Saltar al contenido

Miksi käytetty (käyttämätön) rengas on turvallisempi kuin uusi?

11 de agosto de 2021
Miksi kaytetty kayttamaton rengas on turvallisempi kuin uusi

The kauppasota rengasvalmistajien keskuudessa se on veristä. Leviäminen uusia toimijoita tällä kilpailukykyisellä alalla on avannut merkittävän kuilun perinteiset merkit ja muut kehittyvät yritykset etsivät niitä pala kakkua myynnistä, joskus rohkeita argumentteja hinnan tai tuotteen sijoittelun kannalta. Tässä asiayhteydessä keskustelu syntyy auton suojuksen vaihtamisen mukavuudesta ennen kuin ne saavuttavat lakisääteisen rajan 1,6 millimetriä sen kulutuspinnan syvyydessä.

Korvaamista kannattavia merkkejä vastaan saavuttaessaan kolme millimetriä, valmistaja, jolla on arvostettu Michelin, vakuuttaa, että Laadukkaat tuotteet se on jopa suositeltavaa aja rengas lailliseksi, edellyttäen säännöllistä kulumista ja suosituksia noudatetaan ajoissa.

Suositun ranskalaisen tuotemerkin väitteet ovat voimakkaita, ja niitä tukevat sekä sen kokemus alalta että eri testien tulokset joka vahvistaa sen. Nämä ovat seitsemää syytä joita he käyttävät, jotta he eivät vaihda renkaita etukäteen:

1. Renkaan turvallisuus sitä ei tarjoa vain syvyys sen kulutuspinnasta, ns veistos joka on kosketuspiste tielle. Lisäksi muita, kuten kovuus käytetyn kumin laatu ja käyttö 200 materiaalia jotka muodostavat sen ja sen arkkitehtuurin, tavan, jolla ne kokoontuvat 20 ja 50 komponenttia eri. Eli rajoitu vain huomioimiseen piirustuksen kulumista on yksinkertaistettava kysymystä ja sivuuttaa muut näkökohdat turvallisuustekijöitä.

2. Laadukas käytetty rengas jarruttaa paremmin käyttöiän keskellä joka juuri julkaistiin. Erityisesti Michelinin testit osoittavat, että 40%: n renkaan käyttö vähentää etäisyyttä 3,4 metriä jarrutettaessa nopeudesta 100 km / h kunnes pysähtyi. Se on niin, koska lisää kulutuspinnan sakeutta menettämällä osan syvyydestään, olemassa olevan kumin määrästä ja siitä voi vääntyä äkkipysähdyksissä.

3. Täsmälleen sama periaate pätee kiinteä märkä. Hidastumisessa 80-20 km / h, renkaan puoliintumisaika (noin 4 millimetriä syvä) pystyy pysähtymään 3,7 metriä vähemmän kuin uusi, vaikka tässä tapauksessa vertailu viittaa brändiin nimeltä palkkio toisen edessä toinen taso.

vaihtaa renkaat

Vaihto on tehtävä oikeaan aikaan.

Neljä. Kulunut rengas kuluttaa vähemmän kuin uutta. The vierintävastus Sillä on negatiivinen vaikutus polttoaineen kulutukseen, joten renkaan, jossa on enemmän kumia, kuluttamiseen tarvitaan enemmän energiaa kuin renkaan, jossa on vähemmän. Erityisesti jotkut kokeet kvantifioivat kahden tapauksen välisen eron aina 4% samantyyppisen tuotteen kanssa.

5. On selvää, että renkaiden vaihtaminen aikaisemmin kuin on tarpeen pakottaa sinut suorita toimenpide useammin ja siksi, lisätä budjettia tässä pelissä. Jos kolme millimetriä vaihdetaan verrattuna lainsäädäntöön merkittyyn 1,6: een käyttäjäkulut kasvavat 40% (mukaan lukien korvauskustannukset ja kulutuksen erot).

6. Autoilijan taskun ulkopuolella, sademäärä renkaiden vaihtamisella on myös haitallisia vaikutuksia talous yleensä ja ympäristöstä huolehtiminen. Jos kaikki eurooppalaiset toteuttaisivat tämän operaation, heitä tarvittaisiin joka vuosi 128 miljoonaa muuta kansiota, hinnalla 6,9 miljardia euroa tuona ajanjaksona. Lisäksi sen tuotanto käsittää päästöjä ilmakehään 9,1 miljoonaa tonnia hiilidioksidia vuodessa.

7. The lainsäädäntöä on selvä tässä kysymyksessä, piirustuksen syvyysraja 1,6 mm riittää taata turvallisuus käyttäjälle kaikissa olosuhteissa, kunhan renkaassa on tarvittava laatu, säännöllinen kuluminen ja optimaalinen yleiskunto. Prosessia on turha edistää, On vain välttämätöntä kiinnittää tarvittava huomiota kulutuspintaan, sekä ulkonäköön käyttää todistajia syvyyden mittaamisen suhteen kolme eri kohtaa Samasta.

Oliko tästä viestistä apua?