Saltar al contenido

Mikä on paras kuukausi ostaa auto?

21 de diciembre de 2021
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

Kuinka monta kertaa olet kuullut, että joulukuu on paras kuukausi ostaa auto? Varmasti paljon, mutta tiedätkö miksi kaikki sanovat niin? Jää hetkeksi! Clicarsista kerromme, miksi se on joulukuu (eikä mikään muu) paras kuukausi, jos haluat ostaa auton… halvemmalla!

Vaikka myyntiprosessiin liittyy monia tekijöitä, eikä kyseiselle prosessille ole tiukkoja sääntöjä, parhaan auton ostoajan tietäminen voi säästää hyvän summan euroja.

Aina sanotaan, että kuun viimeisinä päivinä on yleensä mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia, samoin kuin messuilla ja myyntinäytöksissä, joita järjestetään kaikissa kaupungeissa ympäri vuoden, vaikka epäilemättä paras aika vertailla ajoneuvoa Se on vuoden lopussa, koska jälleenmyyjien, myynti- ja ajoneuvomyyntisivustojen suurimmat tarjoukset tallennetaan.

Miksi joulukuu on paras kuukausi ostaa auto?

Kaikki toimilupa- tai myyntityöt perustuvat tavoitteisiin. Tavallista on, että vuoden alussa asetetaan arvioitu myyntimäärä kasvuennusteiden, menneiden vuosien myynnin määrän, kilpailijaanalyysin ja markkinatietojen (muiden tekijöiden ohella) perusteella, jotta tiekartta pysyy. ja työskennellä.

Jos puhumme uudesta ajoneuvosta, merkki itse määrittää autojen lukumäärän, joka jokaisen jälleenmyyjän on rekisteröitävä saadakseen kauan odotetut alennukset (summa, jonka merkki maksaa konsessille rekisteröityä yksikköä kohti saavutettuaan tietyn määrän myynnistä).

Jos näitä myyntiä ei ole tehty tilauksella koko kuukauden ajan, myyjät yrittävät tehdä ne joka tapauksessa viime päivinä (ja he myös saavuttavat tavoitteensa ja saavat provisioita).

Vuoden lopulla käy täsmälleen samoin, jos kurssin myyntiä ei ole katettu kuukausittain (tai neljännesvuosittain), yritetään saada numerot lopuksi. Tätä varten käytetään yleisimmin käytettyjä työkaluja loistavia tarjouksia ja myyntiä lopullisessa myyntihinnassa.

ostaa auto joulukuussa

Terve kalusto

Mutta on muutakin. Sekä online-automyyntisivustot että myynti- ja jälleenmyyjät haluavat aloittaa vuoden puhtaalla ja terveellä ajoneuvokalustolla, minkä vuoksi he yrittävät päästä eroon vuoden aikana pienempää liikevaihtoa tehneistä yksiköistä mielenkiintoisilla kuluttajia kutsuvilla tarjouksilla. huomio.

Useita viikkoja käyttämättömänä olleet ja luottopolitiikasta kiinnostuneet autot, kuuluisat omarekisterikilvet, nollakilometrit ja loppuun ajetut mallit (remontin läpikäyneet mallit) ovat muodostaneet tämän ryhmän.

Yhdessä kaikkien näiden syiden kanssa, jotka johtavat meidät tietämään, mikä kuukausi on paras kuukausi vertailla autoa, meidän on myös pidettävä mielessä, että joulukuu on kuukausi, jolloin kulutus on arkipäivää joululahjojen ja -kannustimien ansiosta. Joulukampanjat tunkeutuvat enemmän potentiaalisiin asiakkaisiin ja niillä on suurempi vaikutus.

Viime kädessä kaikki nämä syyt saavat meidät vahvistamaan, että joulukuu on yksi parhaista autojen ostokuukausista, koska tarjouksia ja loistavia ostomahdollisuuksia on tarjolla kaikkina aikoina.

Jokainen haluaa hyödyntää vuoden viimeiset hetket joko saavuttaakseen tavoitteensa tai lisätäkseen rappujaan tai kerätäkseen mehukkaita provisioita, joiden avulla he voivat tyytyä siihen mielijohteeseen… ja milloin parempi kuin joulukuu?

Olitpa viimeisten joukossa vai et, suosittelemme tutustumaan käytettyjen autojen online-myyjään, jossa saat jopa 30 % alennuksia yli 2500 ajoneuvosta poistumatta sohvalta! Lisäksi sinulla on 15 päivää tai 1000 kilometriä aikaa testata niiden koko potentiaali… Älä epäröi, ne ovat hyviä autoja.

Oliko tästä viestistä apua?