Saltar al contenido

Miksi autoni käynnistysmoottori ei toimi?

5 de enero de 2023
Miksi autoni kaynnistysmoottori ei toimi

The autoja Ne tarvitsevat alkutehosteen voidakseen toimia, ja sen tekee käynnistysmoottori. Tässä postauksessa kerromme, mitä sinun tulee tehdä, kun käynnistin ei toimi ja miten se vaikuttaa autoosi.

Mikä on auton käynnistysmoottori?

Käynnistysmoottori on välttämätön auton käymiselle ja kuluttaa paljon energiaa. Se vastaa polttomoottorin räjähdysten käynnistämisestä. Se aktivoituu vain alussa, ei kun auto on jo käynnissä.

Yksi ensimmäisistä oireista, jotka ilmoittavat, että käynnistin ei toimi, löydät sen kojetaulusta. Todistaja ilmestyy. Toinen tapa tietää, että käynnistin ei toimi, on se, Kun käynnistät auton, se kolisee.

ominaista ääntä Se johtuu viasta käynnistysmoottorin vaihteistossa., jolla ei ole tarpeeksi voimaa liikuttamaan ajoneuvon potkuria. Käynnistysmoottori kuluttaa niin paljon virtaa ensimmäisessä käytössä, joten se rasittaa akkua eniten.

Miksi startti ei toimi?

Käynnistysmoottorin suurimmat viat johtuvat sen sisällä olevista liikkuvista osista, kuten akselista, harjoista tai käämyksestä, jotka yleensä kuluvat. Komponenttien kesto riippuu käyttötarkoituksestamme autojoka kärsii enemmän kaupungissa.

Kun käynnistysmoottori on vaurioitunut tai kulunut paljon, huomaat myös, että se ei anna ajoneuvoa käynnistyä nopeasti. Muutamalla sen huomaat eron. Onko mitään tapaa ratkaista vika käynnistysmoottorissa, esim paina sitä toisen vaihteen ollessa päällä.

On kuitenkin parasta mennä ammattilaisen puoleen, kutsua apua ja tarkastaa auto perusteellisesti, sillä jos myös muut käytetyn ja käytetyn auton osat vaurioituvat, ne rikkoutuvat. Katso esimerkiksi jakohihna.

Paljonko starttimoottorin vaihto maksaa?

Kuten Clicarsissa aina, tarjoamme sinulle tietoa käytetyn ja käytetyn auton käynnistysmoottorin vaihdon hinnoista ja kustannuksista. Käynnistysmoottorin vaihto, koska se ei toimi, on hintana 300-600 euroa.

Miksi hinta vaihtelee niin paljon? Käynnistimen vaihdon hinta vaihtelee, koska se riippuu tarvitsemistasi ruuveista tai osista, jotka lopulta vaikuttavat työaikaan. Mitä enemmän aikaa ja monimutkaisuutta, sitä korkeampi hinta.

Käynnistysmoottorit ovat muuttuneet autoteollisuuden kehityksen myötä. Modernimmissa autoissa, joissa on sähköisiä apuvälineitä, käynnistimen toiminnon suorittaa laturijoka täyttää kaksinkertaisen tehtävän:

  • Toimii kuten perinteinen sähköä tuottava dynamo
  • Toimii käynnistysmoottorina elektronisen ohjauksen ansiosta

Clicarsilla emme petä sinua!

Haluamme Clicarsilla uuden elämäsi alkavan yhdestä parhaista käytettyjä ja käytettyjä autoja jonka annamme käyttöösi. Hyviä käsiajoneuvoja, jotka läpäisevät markkinoiden kattavimman arvion! jonka luona pysyt? 😉

Oliko tästä viestistä apua?