Saltar al contenido

Mikä kuukausi on paras ostaa auto? Mikä on paras aika ostaa auto?

1 de octubre de 2021

Mikä on paras aika ostaa auto?

Ajoneuvon ostaminen on melko suuri kustannus jokaiselle perhetaloudelle, joten parhaan ostopäivän etsiminen on tärkeä päätös.

Yleensä automarkkinat käyvät läpi tiettyjä syklejä, ja ellei ostosta tehdä yksityishenkilön kautta, on tiettyjä tärkeitä hetkiä, joita suositellaan unelmiesi auton viemiseksi kotiin parhaaseen hintaan. Tässä on joitakin niistä:

  • Kuun loppu: Kuukauden loppuun mennessä myyntitavoitteet on saavutettava. Myyjät tarjoavat tällä hetkellä parempia hintoja, koska heidän on suljettava kuukausi useilla aikataulun mukaisilla myynneillä. Jos he eivät saavuta merkittyä määrää, he tarjoavat yleensä huomattavia alennuksia.
  • Vuoden loppu: Sama tilanne esiintyy numeroiden sulkemisessa vuoden lopussa. Myynnin määrän on vaihdeltava kiinteä määrä ja siksi
  • Ilmoittautumiset: Kun asetettuja tavoitteita ei saavuteta, on tehtävä päätös itse ilmoittautumisesta. Nämä ajoneuvot ovat pohjimmiltaan kilometriksi 0 kutsuttuja autoja, joiden rekisteröinti on pari viikkoa ja jotka löytyvät yleensä helpommin kuukauden ensimmäisinä kuukausina. On huomattava, että tänä vuonna WLTP-asetusten tultua ilmiö on edennyt toiselle neljän kuukauden jaksolle.
  • Elokuu: On hämmästyttävää, että elokuu on yksi parhaista kuukausista ostaa ajoneuvoja. Syy on yksinkertainen: useimmat ihmiset menevät lomalle tässä kuussa ja siksi ajoneuvohaut vähenevät. Kun ostajia on vähemmän ja tarjonta sama, hintoja alennetaan.
  • Mallin uusiminen: Autoteollisuus on yksi dynaamisimmista ajoneuvojensa tyylistä ja tekniikasta. Noin neljän vuoden välein mallit kehittyvät ja lakkaavat valmistamasta siirtymällä seuraavalle sukupolvelle. Edellisellä mallilla on halvempi hinta, ja siksi se on yksi parhaista ostoista.

Jokaisella brändillä on merkitty ja kiinteä kalenteri uuden sukupolven lähtöä varten, joten se on melko helppo hankkia. Lisäksi tiedotusvälineillä – erityisesti alalla erikoistuneilla – on jatkuvasti ja ensikäden tietoa julkistamispäivämääristä. Normaalisti meidän on merkittävä kalenteriin kesän loppu tai syksyn alku, jolloin todennäköisesti löydämme erikoissarjoja, jotka on varustettu hyvillä varusteilla.

Päällä Napsautukset Löydät unelmiesi auton parhaaseen hintaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Jos olet valmis aloittamaan tien, tutustu yli 35 tuotemerkkiimme.

Oliko tästä viestistä apua?