Saltar al contenido

Miksi sinun pitäisi arvioida «vuokraus» -vaihtoehto ennen auton ostoa

18 de agosto de 2021
Miksi sinun pitaisi arvioida vuokraus vaihtoehto ennen auton ostoa

Elämme yhteiskunnassa, jossa yhteisötalous voittaa ja jossa kiinteistötarpeet ovat yhä hajanaisempia tietyillä alueilla. Blablacarin kaltaiset yritykset kyseenalaistavat tarpeen hankkia oma ajoneuvo pitkille matkoille, ja tässä tilanteessa on normaalia, että kysymys hyökkää autoilijoille: onko todella välttämätöntä auton omistuksessa? Vastaus vaihtelee suuresti kunkin henkilön olosuhteiden mukaan, mutta niille, jotka tarvitsevat auton käytettäviksi päivittäin, on enemmän vaihtoehtoja kuin suora ostaminen. Kaksi vaihtoehtoista tapaa on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa: leasing ja vuokraus.

Molemmat jakavat luonteensa vuokrauspalvelut, vaikka niissä on erilaisia ​​käsityksiä. Sillä välin hän leasing Etsi pitkäaikainen ja usein ajoneuvon lopullinen hankinta vuokraus on esitetty muodossa vuokrata lyhyemmäksi ajaksi ja tärkein etu, että kuukausimaksut sisältävät kaikki kulut jotka johtuvat auton käytöstä, kuten korjaukset, vakuutukset tai verot.

Ehkä siksi vuokraus on kasvanut merkittävästi viime vuosina, kun vuonna 2014 rekisteröitiin 408 095 yksikköä, 447 623 vuonna 2015 ja jopa 486 486 kappaletta vuonna 2016. Nämä luvut ovat edelleen pienempiä kuin ennen kriisiä, mutta vuotuinen korotus suurempi kuin maan talouden elpyminen.

Perinteisesti ne ovat olleet ajoneuvokalusto, sekä pk -yritykset että suuret yritykset vuokraus ja vaikka ne edustavat edelleen suurinta osaa sopimuksista, tämän vaihtoehdon valitsevien henkilöiden määrä kasvaa sen tarjoamien etujen vuoksi. Yksi alan johtavista yrityksistä, Arval, tunnustaa aloittavansa palvelunsa yksityisille, koska kysyntä kasvaa.

The käyttäjäprofiili Tämäntyyppistä palvelua käyttävät yleensä ne, jotka henkilökohtaisista tai työhön liittyvistä syistä käyttävät ajoneuvoa tyhjentävästi matkoilla monta kilometriä vuodessa ja joka yrittää vaihtaa autoa suhteellisen lyhyessä ajassa ( Sopimuskausi yleensä vaihtelee 1 ja 5 vuoden välillä).

Mallia valittaessa käytetään sellaisia ​​käsitteitä kuin mukavuus, luotettavuus, varaosien löytämisen helppous, tehokkaan mekaniikan tarjonta ja että kyseisellä ajoneuvolla on korkea jäännösarvo. MasQRentingin johtaja María Martínez kommentoi, että «nykyään kaikilla valmistajilla on valikoimissaan sopivia malleja, jotka on hankittava tämän modaliteetin avulla, mutta on olemassa kaksi perusnäkökohtaa, joiden vuoksi jotkut ovat kysyttyjä kuin toiset: merkki ja hinta ».

Ensimmäinen on tärkeä kuva käyttäjälle siitä, että hän kokee sen laatumerkiksi tarjoamalla hyvä myynnin jälkeinen palvelu, laaja verkosto työpajoja ja että ne hoitavat korjausajat niin nopeasti kuin mahdollista.

Mitä tulee hintaan, se riippuu suurelta osin valmistajan politiikasta, koska jotkut tarjoavat operaattoreille vuokraus erilaisia ​​alennuksia, mikä lisää mahdollisen korkean hankinta -arvon lisäksi eräitä malleja erottumaan muista.

Tämä johtaa väistämättömään luetteloon 10 myydyintä autoa vuokraus Viimeisen vuoden aikana kompakti C -segmentti hallitsi joitakin markkinoiden sopivimpia:

1. SEAT Leon
2. Renault Kangoo
3. Nissan Qashqai
4. Volkswagen Passat
5. Volkswagen Golf
6. Renault Clio
7. Renault Megane
8. Ford Focus
9. Citroën Berlingo
10. Peugeot 308

Uusi SEAT León.

Kysymys kuuluu nyt: käyttäjänä Kannattaako a vuokraus oman auton sijaan? Se riippuu jokaisesta tapauksesta, koska molemmissa muodoissa on etuja ja haittoja.

  • Osto vaatii usein a alkukustannukset lippuna ajoneuvon käyttöön (ja usein lopullinen maksu), kun taas vuokraus Älä.
  • The muuttuvat kulut vuokraus he ovat alaikäisiä, koska kiinteiden maksujen maksu sisältää erittelyt, vakuutukset, ylläpidon jne.
  • Sopimus vuokraus Se suoritetaan muutaman vuoden tai määrätyn kilometrimäärällä. Jos haluat peruuttaa sopimuksen aikaisin, sinun on maksettava a rangaistus kohonnut, ikään kuin sovitut kilometrit ylittyvät.
  • Suurten yritysten ja freelancerien tapauksessa on veroetuja, mutta ei yksilöille.
  • The vuokraus Se sallii vaihtaa autoa sopimuksen päättyessä, joka kestää tavallisesti 1–5 vuotta.
  • Vastineeksi ,. vuokraus Se pakottaa sinut vaihtamaan auton (et voi jäädä omaisuuteen).
  • Sopimuksen päättyessä vuokraamo ostaa auton ja huolehtii siitä käytettyjen tavaroiden myynti.

Erikoistuneet yritykset kohdistuvat yleensä suuriin yrityksiin ja pk -yrityksiin. Itsenäinen ammatinharjoittaja on asiakasverkoston alin taso. Siksi ratkaisu yksilöille on turvautua Pankkiyhteisöt, klo vakuutuksenantajat tai monien merkkien rahoituspalvelut, jotka tarjoavat myös suunnitelmia vuokraus.

ESIMERKKI: SEAT LEÓN

• Vuokraus (neljä vuotta): Yksi yrityksistä vuokraus joka tarjoaa palvelun yksityishenkilöille, LeasePlanGo, ehdottaa SEAT León 1.6 Tdi 115 St & Sp -viitettä hintaan 284 euroa kuukaudessa, sisältää arvonlisäveron ja ilman tuloa. Sopimus kestää 48 kuukautta ja sillä on 20 000 kilometriä vuodessa. Palvelu sisältää henkilökohtaisen neuvonantajan, hallinnan ja verojen maksamisen, ennaltaehkäisevän huollon, korjaukset, renkaiden vaihdon, vahinkojen kattamisen ilman ylimääräistä ja yksinomaisen kotiinkuljetus- ja noutopalvelun. Maksu: 13 632 euroa.

• Käteinen raha: Sama malli, kokoonpanossa verkossa SEAT: lta, lopullinen hinta on yli 18 000 euroa (vakiovaruste). Maksu: 18 110 euroa.

• Rahoitettu: Brändin rahoituspalvelu tarjoaa mahdollisuuden maksaa ajoneuvo erissä. Kun valitset 48 kuukauden (neljän vuoden) tavan, sinun on maksettava 5433 euron merkintä ja 380 euron avauspalkkio sekä 47 kuukausierää 206 euroa. Maksu: 15 495 euroa. * Tämän sopimuksen päätyttyä omistaja voi palauttaa ajoneuvon tai pitää sen omaisuutensa maksamalla 6 498 euron lopullisen maksun. Kaikki yhteensä (auton kanssa): 21993 euroa. Tähän on lisättävä kiertoverot, tarkistukset, korjaukset, vakuutukset jne.

Oliko tästä viestistä apua?