Saltar al contenido

Mikä on sakko auton kaksoisjonosta yhden minuutin ajan?

8 de agosto de 2021
Mika on sakko auton kaksoisjonosta yhden minuutin ajan

Sitä ei voida tehdä kaksinkertainen puisto ei minuuttia tai puolta: perusohjeena liike on kielletty, sitä pidetään Vakava rikos ja siitä seuraa rangaistus. Yksityiskohdat voidaan sitten ottaa huomioon ja agentin käsitys tai hyväntahtoisuus tulee peliin – kello yhdeksän aamulla koulun porteilla, esimerkiksi – mutta laki kirjaimellisesti osoittaa kiellon.

«Pysäköinti on kielletty […] kaksoisrivillä ”, liikenne-, moottoriajoneuvo- ja liikenneturvallisuuslain (LSV) 40 §: n mukaan, josta kuljettaja todennäköisesti saa 200 euron sakon.

Tämä johtuu siitä, että yleiset liikennesäännöt (91 artikla) todetaan, että kaksinkertainen pysäköinti on «kiertämisen este ”. Ja tämä, takaisin LSV: hen (76 artiklan d kohta), otetaan huomioon Vakava rikos.

Lisäksi fyysinen tila kaksi muuta tekijää, jotka määrittävät, onko kuljettaja kaksinkertainen pysäköinti, ovat poissaolo ja aika. Tällä tavoin, jos autoilija poistuu autosta, Niin paljon kuin jätät varoitusvalot päälle ja pysyt rinnallasi odottamassa henkilöä, teet kaksinkertaisen pysäköinnin, mikä tuo asian kahteen edelliseen kappaleeseen.

On kuitenkin myös pysäkin juridinen hahmo. LSV määrittelee sen – liite I, kohta 81 – «ajoneuvon pysäyttämiseksi ajaksi alle kahden minuutin aika, kuljettaja ei voi poistua siitä. » Näin ollen niin kauan kuin et jätä autoa sopimattomaan paikkaan etkä nouse siitä ulos, autoilija voi pysähtyä kadulle kahden minuutin ajaksi. Mutta raja on usein alhainen, ja jos agentti havaitsee, että ajoneuvo on pysäytetty pidempään kuin on tarpeen, hän voi tehdä valituksen kaksinkertaisesta pysäköinnistä ja silmukka palaa alkuun.

On myös huomattava, että pysäkki (täsmälleen sama kuin pysäköintialue) on tehtävä siten, että «Älä estä verenkiertoa tai aiheuta riskiä muille tienkäyttäjille «, RGC: n 91.1 artiklan mukaisesti, joka sisältää runsaasti alla olevaa osaa: vaarallisissa paikoissa tai paikoissa, jotka vaikeuttavat verenkiertoa ne, jotka muodostavat riskin tai esteen liikkumiselle seuraavissa tapauksissa «:

  • Kun ajoneuvon ja vastakkaisen reunan välinen etäisyys tien pituus tai sen pituussuuntainen merkintä, joka osoittaa sen ylittämisen kiellon, on alle kolme metriä tai joka tapauksessa, kun se ei salli muiden ajoneuvojen kulkua.
  • Kun sen pääsy verenkiertoon on estetty toiseen asianmukaisesti pysähtyneeseen tai pysäköityyn ajoneuvoon.
  • Kun normaali käyttö poistumisvaihe tai pääsy kiinteistöön ihmisille tai eläimille tai ajoneuvoille asianmukaisesti opastetuilla fordilla.
  • Kun normaali käyttö Vähentynyt askel liikuntarajoitteisille.
  • Kun suoritetaan mediaanit, jakajat, saaret tai muita liikenteen kanavoinnin elementtejä.
  • Kun vastaava signaali sallii kääntymisen.

Pysähdys ei ole yleisesti sallittu tapauksissa, joissa «ilman sisällyttämistä edellisiin kappaleisiin muodostaa vaaraa tai vaikeuttaa jalankulkuliikennettä, ajoneuvoja tai eläimiä «. Ja lopuksi, «oletukset pysähdyksistä […] vaarallisissa paikoissa tai paikoissa, jotka vaikeuttavat verenkiertoa katsotaan vakaviksi rikoksiksi « rangaistus on siis 200 euroa.

Tämän vuoksi lain mukaan melkein mitä tahansa tämän tyyppistä liikettä pidetään vakavana rikoksena, joten kaikki riippuu kuljettajan järkeä, liikenteen erityisolosuhteista ja riippuen hetkistä, asiamiehen asenteesta, joka voisi myös harkita joitakin pysähdyksiä tai kaksinkertaista pysäköintiä pieni rikos, josta rangaistus tulee alle 100 euroa, yleensä 80.

Oliko tästä viestistä apua?