Saltar al contenido

Mikä on TruCAM II -tutka ja mitä sen ominaisuuksia on?

5 de agosto de 2021
Mika on TruCAM II tutka ja mita sen ominaisuuksia on

Teknologia palvelee liikenneturvallisuutta työkaluilla, kuten TruCAM -elokuvamittarilla tai tutkalla, jonka avulla liikenneviranomaiset voivat säännellä liikennettä ja havaita rikkomuksia Espanjan teillä.

TruCAM II on liikenteen pääosaston käyttämä tämän laser -tutkan toinen versio, ja siinä on monia parannuksia edeltäjäänsä verrattuna. Se mahdollistaa muun muassa havaitsemisen ylinopeutta kilometrin päässä, hajamielinen ajaminen, rekisterikilven tarkastus tai turvavyön määräysten rikkominen.

ominaisuudet

Tätä varten sillä on a 9,4 cm LCD -näyttö Se tarjoaa korkean resoluution kuva- ja videotallennuksen sisältäen automaattisen tarkennuksen säädön säätämällä iiristä ja suljinaikaa.

Lisäksi näyttö pystyy ottamaan selkeitä kuvia auringonvalosta tai häikäisystä riippumatta, ja siinä on myös yösuodatin. Laser puolestaan ​​pystyy mittaamaan nopeus jopa 320 km / h, sekä lähestyvissä että kaukaisissa ajoneuvoissa.

Informatiivinen video TruCAM II -tutkan ominaisuuksista.

TruCAM II -tutkaan kuuluu myös tekniikka, joka mahdollistaa ajoneuvojen välisen ajan ja etäisyyden mittaamisen taistella lasersalpaajia vastaan ja sisältää väärentämisen estävän datan salauksen.

TruCAM II Tekniset tiedot

Oliko tästä viestistä apua?