Saltar al contenido

Mikä on sakko polkupyörien kuljettamisesta autossa?

12 de julio de 2023

Hyvät lämpötilat ovat tulleet pysyäkseen ja siksi haluamme vielä enemmän käyttää polkupyörää tuntien tai jopa vapaapäivien viettoon, mutta Tiesitkö, että pyörän kuljettamisesta autossa virheellisesti voi seurata 200 euron sakko?

Kyllä, olet lukenut oikein, pyörän kuljettaminen autossa väärin voi aiheuttaa sinulle enemmän kuin yhden järkytyksen, puhumattakaan lisääntyneestä liikenneonnettomuuden mahdollisuudesta. Koska haluamme nähdä sinut täällä jatkossakin, kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää polkupyörien kuljettamisesta autossa. Huomioi ja älä menetä yksityiskohtia!

Tätä ei sanota vain me, vaan liikenteen pääosasto on keskittynyt polkupyöriin ja niiden kuljettamiseen ajoneuvoissa. Tänään annamme sinulle kaikki temput, jotta et riko liikenneturvallisuuslainsäädäntöä ja liikennesääntöjä.

Kuinka kuljettaa polkupyörää autossa turvallisesti

Ota siitä kaikki irti tavaratila ja käännä takaistuimet alas, jos mahdollista. Joten sinun tarvitsee vain poistaa korkeintaan etupyörä. Tämä ei vie paljon aikaa ja säästää 200 euron sakolta ja mahdolliselta kauhulta tiellä.

Sakko polkupyörän virheellisestä kuljettamisesta autossa ei tarkoita vain sen kuljettamista autossa väärin, vaan myös Voit saada sakon sen kuljettamisesta ilman rajoituksia auton matkustamossa. Tämä lisää sakkoon vielä 200 euroa. Muista, että lain tietämättömyys ei vapauta sinua rikoksesta.

Kuinka kantaa polkupyörää autossa oikein

Aina kun mahdollista, käytä ajoneuvon takaosassa olevaa pyörätelinettä. Tietenkin sinun on asennettava V20-kyltit varoittamaan muita tienkäyttäjiä, erityisesti takaa tulevia. Varmista, että et peitä optisia ryhmiä tai rekisterikilpiä. Jos teet niin, saat myös sakon.

Lisäksi, jos valitset konepellin tai kattotelineen, se ei saa ylittää oman ajoneuvosi leveyttä eikä ylittää 15 % autosi pituudesta. Nyt kun tiedät kaiken, mikä voi johtaa polkupyörien keskenmenoon autossa, neuvomme useita asioita; Toisaalta, että purat pyöräsi ja pidät sitä autosi tavaratilassa tai vaihdat autoa ja lyöt vetoa maastoautoon, jossa on hyvä asumiskelpoisuus ja jonka avulla voit nauttia suosikkiurheilustasi. Tietenkin se on saatavilla Clicarsissa.

Oliko tästä viestistä apua?