Saltar al contenido

Miksi peruna suihkuttaa tuulilasin paremmin kuin huurun

7 de agosto de 2021
Miksi peruna suihkuttaa tuulilasin paremmin kuin huurun

Kosteus on ajamisen suuri vihollinen. Kondenssivettä muodostuu silloin, kun sitä vähiten odotamme, eikä se anna meidän nähdä kunnolla. Tietenkin markkinoilla on tiettyjä tuotteita huurtua auton ikkunat, mutta ongelma voidaan ratkaista myös kotona.

Peruna

Puoli peruna – lasi hierotaan (sisältä) ja pyyhi sitten jäännökset pois kostealla liinalla – tämä on yksi parhaista tavoista valua vettä. Tämä johtuu siitä, että mukulan sisältämä tärkkelys hylkii kosteutta.

Utelias tosiasia, että se oli menetelmä, jota käytettiin laajalti aiemmin rallit. Peruna on myös erittäin hyvä levittää ikkunoiden ulkopuolelle ja parantaa näkyvyyttä sateen sattuessa.

Partavaahto

Se näyttää oudolta, mutta se toimii yhtä hyvin kuin kaikki markkinoilla olevat huurtumista estävät nesteet. Käytä yksinkertaisesti partavaahto ja hiero sitä hyvin liinalla, kunnes jäännökset katoavat; tällä tavalla lasi on valmis torjumaan kondensaatiota.

Sukka ja kissanhiekka

The silikaatti joka muodostaa kissanhiekan, on hyvä kosteudenvaimennin ja voi auttaa autosi sumuttamisessa. Riittää laita pari puuvillaa tämän hiekan kanssa ja laita se huomaamattomiin paikkoihin: istuinten alle, hansikaslokeroon, tavaratilaan … Älä ole kärsimätön, koska ikkunoiden huurteenpoistoon kuluu päivä tai kaksi.

Shampoo

Ja jos se on lapsille, parempi. On noin sukeltajien käyttämä menetelmä estämään suojalasien huurtumista täysin upotettuna. Levitys on samanlainen kuin parranajovoiteen, hieroen hyvin käyttämättä vettä jotta ei jää heijastuksia tai raitoja.

Tabletti saippuaa

Baari tai saippua, jota käytettiin aiemmin vaatteiden pesuun, myös huurustaa lasin. Yhden on raaputa sitä hieman ämpäriin vedellä ja levitä se hyvin vääntyneellä liinalla. Pyyhi sen jälkeen kuivalla liinalla, kunnes tuulilasi on hyvin läpinäkyvä. Se toimii sekä sen sisällä että ulkona.

Hammastahna

Hammastahna ei ole vain auton ajovalojen hoito. Tahna levitetään hyvin, jolloin muodostuu hyvin ohut kalvo ja sitten jäännökset poistetaan kostealla liinalla. Lopulta a kuiva kangas jättää kuun virheettömäksi.

Muut tuotteet

On olemassa muita menetelmiä, joita voidaan käyttää vähentämään auton kondensoitumista, mutta ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin edelliset.

  • Astianpesukone. Lasi on tahrannut sen, mutta se ei kastu vedellä. Sitten se puhdistetaan mikrokuituliinalla, kunnes saippuajäämät häviävät niin, ettei jälkiä ole.
  • Suuvesi. Vähemmän tehokas, mutta alkoholia kuljetettaessa jokin auttaa hämärtymään. Ehkä jossakin ääritapauksessa.
  • Sipuli ja avokado. Ne seuraavat osittain perunan vaiheita, mutta niiden vaikutus on huomattavasti pienempi. Ja kun otetaan huomioon, että sipuli haisee ja saa sinut itkemään ja että avokado on erittäin rasvainen, on parempi valita peruna.
  • Kotitekoinen huurtumista estävä neste. Hyvä resepti on sekoittaa kaksi osaa vettä ja yksi osa etikkaa. Sen jälkeen on suositeltavaa levittää se lasille sanomalehdellä.

Oliko tästä viestistä apua?