Saltar al contenido

Millainen on Citroën Berlingon sisustus?

16 de agosto de 2022
Millainen on Citroen Berlingon sisustus

Analysoimme Citroën Berlingon sisätilat perusteellisesti valokuvien avulla, jotta tiedät tarkalleen, mitä tämä ajoneuvo tarjoaa sinulle.

Citroën Berlingo on ajoneuvo, joka on valmistettu Espanjassa, PSA Groupin Vigon (Galicia) tehtaalla. Se on hyötyajoneuvo, josta tulee MultiSpace-versiossaan erittäin monipuolinen auto matkustajien ja matkatavaroiden kuljettamiseen samanaikaisesti. Siinä voi olla 5 tai 7 istuinta ja siinä on kaksi runkoa: M ja XL.

Citroën Berlingo on pisimmässä rungossaan 4,75 metriä pitkä ja sen akseliväli on yli 2,97 metriä. Tämä, lisättynä sen hyvälle korkeudelle, johtaa erityisen tilavaan matkustamoon, joka on suurempi kuin suurin osa maastoautoista ja perheautoista. Jalkatilaa on runsaasti sekä etu- että takapenkillä. Se on suositeltava ajoneuvo suurille perheille tai käyttäjille, jotka tarvitsevat paljon rahtia.

Kuinka suuri on Citroën Berlingon matkustamo?

Sen raideleveys, kuten sen leveys, on ainoa «mutta», joka voidaan laittaa ranskalaiseen malliin. Tämä tarkoittaa kapeampaa runkoa, jossa on vähemmän hartiatilaa, mutta korkea kokonaiskorkeus ja pituus kompensoivat tämän hyvin.

citroen berlingon matkustamo

Millainen on Citroën Berlingon tavaratila?

Sen sijaan, että näyttäisimme tavaratilan tilavuuden takaistuimet alas käännettyinä, olemme päättäneet näyttää tilavuudet 7 istuimella ja 5 istuimella. 322 litran tilavuus vastaa 7-paikkaisen version kokoa kaikki istuimet nostettuna. Melko hyvä luku, joka ylittää lähes kaikki 7-paikkaiset katumaasturit. 5-paikkaisen version tilavuus on puolestaan ​​850 litraa. Se on myös erittäin hyvä tosiasia, sillä mallin runsaiden mittojen ja mallin pitkän akselivälin ansiosta Citroën on onnistunut hyödyntämään XL-koonsa tavaratilaa.

1660653968 449 Millainen on Citroen Berlingon sisustus

Oliko tästä viestistä apua?