Saltar al contenido

Miksi autoni haisee palavalta?

3 de enero de 2023
1672743136 Miksi autoni haisee palavalta

Sammutat radion, avaat ikkunan ja jopa pysäytät auton. Haisee palaneelle. Yksi epämiellyttävimmistä tuntemuksista, jonka kuljettaja voi kärsiä kyydissä. Palamisen haju auto Se ei ole koskaan hyvä ja on yleensä oire epäonnistumisesta.

Tässä viestissä kerromme, miksi auto haisee palavalta ja mitä sinun tulee tehdä, jos näin käy. Syitä siihen, miksi auto haisee palavalta, on monia.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on selvittää, missä ongelma on, koska sen avulla voit ratkaista ongelman paljon nopeammin. Alla kuvataan tärkeimmät syyt.

Poltettu haju kytkimen kulumisesta

Se on yksi yleisimmistä vioista, joita tapahtuu autoja. Sen on tehtävä ennen kaikkea kytkimen väärinkäyttö rinteissä. Kytkin on herkkä elementti, jota on käytettävä järkevästi.

Sinun täytyy vaihtaa kytkin auto jatkuvan palaneen hajun esiintyessä tai ainakin ota yhteyttä luotettavaan korjaamoon. Tällä saat suurempia ongelmia autosi käytössä.

Polttava haju seisontajarrun jättämisestä päälle

Jätä seisontajarru päälle Se on yksi suurimmista virheistä, joita monet kuljettajat tekevät päivittäin. Onneksi valmistajat ovat jo ottaneet käyttöön järjestelmiä, jotka varoittavat ajamisesta käsijarru päällä.

Autoissa, joissa on sähköinen käsijarru, tällaista ongelmaa ei ole. Jos käsijarru on pakotettu, on käsiautomme normaalia ja palamisen hajua. Sinun on oltava varovainen tämän liikkeen kanssa, joka on helppo välttää ja joka pidentää automme käyttöikää.

Palaneen haju kuluneista jarruista

Sinä auto se voi haista palaneelta, jos emme vaihda jarrupalaa ajoissa. Tiedämme, jos tämä komponentti on kulunut paljon ja pitääkö se vaihtaa, jos auto natisee jarruttaessa.

On syytä muistaa, että etulevyt tulee vaihtaa 60 000 kilometrin välein ja takaosan 120 000 kilometrin välein. Samoin levyt on vaihdettava joka toinen tyynynvaihto.

Palamisen haju sisäpuolen lämmön vaikutuksesta

Kesän aikana ja jaksoissa korkeita lämpötiloja On mahdollista, että jotkin auton materiaalit kuluvat lämmöstä. Tämä koskee muoveja, mattoja, tarroja…

Jos et esimerkiksi peitä autoasi aurinkosuojalla, kun jätät sen pysäköitynä, saatat huomata voimakkaan palaneen hajun palatessasi. Ajoneuvossa mahdollisesti ilmenevät vauriot riippuvat sisämateriaalien laadusta.

Autot, joilla on paras tuoksu Clicarsissa

Clicarsissa emme halua sinun «polttavan» käytetyn ja käytetyn autosi etsinnässäSiksi meillä on sinulle suuri valikoima ajoneuvoja hyvistä käsistä, joissa on hienon oston tuoksu. Älä epäröi ja uppoudu verkkokauppaamme löytääksesi ihastuksesi!

Oliko tästä viestistä apua?