikka, joka pyrkii maksimoimaan synkronointimahdollisuudet lämpömoottorin ja sähköjärjestelmän välillä. Mutta se ei ole perinteinen hybridijärjestelmä, jossa bensiinimoottori on vastuussa ajoneuvon ajamisesta ja sähkömoottori auttaa vähentämään kulutusta ja päästöjä, käsite on enemmän kuin sähköajoneuvo.

E-POWERin toiminta

Mallit, joissa on e-POWER-tekniikka yhdistä täysin sähkömoottori bensiinimoottoriin, joka lataa akun, joten käyttäjä voi nauttia välittömästä ja sujuvasta kiihdytyksestä sekä erinomaisesta polttoaineen kulutuksesta.

E-POWER-järjestelmä sisältää bensiinimoottorin, jossa on sähkögeneraattori, muunnin, akku ja sähkömoottori. Bensiinimoottoria käytetään yksinomaan suuritehoisen akun lataamiseen, joten se toimii aina optimaalisella nopeudella tämän tehtävän suorittamiseen eikä riipu siitä, mitä kuljettaja vaatii kaasupolkimen kautta.

1627637103 153 Mika on Nissanin e POWER

Suora vastuu ajoneuvon pyörien siirtämisestä on sähköjärjestelmällä, ja kaikki tämä tarkoittaa a parempi polttoaineenkulutus ja pienemmät päästöt verrattuna perinteiseen polttomoottoriin.

e-POWER Japanissa

E-POWER-järjestelmä on hyvin tunnettu japanilaisten kuluttajien keskuudessa, sillä se on onnistunut asettamaan Nissan Note -yhtiön yhdeksi maan myydyimmistä autoista. E-POWER-tekniikka nyt sisällytetty Note- ja Serena -malleihin Japanissa. Yli 70% Note -setelistä ja lähes puolet itämaassa myydystä Serenasta on tämän tekniikan versioita, jotka tuotemerkin mukaan voivat säästää 20–30% kulutuksessa.

e-POWER saapuu Eurooppaan Qashqain kanssa

Tämän tekniikan kaupallistamisen myötä Nissan aikoo vahvistaa merkittävästi läsnäoloaan sähköajoneuvoilla tällä alueella, jolla Nissan LEAF on jo myydyin sähköauto.

Ei ole yllättävää, että e-POWER-järjestelmä perustuu LEAF: n menestykseen ja on yksi monista tekniikoista, jotka sisällytetään vanhan maanosan myydyimpiin Nissan-malleihin. seuraavat kolme vuotta.

Ensimmäinen malli, joka esitteli tämän tekniikan Euroopan markkinoilla, on Nissan Qashqai, jonka kolmas sukupolvi saapuu keväällä 2021. Tämä malli on tärkein syy japanilaisen yrityksen uudestisyntymiseen Euroopassa ja edeltäjä SUV: n nousulle, joka tällä hetkellä hallitsee voimakkaasti markkinoita.

Uusi Qashqai hyvästit dieselmoottorit ja se on selvästi sitoutunut hybriditeknologioihin, kuten e-POWER. Bensiinivalikoimaan kuuluu 1,3 DIG-T nelisylinterinen moottori, jossa on kaksi tehotasoa, 138 ja 155 hv, joista ensimmäinen on saatavana vain etuvetona ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Toinen tarjotaan etuvetoisena ja manuaalisena tai automaattisena CVT-vaihtoehtona, ja jälkimmäinen sekä neliveto.

Nissan LEAF aloitti brändin menestyksekkään matkan sähkölaitteiden parissa.

Lisäksi tässä bensiinilohkossa on 12 voltin «lievä hybriditekniikka», jossa on litiumioniakku, johon hidastuvuuksissa ja pidätyksissä talteen otettu sähköenergia tallennetaan ja joka mahdollistaa lisätehon hankkimisen tietyissä tilanteissa.

E-POWER-tekniikka on saatavana maksimiteholla 188 hv. Nissan on ilmoittanut, että tätä hybridiä tarjotaan vain etuvetoisena, joten hyötysuhde on korkeampi kuin neliveto.

Oliko tästä viestistä apua?