Saltar al contenido

Mikä on ylimääräinen autovakuutus?

10 de marzo de 2023
Mika on ylimaarainen autovakuutus

Harkitsetko vakuutuksen ottamista auto? Pidätkö kaikista riskivakuutuksista vai etsitkö franchising-vakuutusta? Jos valitset franchising-vakuutuksen, Clicarsilla kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tämäntyyppisestä vakuutuksesta.

Mikä on franchising-vakuutus?

Ylimääräinen vakuutus on sellainen, jossa kuljettaja joutuu onnettomuuteen, joka aiheuttaa hänelle vahinkoa auto, Vakuutuksenantaja korjaa nämä niin kauan kuin ne eivät ylitä rajaajota juuri kutsutaan franchising-sopimukseksi.

Kuinka paljon minun on maksettava onnettomuudesta franchising-vakuutuksella?

Jos kuljettaja a käytetty ja käytetty autoJos joudut onnettomuuteen ylivakuutuksella, joudut maksamaan vahingot, kun ne ovat pienempiä kuin vahvistettu ylitys.

Yleisimmät ovat 300 tai 600 euron franchising-sopimukset, mikä tarkoittaa sitä Mainittu summa on enimmäismäärä, jonka maksat korvausvaatimuksen yhteydessä..

Yhteenvetona voidaan todeta, että franchising-vakuutus on eräänlainen prosenttiosuus, jonka vakuutusyhtiö hyväksyy vakuutetun kanssa. Vahingon sattuessa vakuutetun on vastattava korvauskuluista mainittuun määrään asti.

Kattaako ylimääräinen vakuutus minua vähemmän?

Vakuutuksen valitseminen franchising-vakuutuksella ei tarkoita, että meillä olisi vähemmän kattavuutta. On totta, että se on halvempaa kuin kaskovakuutus juuri palkkioon sisältyvän maksutaseen takia, mutta siinä ei ole vähemmän täytteitä.

Mitä ylimääräinen autovakuutus kattaa?

Vakuutus, jossa on ylimääräinen a auto kattaa kaikki vahingot, jotka johtuvat siviilioikeudellisesta vastuusta eli vahingoista, joita kolmannelle osapuolelle voi aiheutua. Kun vahingot ovat omat, on ylimääräinen määrä.

Tärkeää on muistaa, että ylijäämää ei voi soveltaa kaikkiin katteisiin: aluksi se kohdistui vain omaan vahinkoon, jonka jälkeen siirryttiin muihin vaihtoehtoihin, kuten varkaus, ikkunat tai tulipalo.

Kuinka paljon ylimääräinen vakuutus maksaa?

Mitä suurempi autovakuutuksen ylityssitä suurempi alennus aloitusmaksuun sovelletaan ja päinvastoin tässä tapauksessa.

Vakuutusyhtiöt tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja riippuen tekijöistä, kuten:

  • Säästöjä, joita haluat saada
  • Jos olet yritys tai yksityishenkilö
  • Kuljettajan joutuneet onnettomuudet

miten franchising-vakuutus toimii

Onko ylimääräinen vakuutus hyvä vaihtoehto?

Se, onko franchising-vakuutus hyvä vaihtoehto sinulle, riippuu monista ehdoista. Mutta Franchising-vakuutus on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ole koskaan ilmoittaneet onnettomuudesta.

Kuitenkin kuljettajat, joilla on ollut enemmän onnettomuuksia tai joilla on taipumus tehdä niin… Heille se ei ole suositeltava vaihtoehto, koska he joutuvat maksamaan rahansa sovitun summan verran.

Turvallisin ostos Clicarsissa

Jos haluat ostaa käytetyn ja käytetyn auton turvallisesti ja ilman yllätyksiä, paras vaihtoehtosi on Clicars. Meillä on markkinoiden täydellisin takuu!

Oliko tästä viestistä apua?